Webdesigneri ot CA
Абе да ти кажа първата ти работа едва ли ще е чак за 47000, обаче що пък не - пожелавам ти късмет
Дето вика Lub0, трябва да се целим нависоко 
А между другото, какво точно разбираш под "HIGH-GRAPHICS DESIGN" и на какво си правил development - PHP, ASP, ColdFusion или нещо друго ? Питам от любопитство

А между другото, какво точно разбираш под "HIGH-GRAPHICS DESIGN" и на какво си правил development - PHP, ASP, ColdFusion или нещо друго ? Питам от любопитство

Ami estestveno, v New Brunswick ili Manitoba shte e po niska. Ti ia sravni s BC ili Ontariotu5 написа:По стаистика дават по-висока заплата за Кебек за уеб разработчици спрямо цяла Канада, но това не озчава че в Онтарио е по-ниска:
Web Designer 25th%ile Median 75th%ile
Quebec -- Montreal $47,127 $53,327 $62,127
Canada $44,000 $49,789 $58,004
I imai predvid che ako si novodoshal imigrantbez opit nivoto ti pada s edno. Toest ako si nivo II broi se za I...
Abe tia statistiki sa absoljutna glupost. No nali si tragnal za tuk, niama strashno shte se ubedish sam.Plus tova kakto podchertah po-gore govoreh samo za design.Tuk funkciite sa strogo razpredeleni i techicien en web site ne znachi web designer.Kakto i da e.Ako vse pak se interesuvash ot statistika gledai tuk po profesii nacionalnata:tu5 написа:По стаистика дават по-висока заплата за Кебек за уеб разработчици спрямо цяла Канада, но това не озчава че в Онтарио е по-ниска:
Web Designer 25th%ile Median 75th%ile
Quebec -- Montreal $47,127 $53,327 $62,127
Canada $44,000 $49,789 $58,004
http://jobfutures.ca/cnp/consultez-prof ... ue.shtml#D
Miteto, dovechera kato se raztarsia shte ti nameria pone 2-3 ot vaprosnite obiavi, ako mnogo darjish.Che daje i za Ontario.I vapreki che BC e varha na sladoleda i tam e sashtata istoria.No pak podchertavam govoria za design
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Аха, много ми е любопитно, щото $8/час е заплатата в МакДоналдс и сие например и ми е много интересно що за птици предлагат такива пари за уеб-дизайнер. Ако бяха написали и по-млад от 25 години (вместо 30) вече нямаше да се учудвам, то и в БГ има такива дето искат с трици маймуни да ловят (т.е. без пари да наемат студенти да им вършат работатаhuba написа:Miteto, dovechera kato se raztarsia shte ti nameria pone 2-3 ot vaprosnite obiavi, ako mnogo darjish.Che daje i za Ontario.I vapreki che BC e varha na sladoleda i tam e sashtata istoria.No pak podchertavam govoria za design

- tu5
- Обратна връзка:
Huba,
Vazmozhno e da e taka no vsichko si ima cena, v krajna smetka nikoj ne mozhe da me nakara na sila da rabotia za 8 C$ na chas. Dori i da ima problemi v nachaloto.
Az veche vidiah dosta canadski websitowe deto sa praweni za po 8$ na chas
i triabva da ti kazha che nikoj kojoto gi poseshtawa ne gi hareswa in ne im se doweriawa.
Az rabotia osnowno na Linux/WinXp Apache s PHP/MySQL no sym pisal i na MSSQL i ASP
Vazmozhno e da e taka no vsichko si ima cena, v krajna smetka nikoj ne mozhe da me nakara na sila da rabotia za 8 C$ na chas. Dori i da ima problemi v nachaloto.
Az veche vidiah dosta canadski websitowe deto sa praweni za po 8$ na chas

