нови покани
нови покани
имам радостна новина- получих покана за интервю- 9 юни от 14 часа-уралжелая късмет на всички ,които са в период на очакване:)))
Bon chance.

niki
koga
nobleman ti koga prati dokumentite az gi pratih 21 .12.2004 i na men mi pishehshe vtorata polovina no se pritesniavam pishi iiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Ama vie ako ot sega zapochnete da se iznerviate kakvo shte pravite kato doidete tuk i vi se naloji da chakate za razni neshta po 7,8,9 meseca...
Ia spokoino - pristiganeto v Canada na vseki, koito go e pojelal, e neizbejno! Obache ne mojem da preskochim faktora vreme, taka che se razseivaite s razni drugi neshta, vmesto prez 5 minuti da tichate do poshtenskata kutia
Ia spokoino - pristiganeto v Canada na vseki, koito go e pojelal, e neizbejno! Obache ne mojem da preskochim faktora vreme, taka che se razseivaite s razni drugi neshta, vmesto prez 5 minuti da tichate do poshtenskata kutia

Представителна извадка тип "паплач"

-
za interviuto
Zdraveite
I az dnes polu4ix pokana za 10 iuni v 11 h. i ve4e sam pritesnen,no polu4ix i o6te niakolko drugi lista ot koito niakoi raboti ne sa mi iasni ima nikakva finansova deklaratsia i dr. pasaji pod4ertani s 4erven marker?
Ako niakoi ima pove4e informatsia molia da mi pi6e,6te mu bada blagodaren
I az dnes polu4ix pokana za 10 iuni v 11 h. i ve4e sam pritesnen,no polu4ix i o6te niakolko drugi lista ot koito niakoi raboti ne sa mi iasni ima nikakva finansova deklaratsia i dr. pasaji pod4ertani s 4erven marker?
Ako niakoi ima pove4e informatsia molia da mi pi6e,6te mu bada blagodaren
Dobsan, във финансовата декларация те карат да декларираш, че ще се издължаш сам през първите 3 месеца на престоя си там и че си информиран, че нямаш право на социална помощ през тези 3 месеца. Двата документа, в които има подчертано с червен маркер - на единият трябва да потвърдиш, че ще присъстваш на интервюто в ъв фиксираните дата и час и да го изпратиш по факса. С другия те уведомяват, че това трябва да стане в 3-седмичен срок от датата на написването на тяхното писмо. Дано да съм ти помогнала.
Dobsan, и ние сме на 10 юни само че от 10.00 ч, ...значи ще се засечем там
. Не се притеснявай относно декларациите за финансова независимост, това е едно нововъведение. Досега се попълваха на самото интервю. Трябва да отбележиш с колко пари ще влезеш в Канада. Това, на което трябва да обърнеш внимание, е дали имаш написано нещо с химикал на листа, където е отбелязано какви документи да носиш на интервюто, защото на нас ни искат допълнително атестация за работа към днешна дата, макар че съм изпратила длъжностна х-ка и препоръка от работодателя.
Хайде успех и късмет на всички!!!
Дано да се справим и да пием след интервюто по една
за награда.

Хайде успех и късмет на всички!!!
Дано да се справим и да пием след интервюто по една