Speshno - samoletni bileti!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Speshno - samoletni bileti!
Zdraveite,
Toku-shto se potresoh ot cenite za poletite do BG i obratno liatoto - za pruv put mi e vse pak...
Pitaneto mi e - niakoi znae li dali moje da se kupi bilet Montreal-Sofia-Montreal ot Bulgaria!? - taka izliza po-evtino...Ama az mislia, che ne moje.
Niakoi znae li drugi varianti za kupuvane na bileti, razlichni ot Zara, Eva, Ralitza i Galia - imam predvid Internet i t.n.
To e iasno, che special niama da zakacha, ama pone da proveria vsichki varianti, predi da e minalo liatoto...
Blagodaria na vsichki za sadeistvieto.
Toku-shto se potresoh ot cenite za poletite do BG i obratno liatoto - za pruv put mi e vse pak...
Pitaneto mi e - niakoi znae li dali moje da se kupi bilet Montreal-Sofia-Montreal ot Bulgaria!? - taka izliza po-evtino...Ama az mislia, che ne moje.
Niakoi znae li drugi varianti za kupuvane na bileti, razlichni ot Zara, Eva, Ralitza i Galia - imam predvid Internet i t.n.
To e iasno, che special niama da zakacha, ama pone da proveria vsichki varianti, predi da e minalo liatoto...
Blagodaria na vsichki za sadeistvieto.
Представителна извадка тип "паплач"

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
според мен няма как да стане - но ще проверя утре и ще ти кажа...Elia написа:Aaa, govori mi ti - taka shte mi olekne - 1370 kinta na chovek...Dobre che vse oshte sme samo dvama![]()
vse pak mnogo mi e lubopitno moje li da se kupi bileta ot Bulgaria, shtoto mnogo me boli sarceto...I bankovata mi smetka i neia mnogo ia boli...
това наистина е по-добрия вариантsara написа:аз миналата година проверчвах, но ми каза агентката ми, че с всичко няма да ми е по-евтино
обикновено цените по сайтовете не са по-ниски от тея по агенциите
другия вариянт е да си намериш евтин до западна европа и от там с някой чартър до бг
успех
лятото имаше чартъри от Варна до Германия за около 90-100 евро...както и на същатацена от там.. приятел се прибра от Виена за 85 евро
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
направо трябваше да започнеш с това, че вместо да се изръсиш сума ти и пари и да се върнеш в България, предпочиташ да отидеш на почивка в Куба - съгласен съмElia написа:Aaa, kato gledam predlojeniata, koito mi davate mai shte si platia kato pop i tui to...Kade da gi diria tezi charteri, po diavolite...Da jiveia vuv Viena i s avtobus shte se pribera, ama sum leko na mainata si i mi pisna! Dogodina - v Kuba!

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
I az se strahuvam, che taka shte se okaje...I trebva da stoia pone 3 sedmici...Inache puk shte me e iad, deto sum se nabutala s takava tlusta suma...i kato si predstavia, che shte trebva da hodia ot sofra na sofra - napravo zapochvam da se zamisliam dali da ne si ostana tuk...Hem shte porabotia oshte malko...kato izchisliavam - moga da realiziram ikonomia ot okolo 3000 dolara i da si kupia neshtichko za dushata...Oh, tejka e sudbata imigranstka...Pone zimata tam (v BG) da beshe liato, ami to...

готов съм да се обзаложаElia написа:I az se strahuvam, che taka shte se okaje...I trebva da stoia pone 3 sedmici...Inache puk shte me e iad, deto sum se nabutala s takava tlusta suma...i kato si predstavia, che shte trebva da hodia ot sofra na sofra - napravo zapochvam da se zamisliam dali da ne si ostana tuk...Hem shte porabotia oshte malko...kato izchisliavam - moga da realiziram ikonomia ot okolo 3000 dolara i da si kupia neshtichko za dushata...Oh, tejka e sudbata imigranstka...Pone zimata tam (v BG) da beshe liato, ami to...

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Az se obzalagam, samo kogato znam che shte sepchelia... A za pluskaneto e poveche ot iasno...Taka go mrazia, che napravo zapochvam da se zamisliam dali da ne pratia edna pokana na mama i tati - hem da se porazhodiat malko...........A i kato si predstavia tozi stochasov polet...Ia vijte kvo si ni e hubavo v Canada...!!!

Elia написа: ot okolo 3000 dolara i da si kupia neshtichko za dushata.....