Помогнете ми приятели !

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Julian
Обратна връзка:

Помогнете ми приятели !

Мнение от Julian »

От доста време се опитвам да имигрирам легално ! За съжаление за Англия ме спряха новите супер изисквания,като за бизнесмен #1 на Балканите ! След поредица от разговори и срещи с много и различни хора се оказа,че Канада е мястото,където бих желал да отида.Свързах се с всички възможни,т.нар. "Консултанти",напълно съдействащи на хора като мен за скромната сума от 500 - 1300$,според фирмата ! От този форум разбирам,че доста от хората,се справят не по-зле и без подобно съдействие на подобни посредници ! Тъй като,живея във Варна,а виждам,че в София има и конкретни сбирки по този повод,бих желал да разбера дали и във Варна има такива !
Френският съм го започнал,но се притеснявам единствено за подаването на тези документи,да не допусна грешка,която би ми коствала много ! Дайте ми съвет!!! :(
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

ето ти темата за срещата във Варна:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=9277

Пиши във форум емиграция, не тук :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Здрасти, ще ти преместя темата в Емиграция в Квебек, но ще оставя маркировка къде е преместена за да не се чудиш къде е темата :)
Успех
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Vesi
Обратна връзка:

Мнение от Vesi »

Здравей Джулиан,
Ела на срещата в неделя и ще получиш информация от първа ръка за всичко, което те вълнува. И не срещу 500-1000 $, а срещу приятелство.

До неделя!
boogie_man

"Когато бог затваря врати, отваря порти!"

Мнение от boogie_man »

Юлиане, и мен ме отрязаха за бизнес-виза за Англия :) Точно преди една година бях луднал на тази тема и подадох документи. Скоро след това гръмна онзи скандал и "замразиха" бизнес-визите.
Поканиха ме на интервю в английското посолство на 6 октомври 2004 г. , на което получих отказ, разбира се. :roll: Както и 99 % от всички, подали документи. Освен отказа получих и един много симпатичен черен печат в паспорта. :) Бях се отчаял... Мислех си да отида в Малта като турист и да остана... :(
Обаче точно тогава, когато бях стигнал дъното, един приятел ми каза за Кебек. Той вече си беше получил визата - за около 10 месеца. Не можех да повярвам!
Аз веднага "захапах" идеята, намерих си учителка по френски и започнах... Събрах документите и ги изпратих във Виена през декември 2004 г. Отговориха ми, че всичко е наред и, че интервюто ще бъде "през 2-рата половина на 2005г."
И така. Сега уча и чакам. :smokin:
Твоята история е подобна на моята. Поуката е никога да не се отчайваш! Народът казва: "Когато бог затваря врати, отваря порти!"
Успех! :thumbsup:
borsay

HI

Мнение от borsay »

ELA NA SRESHTATA VAV VARNA, TAM STHE GOVORIM
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Julian ще дойде на срещата в неделя :wink: И съм сигурна, че ще му хареса 8)
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Заключено