Savcem nov vav foruma - (#2)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Леле кво виждам тука на Сашето май му писаха слаб 2 :wink:
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Лелеееееее,
Сашо вече си има още един упорит опонент.....
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

саше иди се прегледай някъде,сериозно си се здухал,кажи от къде ти е информацията преди да плашиш хората!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ilian79 написа:саше иди се прегледай някъде,сериозно си се здухал,кажи от къде ти е информацията преди да плашиш хората!
не разбрах защо съм се здухал? просто дадох един линк, в който пише къде и как се дава , и какви са последиците. имаше и един линк май на Хемоглобин към вестник в който съшо сериозно се разискваше тоз въпрос. а и не мога да разбера защо нещо което ви изглежда невероятно ви се струва невъзможно. или може би тука щото е Канада и такива неща не стават? ха ха! погледни и постинга ми за храните- там още по-невероятни ще ти се сторят нещата, ама са факт.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

aйде че нали искаш да знаеш откъде съм видял и прочел
http://www.ctq.qc.ca/ritalin.html
а и преди да даваш оценки кой се здухал поживей няколко години тука и тогаз :wink:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

А за ракетното гориво в кърмата някой спомня ли си откъде беше изследването, от САЩ или от Канада. Скоро го давеаха по новините. Май от САЩ, та вече и да се кърми тук не е много безопасно :smhair1: .
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

sasho71 написа:aйде че нали искаш да знаеш откъде съм видял и прочел
а и преди да даваш оценки кой се здухал поживей няколко години тука и тогаз :wink:
Сашо, зачетох се в статията, но там се говори за това че Риталин се предписва на някои деца от доктор и то под натиска на учителя или на родителите. А ти досега се опитваше да ни убедиш че учителите дават успокоителни на децата на своя глава (за да са кротки) – нещо се разминават нещата между това което ти твърдиш и това което го пише в статията. Освен това както забелязвам статията е публикувана през 1996 – няма ли нещо по-актуално по въпроса?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Koko,
имаше , ама не мога да го открия. доколкото се сещам пишеше че от февруари таз година е спряно уж тука, но в Щатите продължават да го дават. Да, по принцип е така, но не се спазва, ти какво искаш да тръбят наляво и надясно че дават ли? eто една по-нова статистика, близо 10 пъти се е увеличила употребата. за сравнение в Франция се дава само във болнична обстановка. http://www.etape.qc.ca/drogues/ritalin3_cyberpresse.htm
monny

Мнение от monny »

като стигнете до консенсус обяснете на разбираем език
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

sasho71 написа:aйде че нали искаш да знаеш откъде съм видял и прочел
Саше, тоя линк от преди мойта сватба бре !! :wink: :D
Obey gravity ... It's the law!
Заключено