Приятели от Монреал, моля за съдействие!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Приятели от Монреал, моля за съдействие!

Мнение от Bydi »

Вече съм на финала на вторите документи. С езика и другите точки съм назад и по този повод всяка точка ми е от полза на интервюто. Моля ви за съдействие само с адрес на приятел в Монреал без допълнителни задължения.
Благодаря предварително от сърце!
Вярвам във вас!
Аватар
Mark

Re: Приятели от Монреал, моля за съдействие!

Мнение от Mark »

Bydi написа:Вече съм на финала на вторите документи. С езика и другите точки съм назад и по този повод всяка точка ми е от полза на интервюто. Моля ви за съдействие само с адрес на приятел в Монреал без допълнителни задължения.
Благодаря предварително от сърце!
Вярвам във вас!
Twarde optimisti4no - dano da ti napi6e niakoj adres.

Tuk horata ne sa takiwa "da6ni".

A moja sawet e - da nablegne6 na ezika, ostawi si adresa kato Joker, a ne kato snowen arsenal.

6te bada mnogo u4uden, ako drug ti otgowori, oswen ako ne e da replikira men :wink:

P.S. Powe4eto ot pi6e6tite waw foruma (s izkliu4enie na men, razbira se) ne hareswat mnogo hora, koito ne znajat ezici, za6toto moje da otidat na Social
Plamen

Мнение от Plamen »

ТНи що не си даде твоя... :?: :?: :?:
Аватар
galita
Обратна връзка:

Мнение от galita »

qvno nikoi ne ti e dal dosega, prav se okaza Mark :shock: az moga da ti dam edin. pusni mi e-mail i v ponedelnik shte ti otgovoria.
uspeh v u4eneto na frenskia
Аватар
miloto
Обратна връзка:

adres

Мнение от miloto »

Ami to ne e tolkova,c he ne iskame da si dadem adresa, ama mai ne sme edinstvenite, koito veche sa go dali na niakolko choveka.
Spomniam si che Plamen go beshe dal na tolkova mnogo hora, vkluchitelno i na nas, za koeto mu blagodaria, che se sheguvashe, che visi na edno tablo na Asen Zlatarov.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Plamen написа:ТНи що не си даде твоя... :?: :?: :?:
Ami nali i az sam ot foruma :lol: .

Niama da razwaliam oblika na Balgarite tuk, ja :wink:

P.S. Galita e edno ot izkliu4eniata, dano powe4e izkliu4enia dojdat ot BG, 4e da se popromeni malko Balgarskata ob6tnost tuk

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Гост

Мнение от Гост »

Mark написа:
Plamen написа:ТНи що не си даде твоя... :?: :?: :?:
Ami nali i az sam ot foruma :lol: .

Niama da razwaliam oblika na Balgarite tuk, ja :wink:

P.S. Galita e edno ot izkliu4eniata, dano powe4e izkliu4enia dojdat ot BG, 4e da se popromeni malko Balgarskata ob6tnost tuk

:P :P :P :P :P Що съдиш за другите по себе си ? Много е лесно да се раздават поучителни съвети и да се съдят другите. Тази тема не за първи път я повдигаш - никой не си давал адреса. Дава си го, ама няма да ти докладва на теб. Българите били такива или онакива, тоя не бил българин, оня бил тарикат. Голям досадник си. :metro:
djredhat

Мнение от djredhat »

Ne iskam da wzimam strana w tozi spor

obache edno neshto mi naprawi mnogo losho wpechatlenie

Kogato nashite se klasiraha na EVRO 2004, nqmashe koi znae kakwi reakcii, a imam chuwstwoto che nqkoi se izkefiha poweche na nqkakyw mirizliw medal na nqkakyw mirizliq Kanadec, otkolkoto na uspeha na nashite momcheta.

Nikoiga nqma da zabrawq USA 94. Ako shte i da se poakat ot zlatni medali, nikoga nqma da izjiwrqt edna hilqdna ot towa, koeto az i oshte milioni izjiwqha togawa !!!
Изображение
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Ombudsman написа: ...Много е лесно да се раздават поучителни съвети ...

Eto - komentarite ne zakasniaha - i koj - "ministara na kulturnoto proswe6tenie" se wkliu4i - edin ot kandidatite za osnowawane na nowa Balgarska ob6tnost - po-dobra, naso4ena kam podpomagane na nowopristiga6tite,...

eh, ama kak si wiarwa6 samo,...

PS: gospojo ABra6ewa, Niakoja kulturna projawa niama li da ima za hora na Social ili bez golemi dohodi skoro :wink:

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Гост

Мнение от Гост »

Mark написа:
Ombudsman написа: ...Много е лесно да се раздават поучителни съвети ...

Eto - komentarite ne zakasniaha - i koj - "ministara na kulturnoto proswe6tenie" se wkliu4i - edin ot kandidatite za osnowawane na nowa Balgarska ob6tnost - po-dobra, naso4ena kam podpomagane na nowopristiga6tite,...

eh, ama kak si wiarwa6 samo,...

PS: gospojo ABra6ewa, Niakoja kulturna projawa niama li da ima za hora na Social ili bez golemi dohodi skoro :wink:
Нещо си се объркал, Марк. Нито съм радетел за българска общност, нито ще я основавам, още по-малко се самозалъгвам, че може да се помогне на новопристигналите /поне към днешна дата - не се самозалъгвам вече/. Декларирам най-официално, че не участвам във форума за да помагам на новопристигналите - такава помощ не е търсена, не съществува реално - нито с информация, нито с адреси /например/. А ти си живо доказателство за това, какво би представлявала една българска общност в чужбина. Човек, който непрекъснато търси под вола теле.

