Работата ни.
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Работата ни.
Наскоро стана дума за работа и това, че всеки гледа от собствената си гледна точка, напълно незаинтересуван за останалите и още тогаз си помислих, че ще е хубаво да сме наясно каква е общата картина. В този ред на мисли ми се иска да направя няколко анкети по въпроса.
Та темата е как намирате моментната си професия? С други думи, когато "старата на прага" (да ви е жива и здрава) ви пита какво работите, сигурни ли сте че честния ви отговор (без уговорки за пари ипр.) ще я зарадва. Когато общувате с колегите си смятате ли, че те са хора на вашето интелектуално ниво? И изобщо всички останали фактори които определят какво е нивото на моментното ви поприще.
ПОгледнете анкетата, искам да наблегна че ако учите за мрежови администратор, мед. сестра, управител на фирма и пр. например, не пишете че сте такава (такъв), а отбележете истината, че сте студент в университет или техникум.
Ако съм пропуснал еквивалент на професията ви се извинявам и непременно искате да я споделите винаги може да я напишете .
Та темата е как намирате моментната си професия? С други думи, когато "старата на прага" (да ви е жива и здрава) ви пита какво работите, сигурни ли сте че честния ви отговор (без уговорки за пари ипр.) ще я зарадва. Когато общувате с колегите си смятате ли, че те са хора на вашето интелектуално ниво? И изобщо всички останали фактори които определят какво е нивото на моментното ви поприще.
ПОгледнете анкетата, искам да наблегна че ако учите за мрежови администратор, мед. сестра, управител на фирма и пр. например, не пишете че сте такава (такъв), а отбележете истината, че сте студент в университет или техникум.
Ако съм пропуснал еквивалент на професията ви се извинявам и непременно искате да я споделите винаги може да я напишете .
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
българска поговорка
Kolega, v anketata ne e otrazeno v Ca ili v Bg se raboti vaprosnoto neshto...ima znachenie spored men... Niama kade da se zapishat tia s chasten biznes s nad 50 choveka...Sashto horata v nauchno-izsledovatelskata sfera s visoko obrazoranie nai-chesto imat laboranti/Ph.D. sudenti motaeshti im se iz krakata... Tiah za podchineni li gi broim? Shtot nai-chesto sa 3-4 t.e. nauchnia kadar ne se klasira vav visokite kategorii za profesori i t.n.?
P.S. Mnogo interesna anketa, razpali mi liubopitstvoto...
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Ами аз викам не само в Канада ми в квебек само да е зададен въпрося .BabaPena написа:Kolega, v anketata ne e otrazeno v Ca ili v Bg se raboti vaprosnoto neshto...ima znachenie spored men... Niama kade da se zapishat tia s chasten biznes s nad 50 choveka...Sashto horata v nauchno-izsledovatelskata sfera s visoko obrazoranie nai-chesto imat laboranti/Ph.D. sudenti motaeshti im se iz krakata... Tiah za podchineni li gi broim? Shtot nai-chesto sa 3-4 t.e. nauchnia kadar ne se klasira vav visokite kategorii za profesori i t.n.?
А инак бях сложил още два избора на фирма с 50 - 100 души и управленка позиция на корпоративно ниво, ама нещо не се изписаха. Май правилата на форума наистина не ги допуснаха тези позиции да се изпишат :).
Пък тук за пари не става дума а за позиция.
българска поговорка
българска поговорка
mmmm daa
Bre ami to izliza 4e vsi4ko ni e nared he he 38 % si rabotiat sredno 4inovni4eska rabota ...ha ha ha ha breh ama sa otgovorili 30 4oveka
DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Re: mmmm daa
Да засега резултатите са повече или по-малко радващи. Дано и извадката да е преставителна, а да не са гласували предимно хората със служба.dobri4uk написа:Bre ami to izliza 4e vsi4ko ni e nared he he 38 % si rabotiat sredno 4inovni4eska rabota ...ha ha ha ha breh ama sa otgovorili 30 4oveka
Все пак аз без да питам знам за поне 6-8 човека във форума които учат, но по тази анкета излиза че процента им е почти нулев.
българска поговорка
българска поговорка
-
Мили сънародници и на мен ми стана много смешно и се смях от сърце.kosciuszko написа:hahahahasasho71 написа:Любо,
знаеш че при заплата над 200 000$ е забранено писането тука, така че маршшш от форума
dobre m,e razsmia!
200 000 а? ха ха ха кой взима такива пари бе, вие луди ли сте. Много голям фън.
Mil Qvebek, pred teb se kalnem vav vqrnost !
Ti si moq "zemen rai"!
Ti si moq "zemen rai"!