За тези които започват - колко пари ще ми трябват

Само за полезни връзки
Заключено
Megy
Обратна връзка:

Мнение от Megy »

За новите по пътя, който някои сме преполвили:
http://www.immigrer.com/evaluation_financiere.html
Един полезен сайт със калкулатор за изчисляване на необходимата сума пари - само че трябва да четете френски !!
Надявям се да е полезно на някого.
Успех на всички!!!!!
It's difficult but it's interesting to live in this world.
Аватар
Lullu
Обратна връзка:

Мнение от Lullu »

Меги,
ами аз го направих тоя онлайн евалюейшън ;) и накрая само ми каза дали ставам или не.. ама не ми написаха някаква сума пари. Да не би да не е трябвало да посоча сума , с която смятам да вляза евентуално.. и тогава накрая да ми каже така и така.. трябват ти еди колко си? :)
Да де.. може точно така да е :D

П.С. Извинявам се... те ми пратили майл в който написали сумите в различните валути :oops:
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Основното предназначение на тази страница е да си направиш онлайн автотест, в който въпросите са почти идентични с тези от молбата за селекция. Резултатите от теста се появяват на момента, а сумите, с които е свързана процедурата се изпращат на посочения от вас и-мейл.

Местя темата в "Полезни връзки".
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Megy
Обратна връзка:

Мнение от Megy »

Естествено че това е теста, но преди да влезете в теста има въпрос колко човека сте и на посочения от вас E-mail получавате сумите - те не са нещо ново, разбира се, но в последно време имаше доста дебати относно таксите и доста новозапочнали процедурата питаха за парите.
Естествено че старите във форума знаят този сайт. Исках само да обновя инфото за по новите.
Успех на всички!
It's difficult but it's interesting to live in this world.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Megy, обясненията ми са предназначени също за тези хора. Не омаловажавам дадената от теб информация.
Сетих се за още едно уточнение. Сумите се дават само в кандски долари, което може да внесе объркване и смут в някои кандидат-емигранти. Защото се знае, че посолството в Букурещ приема само щатски долари и си има своя ценова листа.
Няма промяна и разминаване в сумите за такси и визи. Просто от Букурещ от време на време осъвременяват цените, отчитайки промяната в курса на щатския долар. Последната промяна е от 20.12.2004 г.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Заключено