Ако искаш ще ти организирам една съвсем безплатна проява за хора на социал - специално за теб - днес и утре /27 и 28 септември/ всички културни мероприятия са безплатни, всички културни институции са с отворени врати - съвсем безплатно. Това се нарича: Les journées de la culture. Ако искаш можеш да се възползваш съвсем безплатно. И после да не забравиш да ми благодариш - това се казва ПОДПОМАГАНЕ НА НОВОПРИСТИГНАЛИТЕ - информация навреме.

Министър на културата Омбудсманова 8)
Последно промяна от Гост на Съб Сеп 27, 2003 11:27 am, променено общо 1 път.
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

I az niama da vzimam strana v spora na Mark i Ombudsman, mislia, 4e e izlishen.
No 6te vi kaja za6to az niama da si dam adresa na Bydi, a via kakto iskate go priemaite - pomagame li si, ne si li pomagame...:

Na men pone mi pisna ot hora, na koito pyrvoto i edonstveno syob6tenie e: "daite adres". Adres na priatel.... E kakyv priatel, kato ne se znae ni6to za tozi chovek. Za men pone tova sa razni firmi, koito iskat da si popylniat vuv formuliarite adresi na hora ot tuk. AMi vzemete niakoi adres, namislete si 7-cifren nomer i eto vi priatel.

Inache niamam ni6to protiv da si dam adresa, no na niakoi 4ovek, kogoto pone malko poznavam, koito se e vkliuchil pone po niakoia diskusia vyv foruma ili nai-malkoto si e napravil truda da mi napishe niakoi email ili lichno saob6tenie.
Plamen

Мнение от Plamen »

Марк, Иглика е права...няколко пъте вече се разнищват такива теми и ти все си тоя дето прави4 анализи на останалите...това наистина вече става досадно...и са помагаме и да си даваме адресите тебе какво те бърка...или както каза Иглика трябва отчет да ти даваме...айде моля ти се не прави анализи на хората във форума...просто не е редно...ако искаш да помогнеш-помагай...ако не- просто подмини темата...става ли.
Аватар
Niko

Мнение от Niko »

Sporat po temata e izli6en, spored men. Kakvo zna4i "Dai mi adresa si"? Az ne bih si dal adresa na 4ovek koito ne poznavam. I sam ubeden, 4e tova e mnogo normalna reakzia. I za6to vednaga ot tova se pravi izvoda, 4e ne pomagame? Nali ne si mislite, 4e jivota mi zapo4va, svar6va I se iz4erpva samo s tozi Forum. Imame dosta priateli, koito sa v procedura v Bulgaria. Ne samo adres sme dali, ne samo pomagame s vsi4ko, koeto mojem, no i v doma mi sa dobre do6li. Siguren sam, 4e s pove4eto balgari v Canada polojenieto e sa6toto.
Iskam da popitam horata v Bulgaria – naistina li ima o6te hora, koito ne poznavat nikoi v 4ujbina? Prostete, no mi se vijda stranno. Ta, nie ve4e sme tolkova mnogo tuk… Az i moeto semeistvo doidohme to4no v Montreal, za6toto tuk imahme priateli, koito naistina (ne fiktivno) ni pomognaha. Ako imahme priateli v Toronto, 6tiahme tam da otidem… E, dori i da ima o6te takiva hora – ami, opitarite se da se zapoznaete s niakoi predi da mu poiskate adresa. I neka ve4e ne se zloupotrebiava s tova koi, kak, na kogo i za6to pomaga ili ne pomaga! Mine, ne mine izvestno vreme i otnovo se poiaviava tema kato tazi. Ima si na4ini da bade potarsena pomo6t.
pumpy

Мнение от pumpy »

честно казано и на мен ми звучи странно искането " дайте ми адрес " от хора, които изобщо не познаваш. от друга страна в този форум съм чел как напълно непознати предлагат посрещане на нови имигранти на летището и после стават най-добри приятели. не помня кой точно беше описал такава случка. от друга страна ме е страх когато ми дойдат визите и трябва да замина как ще се оправя, като не познавам никого и нищо в Канада, но сигурно щом съм стигнал дотук това няма да ме спре. просто "откриването на топлата вода" ще ми коства повече пари, нерви, време и т.н. но ще се оправя или поне така вярвам. има една поговорка " помогни си сам за да ти помогне и Господ" затова са прави тези,които те съветват ami a Quebec да ти е последния коз за интервюто. бори се с това, което зависи от теб, а после разчитай на случайността.

PS. сигурно и аз някой ден ще изпадна в положението да искам така от този форум, но ще направя всичко възможно преди това да си го заслужа.
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

Mark napisa
Tuk horata ne sa takiwa "da6ni".
Най-напред благодаря на всички приятели-съфоромци,които откликнаха с разбиране на молбата ми за помощ (колкото и наивно да е прозвучала на по-голямата част от съфорумци)
Още веднъж “Вярвам във вас!”
Така,че Марк и всички, които мислят като теб, изпитвам облекчение, че все още се срещат хора с туптящи сърца и ръка, която да подадат!
Желая на всички здраве и успехи!
P.S. Не съм от фирма, а напълно редовен кандидат- емигрант.
Заключено