Работата ни.
грешка
Последно промяна от taralej на Нед Окт 02, 2005 10:04 pm, променено общо 1 път.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Явно не си ти.Vasilii написа: Мили сънародници и на мен ми стана много смешно и се смях от сърце.
200 000 а? ха ха ха кой взима такива пари бе, вие луди ли сте. Много голям фън.
...който може го може...сарказма ти е излишен....звучиш като лисицата с киселото грозде....
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
ами аз правя по 500 000 на година,и беше много весело как започнах да ги правя-прочетох тук във форума за един,дето иска да отглежда крокодили,и реших,че мога да го приложа на собствен терен.Сега имам първата ферма за крокодили тук,в пустинята,500 К ми беше миналогодишния доход,само за 6 месеца,тази година като си попълня данъчната декларация,ще ти пиша,ако все още си заинтересуван от тези неща,и от начина по който се правят пари.Само не мога да си спомня къде прочетох за първи път идеята,и кой ми я даде,и нямам време да търся,че с тези крокодили имам много работа,а пък с пласмента на стоката...Важното е,че и тук могат да се намерят достаъчно добри идеи,ако човек иска да стане милионер.Vasilii написа:Мили сънародници и на мен ми стана много смешно и се смях от сърце.kosciuszko написа:hahahahasasho71 написа:Любо,
знаеш че при заплата над 200 000$ е забранено писането тука, така че маршшш от форума
dobre m,e razsmia!
200 000 а? ха ха ха кой взима такива пари бе, вие луди ли сте. Много голям фън.