Какво е положението с тази професия...
Какво е положението с тази професия...
[quote="[/quote]
Последно промяна от jacques на Съб Мар 19, 2005 4:13 pm, променено общо 1 път.
Положението с тази професия както и с всички останали е такова:в джанка.За по големи шансове трябва да изкараш един ДЕП/СПТУ на български/-1,5 год. или ДЕК/техникум/-2,5г. и след това да се надяваш на касмет да те вземат някаде,без т'ва най вероятно да метеш стружките някаде.Е ако имаш някой познат да те препорача поне да те пробват к;во можеш, може и да минеш без учене.
- Lub0
- Обратна връзка:
Аз пък имам един познат, който след 15 години прекъсване почна точно това, доста бързо си намери работата по обява във вестника, единственото изискване е било да можеш, а не като те пуснат на струга и да си отрежеш ръцете
. Заплащането е някаде към 15-20/час.

Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аз пак имам познат бил е заместник директор някакав на енергото в някакав град в Бг.и тук започна на втората година като монтьор и поддражка на металорежещи машини даже са някакви цифрови или компютарни/не им разбирам/ на 18д. на час е ,но го заведе друг бчлгарин на тая работа щото той я напусна и вав фирмата бяха на зор,а моя човек след две години обикаляне и тарсене на подобна работа казва ,че и 20 да тарсел все сас сащия резултат щял да баде.
Та то тук на касмета му викат познанства ,контакти и препорака.
Та то тук на касмета му викат познанства ,контакти и препорака.