ЧЕ КАКВО ИМ ДАВАТ НА ДЕЦАТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА?! Ти ме озадачаваш?!sasho71 написа: а знаеш ли на децата в детските градини какво им дават за да са кротки?

ЧЕ КАКВО ИМ ДАВАТ НА ДЕЦАТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА?! Ти ме озадачаваш?!sasho71 написа: а знаеш ли на децата в детските градини какво им дават за да са кротки?
няма какво да се озадачавашbeckythomas9 написа:ЧЕ КАКВО ИМ ДАВАТ НА ДЕЦАТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА?! Ти ме озадачаваш?!sasho71 написа: а знаеш ли на децата в детските градини какво им дават за да са кротки?
Докторе,пак си прекалил с тревата,спри я бе човек,като не ти е добре.Стига писа глупости,хората от Бг ще си помислят,че ни дрогират тук децата.sasho71 написа:няма какво да се озадачавашbeckythomas9 написа:ЧЕ КАКВО ИМ ДАВАТ НА ДЕЦАТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА?! Ти ме озадачаваш?!sasho71 написа: а знаеш ли на децата в детските градини какво им дават за да са кротки?ако почна пак Жой ще извади автомата да ме стреля чак от Монреал. затова потърси назад във форума, има доста писано по темата...
aaaa,ти го каза. аз не смееех.goliama mechka написа:....си помислят,че ни дрогират тук децата.
ami аз ви разправям ама на повечето майтап им се струва. по-скоро става дума за риталин. тук по принцип оставам с впечатление за някакво двуличие, което не мога да си обясня- значи ако хлапето си прехапе езика ще се скъсат да ти звънят и да пишат рипорти. а в същото време му шибат риталина за да не им нарушава спокойствието и той става кротък като агне и си заспива рано, рано. а като дойде събота и неделя пощурява....Kimba написа: Не ме шашкайте.Детето ми от три дни ходи на градина и нещо странно става с него.: В градината ми казват 4е е много добро дете,а като се приберем запо4ва да изпада в истерия и заспива на секундата в която помирише възглавницата.Преди се приспивахме до 10, а сега едвам издържа до 7.
Докторе,не приказвай глупости,кажи откъде имаш инфомацията.Имаш ли представа,че много от хората,които тръгват за тук,са с малки деца,защо говориш глупости.Ти откъде знаеш това,имаш ли дете,което всеки ден взима тези медикаменти,и вечер спи у вас,или това са поредните градски легенди?На кое дете може да му бият всеки ден инжекций,и маиките да не казват нищо??????Не хапче,ами бонбонче не могат да дадат на детето ти,без да те питат.Не те знам къде живееш,ама това е направо здрава фантастикаsasho71 написа:ami аз ви разправям ама на повечето майтап им се струва. по-скоро става дума за риталин. тук по принцип оставам с впечатление за някакво двуличие, което не мога да си обясня- значи ако хлапето си прехапе езика ще се скъсат да ти звънят и да пишат рипорти. а в същото време му шибат риталина за да не им нарушава спокойствието и той става кротък като агне и си заспива рано, рано. а като дойде събота и неделя пощурява....Kimba написа: Не ме шашкайте.Детето ми от три дни ходи на градина и нещо странно става с него.: В градината ми казват 4е е много добро дете,а като се приберем запо4ва да изпада в истерия и заспива на секундата в която помирише възглавницата.Преди се приспивахме до 10, а сега едвам издържа до 7.
също както не можеш антибиотик да вземеш от аптеката, а иначе приспивателно никъв проблем...
sasho71 написа:
ami аз ви разправям ама на повечето майтап им се струва. по-скоро става дума за риталин. тук по принцип оставам с впечатление за някакво двуличие, което не мога да си обясня- значи ако хлапето си прехапе езика ще се скъсат да ти звънят и да пишат рипорти. а в същото време му шибат риталина за да не им нарушава спокойствието и той става кротък като агне и си заспива рано, рано. а като дойде събота и неделя пощурява....
също както не можеш антибиотик да вземеш от аптеката, а иначе приспивателно никъв проблем...
1.stimulant???beckythomas9 написа:
1) че риталина НЕ Е ПРИСПИВАТЕЛНО, а стимулант на ЦНС
2) че има антиалергични лекарства, които не водят до седация - т.е. не е нужно да се чувстваш сънлив по цял ден - просто си смени антихистамина!
иди в Другмарт в мола на Шепард или в мола на East York - може един камион приспивателни да си купиш без проблем, всяккакъв вид, без рецепта - strong, super strong, hiper strong и не знам още какъв стронгanxeli написа:Никакви приспивателни не можеш да си купиш без рецепта
А не, не съм в грешка. Напротив, ти си в голяма грешка. Едно малко съветче (съвсем приятелско; да не се обидиш сегаsasho71 написа:
1.stimulant???нещо си в грешка, и то голяма, може да погледнеш тук що е то риталин, къде се дава /това за мечката
/ и какво му е действието - http://www.ritalindeath.com/
2.da сменя антихистамина? първо мога да го сменя след като почакам още половин година за реда си при алерголога и му се оплача.
Второ - тук антихистамин не изписват, защото не знаят кво е туй, а само кортикостероиди...
sasho71 написа:иди в Другмарт в мола на Шепард или в мола на East York - може един камион приспивателни да си купиш без проблем, всяккакъв вид, без рецепта - strong, super strong, hiper strong и не знам още какъв стронгanxeli написа:Никакви приспивателни не можеш да си купиш без рецепта