a, ama biva li taka? (ako ste gladni)
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
a, ama biva li taka? (ako ste gladni)
chetoh za edni hora koito s parvia chek si kupili hrana...
ne biva taka,
parvo, idvaite s dostatachno pari, vtoro, ako vi se sluchi da ste gladni, izprosete edin dolar na ulicata i vlezte v niakoi net cafe i mi pratete lichno saobshtenie - shte vi nahrania ako ne az, to pone niakoi drug tuk nadiavam se.
Ako ne ot vashta, ot balgarskata softa sam ial i az niakoga (reverse Bai Ganio).
ne biva taka,
parvo, idvaite s dostatachno pari, vtoro, ako vi se sluchi da ste gladni, izprosete edin dolar na ulicata i vlezte v niakoi net cafe i mi pratete lichno saobshtenie - shte vi nahrania ako ne az, to pone niakoi drug tuk nadiavam se.
Ako ne ot vashta, ot balgarskata softa sam ial i az niakoga (reverse Bai Ganio).
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Da be, teja me razbiha. Napravo machenici. V Canada moje da umresh ot skuka ama ot glad nikoga. Sto se praviat na interesni. Da razpraviat kak edva ne sa umriali ot glad. Niakoj v BG ste vzeme da im poviarva. I s tezi prikazki za oceliavane. Da ne sme v jungla.
Cheers
Cheers
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Re: a, ama biva li taka? (ako ste gladni)
...
Последно промяна от Nelly на Сря Яну 12, 2005 11:26 pm, променено общо 1 път.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Nelly, ne znam zashto reshi che se zaiajdam?
Az savsem iskrenno dadoh savet i pokana.
Saveta go napisah zashtoto reshih che moje da reshat horata da idvat s po 100 dolara shtoto Bai Kolio shte gi nahrani.
Hranil sam hora i men sa me hranili - niama nishto sramno v tova.
E, da az imam dostoinstvo ama kato raboteh kato prenos-prevoz i parviat chek idvashe sled 2 sedmici...niamah izbor da ne iam.
Dori tuk v Canada vednaj iskah 5 dolara na zaem ot edin sliap priatel...
dostoinstvo-nedostoinstvo ne se gordeia s tozi epizod no choveka kaza che se e zaradval che sam go zachel kato priatel a ne nenujen slepec.
Ta v zakluchenie, molia da me izvinish ako ti e prozvuchalo kato zaiajdane, az prosto si spomnih edna sviata jena ot Chicago pomognala na stotici i reshih i az da se pisha kato neia dano pone balansiram malko grehovete ;-)
Az savsem iskrenno dadoh savet i pokana.
Saveta go napisah zashtoto reshih che moje da reshat horata da idvat s po 100 dolara shtoto Bai Kolio shte gi nahrani.
Hranil sam hora i men sa me hranili - niama nishto sramno v tova.
E, da az imam dostoinstvo ama kato raboteh kato prenos-prevoz i parviat chek idvashe sled 2 sedmici...niamah izbor da ne iam.
Dori tuk v Canada vednaj iskah 5 dolara na zaem ot edin sliap priatel...
dostoinstvo-nedostoinstvo ne se gordeia s tozi epizod no choveka kaza che se e zaradval che sam go zachel kato priatel a ne nenujen slepec.
Ta v zakluchenie, molia da me izvinish ako ti e prozvuchalo kato zaiajdane, az prosto si spomnih edna sviata jena ot Chicago pomognala na stotici i reshih i az da se pisha kato neia dano pone balansiram malko grehovete ;-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: RE
e, niama nujda de,Nelly написа:I :oops: ZVINYAVAI
mnenieto ti mi pomogna dda razbera che moje bi triabva malko da poolekna s shegite i da pisha malko po katopodobava na 30 godishen chovek.
Nikakav problem da ostanesh gladen v Canada ako ne iskash da kandidatstvash za social i ne iskash da vzimash hrana ot food banks.
[quote="ivandi"]Da be, teja me razbiha. Napravo machenici. V Canada moje da umresh ot skuka ama ot glad nikoga. Sto se praviat na interesni. Da razpraviat kak edva ne sa umriali ot glad. Niakoj v BG ste vzeme da im poviarva. I s tezi prikazki za oceliavane. Da ne sme v jungla.
Cheers[/quote]
[quote="ivandi"]Da be, teja me razbiha. Napravo machenici. V Canada moje da umresh ot skuka ama ot glad nikoga. Sto se praviat na interesni. Da razpraviat kak edva ne sa umriali ot glad. Niakoj v BG ste vzeme da im poviarva. I s tezi prikazki za oceliavane. Da ne sme v jungla.
Cheers[/quote]
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
първото копче ляво горе,преди единицатаssst написа:еииии, 4овека ви предложи помощ а вие взехте 4е се обидихте.
На всекиму е било трудно в някои моменти.Какво срамно има в това?
Евала, 4е има хора които искат да помагат....
Абе къде е това 4 на Английската клавиатура?
![]()
![]()
![]()
![]()
виж как го пави батко ти ччччччч

Честита Нава Година много здраве и щастие желая на всички
Мене лично много ме зарадва прекрасния и човешки начин по-който Кольо и Нели се разбраха по-между си евала и на двама им !