нови покани

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
neli78

нови покани

Мнение от neli78 »

имам радостна новина- получих покана за интервю- 9 юни от 14 часа-уралжелая късмет на всички ,които са в период на очакване:)))
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Честито :beer: :beer: :beer: Пожелаваме ви успех и леко интервю.
А кога си подаде документите, че и ние чакаме дата?
Lyoubenov

Bon chance.

Мнение от Lyoubenov »

8) I ne se pritesniavai.Vaprosite na sa trudni.Glavata gore i 6te go mine6 Gledai go s razbirane. i mu otgovarii to4no. bez podrobnostiSamo da ne govori na Kvebek4anski za6toto tova e po4ti angliiski s frensi dumi :D
niki
nobleman

Мнение от nobleman »

......................
Последно промяна от nobleman на Пет Апр 29, 2005 5:29 am, променено общо 1 път.
Аватар
tedo

koga

Мнение от tedo »

nobleman ti koga prati dokumentite az gi pratih 21 .12.2004 i na men mi pishehshe vtorata polovina no se pritesniavam pishi iiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....
vnenovbg
Обратна връзка:

Мнение от vnenovbg »

Здравейте приятели , моля Ви споделете , кога си изпратихте документите , че и ние сме се изнервили вече от чакане !? БЩе ви бъдем благодарни !
Всеки прави , каквото може !
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Ama vie ako ot sega zapochnete da se iznerviate kakvo shte pravite kato doidete tuk i vi se naloji da chakate za razni neshta po 7,8,9 meseca...
Ia spokoino - pristiganeto v Canada na vseki, koito go e pojelal, e neizbejno! Obache ne mojem da preskochim faktora vreme, taka che se razseivaite s razni drugi neshta, vmesto prez 5 minuti da tichate do poshtenskata kutia :wink:
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
dobsan

za interviuto

Мнение от dobsan »

Zdraveite
I az dnes polu4ix pokana za 10 iuni v 11 h. i ve4e sam pritesnen,no polu4ix i o6te niakolko drugi lista ot koito niakoi raboti ne sa mi iasni ima nikakva finansova deklaratsia i dr. pasaji pod4ertani s 4erven marker?
Ako niakoi ima pove4e informatsia molia da mi pi6e,6te mu bada blagodaren
vnenovbg
Обратна връзка:

Мнение от vnenovbg »

Elia права си , не си струва човек да се изнервя за такива неща ! Но ние тук в България , имаме и много и много други изнервящи работи ! :D А все пак именно това /интервюто / е светлината в тунела :beer: Нали знаеш ?! :D
Всеки прави , каквото може !
rosenvn1
Обратна връзка:

Мнение от rosenvn1 »

И ние получихме покана за интервю на 09.06.2005 от 15 часа. Изпратихме документи до Виена на 29.11.2004 - вече наистина трябва да започвам да уча френски.. стига съм отлагал..:)
Аватар
Bubi

Мнение от Bubi »

Dobsan, във финансовата декларация те карат да декларираш, че ще се издължаш сам през първите 3 месеца на престоя си там и че си информиран, че нямаш право на социална помощ през тези 3 месеца. Двата документа, в които има подчертано с червен маркер - на единият трябва да потвърдиш, че ще присъстваш на интервюто в ъв фиксираните дата и час и да го изпратиш по факса. С другия те уведомяват, че това трябва да стане в 3-седмичен срок от датата на написването на тяхното писмо. Дано да съм ти помогнала.
Аватар
UNICORN

Мнение от UNICORN »

Dobsan, и ние сме на 10 юни само че от 10.00 ч, ...значи ще се засечем там :D . Не се притеснявай относно декларациите за финансова независимост, това е едно нововъведение. Досега се попълваха на самото интервю. Трябва да отбележиш с колко пари ще влезеш в Канада. Това, на което трябва да обърнеш внимание, е дали имаш написано нещо с химикал на листа, където е отбелязано какви документи да носиш на интервюто, защото на нас ни искат допълнително атестация за работа към днешна дата, макар че съм изпратила длъжностна х-ка и препоръка от работодателя.
Хайде успех и късмет на всички!!!
Дано да се справим и да пием след интервюто по една :beer: за награда.
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

До колкото разбрах юнската сесия ще е води Ла Рю. Надявам се да всичко да мине успешно.стискаме палци
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
neli78

Мнение от neli78 »

ot tezi dokumenti,koito izprastat za pokanata za interview- po faks se izprasta potvarjdfenieto- a deklaraciata za finansova nezavisimost-izprasta li se niakade ili se nosi na samoto interview s originalnite dokumenti?blagodaria
Аватар
UNICORN

Мнение от UNICORN »

Декларациите за финансова независимост се носят попълнени на самото интервю.
По факс и/или по пощата се изпраща само потвърждението за това, че ще бъдете в уречената дата и час на интервюто.
Успех и късмет на всички! :beer:
Заключено