Az rabotia osnowno na Linux/WinXp Apache s PHP/MySQL no sym pisal i na MSSQL i ASP
A bad excuse is better than none.
e какви 8$ бълнуваш? имам познати които с Оracle и някакво SQL със съответните сертификати от Майкрософт започнаха веднага с по над 80000$ заплата+ процент от печалбата на фирмата.tu5 написа:Huba,
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- tu5
- Обратна връзка:
Designers graphiques et illustrateurs също няма много общо с уеб дизайнер защото графичния дизайнер в повечето случаи не знае как се "слайсва", защото не му и трябва.
Друг е въпроса че има дизайнери и дизайнери, едни имат нюх и възможности, а дргуи обичат само да "крадват" и да не влагат нищо от себе си. Вече съм работил в няколко Западноевропейски държави така че не можете да ме убедите че сериозните компании там не държат на отличното си преставяне в интернет. За тях това е много по-важно от печатната реклама дори.
А и това подплатено със сериозни познания по прогрмаиране и администриране на Apache za Win ili Linux, JS, php/mysql, css, xml, i t.n
плюс 3 добре говорими и писмено западни езика за 8 C$ на час???? Нещо ми се струва че не е точно така

Друг е въпроса че има дизайнери и дизайнери, едни имат нюх и възможности, а дргуи обичат само да "крадват" и да не влагат нищо от себе си. Вече съм работил в няколко Западноевропейски държави така че не можете да ме убедите че сериозните компании там не държат на отличното си преставяне в интернет. За тях това е много по-важно от печатната реклама дори.
А и това подплатено със сериозни познания по прогрмаиране и администриране на Apache za Win ili Linux, JS, php/mysql, css, xml, i t.n
плюс 3 добре говорими и писмено западни езика за 8 C$ на час???? Нещо ми се струва че не е точно така

A bad excuse is better than none.
Ааа, недей така, молим ти сеКума Лиса написа:tu5 написа:Всъщност какво говоря за рок като може би повечето българи в Кебек слушат яко чалга като се съберат????

А защо не и двете.Няма нищо по-еротично с привкус на Садо-Мазохизтично от това традиционно облечена Чалгаджийка да куфее на хард рок,да къса струните и ...../ ...тез червени домати ...кой ги .../
:haplio:

Между web-дизайнера и човека, който се е заровил в Oracle-a има толкова общо, колкото между този, който прави седалките на самолетите и другия, който прави двигателите. Иначе и двете неща си изискват специфични умения.sasho71 написа: e какви 8$ бълнуваш? имам познати които с Оracle и някакво SQL със съответните сертификати от Майкрософт започнаха веднага с по над 80000$ заплата+ процент от печалбата на фирмата.
А като съвет за търсене на работа - съсредоточете се върху това, което искате да правите. В България може да се търсят комбинации като web-дизайнери-администратори-полиглоти. В Канада обикновено искат само едното и са готови да плащат само за него.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Да бе и аз искамfart написа:tu5, аз мислех да не се включвам в тази тема, но нещо ме засърбяха пръстите![]()
Проблем ли ще е да покажеш нещо което ти си направил, за да изплакнем и ние очите, малко а?

Освен това си чакам линковете за обявите от Huba за да си направя днес ташак с дизайнера, ама май няма да ме огрее

Иначе по мое мнение, досега не съм виждал добър уеб-дизайнер, който да може да програмира като хората или добър програмист дето да направи готин дизайн

miteto написа:Да бе и аз искам![]()
Освен това си чакам линковете за обявите от Huba за да си направя днес ташак с дизайнера, ама май няма да ме огрее
Иначе по мое мнение, досега не съм виждал добър уеб-дизайнер, който да може да програмира като хората или добър програмист дето да направи готин дизайн
Ту-5 хайде покажи нещо наистина ще вече и мен ме засърбя. Аз скоро си имах работа с един калпав уеб дизайнер на който му обяснявах че на майкрософт хостинг пхп-та не бачкат. А флеш 2.0 към база данни връзваш ли?