Среща в Бургас III

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
gogo

Среща в Бургас III

Мнение от gogo »

Все се случва така, че аз поствам по темата "Среща в Бургас". Някой би помислил, че имам лична изгода от тези срещи, което в някаква степен е вярно, защото ми е гот да се виждам с хора "на моя акъл" :D .
Считам, че събота (4.10.2003г.) е хубав ден за срещи, да речем в 17:00 часа пред свободния. Пишете, ако сте съгласни или имате други предложения.
Zdrawe i kysmet na wsichki!
Аватар
Lussy
Обратна връзка:

Re:Среща в Бургас III

Мнение от Lussy »

И аз се чудех наскоро кога ще има пак "Бургаски вечери" :) :)
Но този път, май няма да може да дойдем, т.к. ни се очертава пътуване през почивните дни. :( :( (да използваме още малко топлите есенни дни). Пийте по една биричка и за нас :beer: :D :beer:
You know you Are Bulgarian When...You say "tz" instead of "no".
You still carry lots of cash or spend 3 hrs drinking the same cup of coffee,
When you're hungry, and then you go and buy a pack of smokes..
AndMuchMoreeeeee;)
jany
Обратна връзка:

Мнение от jany »

Men me niama
P.S. Gogo, s brat ti se vijdame vseki den :))
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Abe az 6te gledam da doida, nali 6te stawam burgazliq ug?!
Аватар
Todd

Мнение от Todd »

Гого, аз ще гледам да дойда, макар че не мога със сигурност да потвърдя. На миналата среща пропуснах да взема твои координати, а искам да те питам нещо. Мой e-mail: tpetkov@mail.bg
kirelaki
Обратна връзка:

Мнение от kirelaki »

zdravejte! obrystam se kym burgazlii sledvastata sbirka ako e udobno da e v den ot sedmicata, zastoto prez po4ivnite dni, osobeno kogato sa pove4e, obi4ame da sme izvyn Bs. prednata sresta i sega tazi otnovo njama da mojem da prisystvame.
veselo izkarvane i dano sledvastija pyt da se vidim.
Vseki s kysmeta si!
valentin_niagolov

Мнение от valentin_niagolov »

Gogo sajeliavam no nie niama da mojem da doidem. Antonia e na rabota do 19 h, a i sled tova shte posreshtame gosti. Na sledvashtata sreshta shte se vidim. Pozdravi na vsichki ot nas.
Аватар
Татяна

среща

Мнение от Татяна »

Ние сме на линия за срещата. Ще ти донесем и обещаното.
gogo

Мнение от gogo »

Явно ще сме в намален състав, ако се съди по постингите, но "лошо нема". Поне ще пийнем по една бира и ще разменим по някоя и друга приказка. Аз пък съм на гроздобер, и за малко да се окаже, че няма да мога да дойда :shock:, но ще се мярна за час-два, че иначе бирата ще изтине...
Zdrawe i kysmet na wsichki!
vanko

Мнение от vanko »

Здравейте, много съжаляваме ,че не можахме да дойдем на срещата и да се запознаем с вас. Вие обаче можете само да се радвате защото ни тръшна адски грип. Надяваме се да има и други срещи на, които да успеем да дойдем. Извиняваме се, ако сте ни чакали. На следващата среща бирата от нас.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Eheee, Gogo, my friend, takmo se chudya kade se zagubi, a ti shtyal si grozde da beresh. Ey, opasen si, oshte ne si svrshil kaysievata sigurno, ama veche pravish planove may za zimnite zapasi s vino! :lol:
Az skoro nyama da hodya v Burgas, razbirayte v blizkite 4 godini :wink: , ama vi pojelavam vie mnogo po-skoro da se poyavite v Canada. :beer:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
valentin_niagolov

Мнение от valentin_niagolov »

Sujaliavame, 4e ne uspiahme da prisustvame na sreshtata, no drugia put izvinenie za nas niama da ima.A za rakiata predlagam da napravia pulna gazova hromatografia za da mu kaja na Gogo dali stava za piene. S Dozentut, koito mi vodeshe diplomnata rabota sme mnogo dobri priateli i imam klu4 za laboratoriata.Shte vidim dali si e zaslujavalo ili samo si izhabil materiala :D Aide 4akame predlojenia za sreshti miastoto e dobre izvestno :D
Заключено