Книги от Амазон ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Kiwi

Книги от Амазон ?

Мнение от Kiwi »

Привет,

искам да купя книга от амазон, но трика е че американския( amazon.com vs. amazon.ca) е по евтино. Минавайки през amazon.COM Състемата категорично отказва да ми достави книгата на адреса в Монтреал. Естествено през амазон.CA нямам този проблем.

Въпросът ми е:
Как да ги излъжем и да шипна книгата до Монтреал през амазон.КОМ ? Някакви идеи?

благодаря...
-атанас
Аватар
yahoo

Re: Книги от Амазон ?

Мнение от yahoo »

За първи път чувам че някой е имал проблеми за доставка до Монреал
от amazon.com. Купил съм оттам над 100 книги без проблем.
Вероятно говориш за безплатната доставка ако поръчаш над $25 и
то за книги които отговарят на изискването за да бъдат включени
за такава безплатна доставка. Изрично обаче е посочено че безплатна
доставка се прави само за територията на САЩ.
Гост

Мнение от Гост »

Ей, Kiwi, добре дошъл. :wave:

ПоФали се нещо де ! :lol:
Kiwi

Re: Книги от Амазон ?

Мнение от Kiwi »

yahoo написа:..Вероятно говориш за безплатната доставка ако поръчаш над $25 и....Изрично обаче е посочено че безплатна
доставка се прави само за територията на САЩ.
Никаква безлпатна доставка. Изхвърля ме преди да съм стигнас до шипването. Та поръчвам компютръна книга 27$. Нямам акоунт. При първата покупка трябва да ми създаде акаунт. Следвайки съпките стигам винаги до:
*** We're sorry. The item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button. *** Опитах с художествена литература. същото.

Подобно: До преди една година съм шипвал книги през амазон.КОМ до БГ, после изведнъж започна да ми казва че не може да шипне до БГ ?! Това бе преди няколко месеца. И сега за пръв път опитвам до Канада и не става отново... ?! Не зная опитайте да поръчате книга да Монтреал при вас как ще е ?

-атанас
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Ombudsman написа:Ей, Kiwi, добре дошъл. :wave:

ПоФали се нещо де ! :lol:

Добре съм добре :-). В Монтреал съм. Работя. Спя. Работя. Кръчмата е в събота, Неделята е трудна, Спя, Работя, Спя, България и булката и всичките деца -> след 3 седмици ще ходя да ги взема.
Последно промяна от Kiwi на Сря Фев 02, 2005 2:28 pm, променено общо 1 път.
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Не знам защо е така. Днес получих поредната книга оттам. При мен
няма никакъв проблем.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Az zabeliazah, 4e zawisi ot prodawa4a w niakoj slu4ai.
Az predpo4itam da kupuwam izpolzwani knigi (w perfektno sastojanie), taka i cenata e po-dobra. Niakoj prodawa4i prosto ti wkliu4wat dstawkata w cenata. Strannoto be6e, 4e wednaj mi wzeha 6,50 $ za dostawka, a na markata widiah, 4e 4oweka e dal 11,65 $ ...

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Mark написа:Az zabeliazah, 4e zawisi ot prodawa4a w niakoj slu4ai.
Az predpo4itam da kupuwam izpolzwani knigi (w perfektno sastojanie), taka i cenata e po-dobra. Niakoj prodawa4i prosto ti wkliu4wat dstawkata w cenata. Strannoto be6e, 4e wednaj mi wzeha 6,50 $ za dostawka, a na markata widiah, 4e 4oweka e dal 11,65 $ ...
Откъде ги купуваш ? Кажи ни тайната...

Аз освен амазон и ebay други не знам. А че ги взимам втора ръка то е ясно.

Яд ме е , че амазон са разделили сайтовете си за отделните региони и естествено .КОМ е най-евтино. Успокоявашото е като видя цената на същата книга в амазон.CO.UK примерно.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Kiwi написа:
Откъде ги купуваш ? Кажи ни тайната...

Аз освен амазон и ebay други не знам. А че ги взимам втора ръка то е ясно.

Яд ме е , че амазон са разделили сайтовете си за отделните региони и естествено .КОМ е най-евтино. Успокоявашото е като видя цената на същата книга в амазон.CO.UK примерно.
Niama tajna...
Ami tazi, za kojato goworeh, e ot Amazon.ca. Cenata be6e s 50$ off ot pazarnata, taka, 4e men me ustroi perfektno, kato se ima wpredwid, 4e knigata ne be6e otwariana, kato pristigna pri men (to taka i be6e obiaweno w anonsa).

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
huba

Мнение от huba »

Kiwi написа:Яд ме е , че амазон са разделили сайтовете си за отделните региони и естествено .КОМ е най-евтино. Успокоявашото е като видя цената на същата книга в амазон.CO.UK примерно.[/color]
Biah ti napisala v lichno saobshtenie, no vijdam che ne si go otvoril.S dve dumi.Niama nikakav problem da pazaruvash ot amazon.com.Pravila sam go mnogokratno, vchera probvah pak.Obache za knigite vtora raka, amazon e samo posrednik.Prodavacha reshava dali da ima opcia za mejdunarodna dostavka.Problema e che kogato davash ofertite si za prodajba(govoria ot lichen opit kato prodavach) ce predvijdat okolo 9USD za internacionalna dostavka, a za niakoi destinacii tova ne e dostatachno i prodavacha se nabutva da plati razlikata ot sobstvenia si djob.I ako knigata e evtina nikak ne si zaslujava riska.Kam tova se dobavia i % za amazon, koito nikak ne e malak, i moje da se okaje che prodavacha shte se razmine samo s tarchaneto do poshtata.Gledash ofertite i tam izrishno triabva da e upomenata "International shipping available." inache ti se dava gornia message.Taka izbirash nai-evtinata s gornata opcia.Drugia variant e da pishesh na prodavacha(ima E-mail) i da mu kajesh che se interesuvash ot knigata mu i dali e saglasen da promeni opciata za internacionalna dostavka.Toi si pravi spravka za razhodite i ako ima smetka promenia bez da mu struva nishto.Taka che probvai.Po-vajnoto e che niama nikakvo razdelenie mejdu .COM .CA .FR .UK.

Ako neshto drugo te interesuva pitai.
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Грациас амигос.

Huba, напълно си права.

Book ordered & shipped to Montreal.

Изображение
Заключено