Speshno - samoletni bileti!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Speshno - samoletni bileti!

Мнение от Леля Екимка »

Zdraveite,
Toku-shto se potresoh ot cenite za poletite do BG i obratno liatoto - za pruv put mi e vse pak...
Pitaneto mi e - niakoi znae li dali moje da se kupi bilet Montreal-Sofia-Montreal ot Bulgaria!? - taka izliza po-evtino...Ama az mislia, che ne moje.
Niakoi znae li drugi varianti za kupuvane na bileti, razlichni ot Zara, Eva, Ralitza i Galia - imam predvid Internet i t.n.
To e iasno, che special niama da zakacha, ama pone da proveria vsichki varianti, predi da e minalo liatoto...
Blagodaria na vsichki za sadeistvieto.
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Елия, какви цени толкова ти дадоха, че си така неприятно изненадана? Аз също живот и здраве искам да си се прибера лятото и още от сега ми е ясно, че за юли-август ще съм късметлийка ако мога да си намеря билет по-евтин от 1800$.
Изображение
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Aaa, govori mi ti - taka shte mi olekne - 1370 kinta na chovek...Dobre che vse oshte sme samo dvama :wink:
vse pak mnogo mi e lubopitno moje li da se kupi bileta ot Bulgaria, shtoto mnogo me boli sarceto...I bankovata mi smetka i neia mnogo ia boli...
Изображение
LaRue

Мнение от LaRue »

Елия попита ли на poleti.com?
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

Elia написа:Aaa, govori mi ti - taka shte mi olekne - 1370 kinta na chovek...Dobre che vse oshte sme samo dvama :wink:
vse pak mnogo mi e lubopitno moje li da se kupi bileta ot Bulgaria, shtoto mnogo me boli sarceto...I bankovata mi smetka i neia mnogo ia boli...
според мен няма как да стане - но ще проверя утре и ще ти кажа...
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

аз миналата година проверчвах, но ми каза агентката ми, че с всичко няма да ми е по-евтино

обикновено цените по сайтовете не са по-ниски от тея по агенциите
другия вариянт е да си намериш евтин до западна европа и от там с някой чартър до бг
успех
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

sara написа:аз миналата година проверчвах, но ми каза агентката ми, че с всичко няма да ми е по-евтино

обикновено цените по сайтовете не са по-ниски от тея по агенциите
другия вариянт е да си намериш евтин до западна европа и от там с някой чартър до бг
успех
това наистина е по-добрия вариант
лятото имаше чартъри от Варна до Германия за около 90-100 евро...както и на същатацена от там.. приятел се прибра от Виена за 85 евро
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ами не може поне на мен така ми казаха - политика на авио компаниите. Пък и от България билети август месец не са кой знае колко по-ефтини. На майка ми билета миналата година беше 740 евро което си е почти толкова колкотo и от тук.Беше най-ефтиният вариант които намериx тогава.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Aaa, kato gledam predlojeniata, koito mi davate mai shte si platia kato pop i tui to...Kade da gi diria tezi charteri, po diavolite...Da jiveia vuv Viena i s avtobus shte se pribera, ama sum leko na mainata si i mi pisna! Dogodina - v Kuba!
Изображение
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

можеш да провериш и по авиокомпании или други агенции (особено такива до източна европа)
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

Elia написа:Aaa, kato gledam predlojeniata, koito mi davate mai shte si platia kato pop i tui to...Kade da gi diria tezi charteri, po diavolite...Da jiveia vuv Viena i s avtobus shte se pribera, ama sum leko na mainata si i mi pisna! Dogodina - v Kuba!
направо трябваше да започнеш с това, че вместо да се изръсиш сума ти и пари и да се върнеш в България, предпочиташ да отидеш на почивка в Куба - съгласен съм :) и аз бих направил същото - и без това ще си загубиш половината от времето да слушаш как разни хора ще ти се оплакват или пък други с техните си там проблеми. Така или иначе на 7 ден ще си кажеш "ох кога ли ще се прибера обратно" така че - Viva Fidel и това е! :lol:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

I az se strahuvam, che taka shte se okaje...I trebva da stoia pone 3 sedmici...Inache puk shte me e iad, deto sum se nabutala s takava tlusta suma...i kato si predstavia, che shte trebva da hodia ot sofra na sofra - napravo zapochvam da se zamisliam dali da ne si ostana tuk...Hem shte porabotia oshte malko...kato izchisliavam - moga da realiziram ikonomia ot okolo 3000 dolara i da si kupia neshtichko za dushata...Oh, tejka e sudbata imigranstka...Pone zimata tam (v BG) da beshe liato, ami to...
Изображение
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

Elia написа:I az se strahuvam, che taka shte se okaje...I trebva da stoia pone 3 sedmici...Inache puk shte me e iad, deto sum se nabutala s takava tlusta suma...i kato si predstavia, che shte trebva da hodia ot sofra na sofra - napravo zapochvam da se zamisliam dali da ne si ostana tuk...Hem shte porabotia oshte malko...kato izchisliavam - moga da realiziram ikonomia ot okolo 3000 dolara i da si kupia neshtichko za dushata...Oh, tejka e sudbata imigranstka...Pone zimata tam (v BG) da beshe liato, ami to...
готов съм да се обзаложа :lol:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Az se obzalagam, samo kogato znam che shte sepchelia... A za pluskaneto e poveche ot iasno...Taka go mrazia, che napravo zapochvam da se zamisliam dali da ne pratia edna pokana na mama i tati - hem da se porazhodiat malko...........A i kato si predstavia tozi stochasov polet...Ia vijte kvo si ni e hubavo v Canada...!!!
Изображение
Godis

Мнение от Godis »

Elia написа: ot okolo 3000 dolara i da si kupia neshtichko za dushata.....
:lol: :lol: :lol: Леле леле Elia не те е срам ! Моите искат редовно да има "нещо за душата" у дома. Представи си какво ще стане като прочетат какви широки души има :lol: :lol: Досега минавах я с jellybon :thumbsup: , я с други сладости но като гледам какво ще стане май до БГ ще си ходя пеша зимата през Беринговия проток :krila:
Заключено