Botzo написа:IvHaydu,
искам да ти кажа че си безкрайно прав. 100% съм съгласен с теб.
Имаш по еднаот мен в Монреал.

ОК. Ама аз си падам по големите халби с тъмна бира

Botzo написа:IvHaydu,
искам да ти кажа че си безкрайно прав. 100% съм съгласен с теб.
Имаш по еднаот мен в Монреал.
Sile, 100% si prava!!! Tova e edno ot neshtata, koeto i na men mi haresva v Canada.sile написа:V edno obache sam sigurna-vsiako USILIE tuk,IMA SMISAL.Ima smisal da uchish,ima smisal da rabotish,ima smisal dezata ti da uchat ezizi,ima smisal da planirash,ima smisal da se obarnesh kam seba si i chestno da reshish kakvo mojesh i kakvo ne.Tova /pone za men/Bulgaria ne moja da dade.Lichno az ne uspiah da imam samochuvstvie na chovek,koito e polojil usilia,mnogo usilia, i e dovolen ot tova.
Съгласен съм абсолютно !sile написа:Otskoro sam v Canada i vse oshte ne moga da otseija obektivno neshtata.V Bulgaria az i semeistvoto mi edva prejiviavahme.Ne mislete che ne sme pravili usilia ili che niamahme zenz.Ne si pozvoliavahme nishto-ne mojehme da se sreshtnem daje s priateli,zashtot tova beshe sashto razhod,dori i toi da e za edna bira.Pochivki,remonti,sabirania,kina,teatar,ekskurzii,tova lipsvashe.Edinstvenoto, koeto si pozvoliavahme na zaplata, biaha knigi.Predi da zaminem imahma dalgove kam darjavata za okolo 2 godini.
Sega pochvame otnachalo,a tova e shokirashto,kogato gonish 40-te.V edno obache sam sigurna-vsiako USILIE tuk,IMA SMISAL.Ima smisal da uchish,ima smisal da rabotish,ima smisal dezata ti da uchat ezizi,ima smisal da planirash,ima smisal da se obarnesh kam seba si i chestno da reshish kakvo mojesh i kakvo ne.Tova /pone za men/Bulgaria ne moja da dade.Lichno az ne uspiah da imam samochuvstvie na chovek,koito e polojil usilia,mnogo usilia, i e dovolen ot tova.