Priznava li se obrazovanieto pri podavaneto na dokumenti?!
Priznava li se obrazovanieto pri podavaneto na dokumenti?!
Zdraveite!Mnogo me interesuva fakta dali e problem che sam zavarsil samo bakalavarska stepen.Zadylzitelno li ed a si izkaral magistratura??Priznavat li go tova obrazovanie napalno na intervuto!??Ste sam mnogo blagodaren na nqkoi minal intervuto da spodeli opita ili vseki koito znae nesto po vaprosa! 

Re: Priznava li se obrazovanieto pri podavaneto na dokumenti
Не е проблем, всичко е въпрос на точки - ако ги събираш, добре. В този смисъл магистратурата не е нужна. На интервюто не признават или отхвърлят нищо, това вече е направено от други служители които ти разглеждат досието. На интервюто само се проверяват фактите които си обявил за верни.Jack11 написа:Zdraveite!Mnogo me interesuva fakta dali e problem che sam zavarsil samo bakalavarska stepen.Zadylzitelno li ed a si izkaral magistratura??Priznavat li go tova obrazovanie napalno na intervuto!??Ste sam mnogo blagodaren na nqkoi minal intervuto da spodeli opita ili vseki koito znae nesto po vaprosa!
- Дякон Игнатий
Re: Priznava li se obrazovanieto pri podavaneto na dokumenti
Мисля че зависи какво признаване имаш впредвид. Ако е за интервюто то се признава за точките. Но за Канада едва ли ще ти свърши работа. :nenam:Jack11 написа:Zdraveite!Mnogo me interesuva fakta dali e problem che sam zavarsil samo bakalavarska stepen.Zadylzitelno li ed a si izkaral magistratura??Priznavat li go tova obrazovanie napalno na intervuto!??Ste sam mnogo blagodaren na nqkoi minal intervuto da spodeli opita ili vseki koito znae nesto po vaprosa!