Само за стари кучета от казармата...
-
- Обратна връзка:
Само за стари кучета от казармата...
Въпроса е към всичкото братя запасен аскер от бг.
Та като тръгвахте за Canada отписвахте ли се от военните служби? Каква е процедурата и има ли някакви проблеми ако не си се отписал?
Та като тръгвахте за Canada отписвахте ли се от военните служби? Каква е процедурата и има ли някакви проблеми ако не си се отписал?
s тези адресни регистрации не могат да те открият посмъртно дори в БГ
особено ако си се местил много и не си се обаждал на никой. а какво става ако си чак на другия край на света, просто никой няма да се сети за тебе и няма да те търси, военните окръжия ваобще не са това което бяха едно време-страшилища,които те плашеха със затвор, глоба 100 минимални заплати или наказание пращане в Елхово, Грудово, Звездец или Симеоновград 

-
Re: Само за стари кучета от казармата...
Процедурата е отиваш във военното управление и си връщаш военната книжка.Ognen_led написа:Каква е процедурата и има ли някакви проблеми ако не си се отписал?
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

e kak ще си върне книжката бре ЛаРюLaRue написа:Процедурата е отиваш във военното управление и си връщаш военната книжка.Ognen_led написа:Каква е процедурата и има ли някакви проблеми ако не си се отписал?

- drifter
- Обратна връзка:
Аз не съм старо куче от казармата, но се разправях с военното окръжие 
Два дена след като моят съпруг замина за чужбина му дойде повиквателна за запас. Аз отидох в окръжното с военната книжка. Там ми изнесоха една лекция, че щом заминавал за чужбина трябвало преди това да си върне книжката и ми я прибраха. Дадоха ми някаква разписка с която като се върнел да отидел да си я вземе. Той след това се връща и заминава на няколко пъти, в момента от година и половина си е в България, но не е ходил да си я прибере. Книжката си седи при тях вече шеста година. Никой от там не го е търсил.

Два дена след като моят съпруг замина за чужбина му дойде повиквателна за запас. Аз отидох в окръжното с военната книжка. Там ми изнесоха една лекция, че щом заминавал за чужбина трябвало преди това да си върне книжката и ми я прибраха. Дадоха ми някаква разписка с която като се върнел да отидел да си я вземе. Той след това се връща и заминава на няколко пъти, в момента от година и половина си е в България, но не е ходил да си я прибере. Книжката си седи при тях вече шеста година. Никой от там не го е търсил.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
- Дякон Игнатий
Аз,мисля да им теглиш една мазна попръжня на целото шапкар и да им пожелаеш "Лека нощ".Тия дето 1.5 години са ми яли животеца едвам се сдържам заради админ-а ама к'вото си го мисля ако го напиша ще ми завиди и най-големия каруцар
.Та на тия ще им обърна някакво внимание само ако са с полиция и с прокурорска заповед, иначе ще ме хванат за долуподписания............ :smokin:

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
точно такава е процедурата,и аз напражих тъйLaRue написа:Процедурата е отиваш във военното управление и си връщаш военната книжка.Ognen_led написа:Каква е процедурата и има ли някакви проблеми ако не си се отписал?
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
ЛаРю е старо куче, поне на мен ми бешеgoliama mechka написа:точно такава е процедурата,и аз напражих тъйLaRue написа:Процедурата е отиваш във военното управление и си връщаш военната книжка.Ognen_led написа:Каква е процедурата и има ли някакви проблеми ако не си се отписал?

- Rainmaker
nishto ne sum pravil i nikoi ne me e tursilOgnen_led написа:Та като тръгвахте за Canada отписвахте ли се от военните служби? Каква е процедурата и има ли някакви проблеми ако не си се отписал?

-
- Обратна връзка:
само да добавя че искат копие от визата. По-точно на мене ми искаха. След като си върнеш книжката ти дават един дорумент че си я предал и че ако се върнеш в БГ за постоянно до 30 дни требе да се зачислиш отновоfart написа:ЛаРю е старо куче, поне на мен ми бешеgoliama mechka написа:точно такава е процедурата,и аз напражих тъйLaRue написа:Процедурата е отиваш във военното управление и си връщаш военната книжка.Ognen_led написа:Каква е процедурата и има ли някакви проблеми ако не си се отписал?
Ima hora gotovi da braniat istinata dokato ot neia ne ostane nishto. (J.R.Openhimer)
- Rainmaker
kakuv e smisulapomiar написа: само да добавя че искат копие от визата. По-точно на мене ми искаха. След като си върнеш книжката ти дават един дорумент че си я предал и че ако се върнеш в БГ за постоянно до 30 дни требе да се зачислиш отново

ot 15tina godini nikoi ne me e tursil
osven sega da me izvikat tuk zapas, sled kato sme v nato