Ima li njakoj ribar vav foruma?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
SNS

Ima li njakoj ribar vav foruma?

Мнение от SNS »

Ot skoro sam v Toronto.Slushah che mnogo riba se lovi tuk,no ne znam mestata.Ima li njakoj kojto da razkaje neshto poveche za ribarlaka tuk?
In God we trust.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Ima li njakoj ribar vav foruma?

Мнение от KolioBalkanski »

SNS написа:Ot skoro sam v Toronto.Slushah che mnogo riba se lovi tuk,no ne znam mestata.Ima li njakoj kojto da razkaje neshto poveche za ribarlaka tuk?
hey - ako imash icq mi pishi i shte ti obiasnia
za kvo ti se lovi
koga
i kade...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
bp_de

Мнение от bp_de »

razbira se 4e ima . samo 4e trqbwa da kavesch 4e trqbwa da viwee w Canada :-))
no az bqx za mesez w BC- loweneto na Siomga e golqm kef.
kato imam wreme ste raztegnem ribarsiq ' lokum' - no sega powe4e ne moga da pischa
sando
Обратна връзка:

Мнение от sando »

moze da prozvucha glupavo s vuprosa si no siomgata deto ia lovite moze li da se nosi v kusti ili triabva da se pusne obratno v rekata?
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

zavisi

sando написа:moze da prozvucha glupavo s vuprosa si no siomgata deto ia lovite moze li da se nosi v kusti ili triabva da se pusne obratno v rekata?
zavisi kade jiveesh, na koi vodoem si i kakav bilet imash
az riadko nosia shtoto teia siomgi veche zagnivat kato doidat da puskat haiver
obshto vzeto sa kitaiska radost :-)
poniakoga ako hvana priasna vzimam i nosia na rabotnicite v rabotata mi - te se kefiat na ogromnite fileta.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
sando
Обратна връзка:

Мнение от sando »

a druga riba niama li?
samo siomga li ima niama li pasturva nali v BG se naricha Canadska pusturva, za sharana znam che ne go imat mnogo za riba.mislia che v ide li biaha pusnali edin posting za ribolova na sharan v canada i che edva li ne ne si zasluzavalo da go lovish zastoto vuobste ne se durpal i niamalo trupka.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

ne si prochel pravilno

sando написа:a druga riba niama li?
samo siomga li ima niama li pasturva nali v BG se naricha Canadska pusturva, za sharana znam che ne go imat mnogo za riba.mislia che v ide li biaha pusnali edin posting za ribolova na sharan v canada i che edva li ne ne si zasluzavalo da go lovish zastoto vuobste ne se durpal i niamalo trupka.
zaslujava si da go lovish,
mestnite si misliat che ne zaslujava
ako prochetesh po dolu pishe che darpa kato "ruski ZIL"

ima pastarva (koiato v BG se kazva Amerikanka ili dagova pastarva)
ima i drugi vidove riba
sega tochno e sezona na siomgata
sando
Обратна връзка:

Мнение от sando »

susto oste edin vupros vuobste kakvi sa ogranicheniata pri ribolova v Canada vsichki reki li sa razresheni i tnt
speedy

Мнение от speedy »

sando написа:susto oste edin vupros vuobste kakvi sa ogranicheniata pri ribolova v Canada vsichki reki li sa razresheni i tnt
Риболова се регулира на провинциално ниво та зависи от конкретната провинция. В Онтарио територията е разделена на няколко региони и в тях има общи условия, но и много специфични за конкретните реки и езера. Има много реки в които се указва в кои участък какво може да се лови и кога. Ако някой има време може да си изтегли ръководството за 2003 г. Има тонове полезна и безполезна информация, включително и основните видове риба.

http://www.mnr.gov.on.ca/MNR/pubs/fishi ... eg2003.pdf
bp_de

Мнение от bp_de »

Sando- spezialno za BC- moga da ti kava .
za drugade ne znam. W BC - si kupuwasch -prowinzialen ribolowen bilet - bix go narekal taka. za resident e po ewtino - no za 4uvdenez-w slu4aq az- struwasche 85-CAd za 1 godina.prowiniata e razdelena na raioni- kato za wseki raion-si ima ograni4eniq -kakaw wid i kolko broiki i taka natataak.obiknowenno tam kadeto si kupuwasch razreschitelnotoza ribolow -ima i 1 spisanize - watre sa wsi4kite tiq prawila i uslowiq opisani.
ta taka otnosno administratiwnata 4ast.
A ina4e waobste ne sam saglasen s g-n Balkanski - 4e Siomgata bila poluumrqla. mnogo si e xubawa. ima si na4ini kak da lowisch takiwa koito oste ne sa si xwarlili xaiwera - i towa sa ribi deto sa si napalno xubawi i zdrawi. e ako na nqkoi ne mu xareswa siomga -nikoi ne go kara da q qde.
no mislq 4e w zql swqt siomgata e delikates i dosta skapo se prodawa po magazinite.Ste dopalnq 4e - spezialno xodix w edin ribarnik- tam razwavdat- siomga i pastarwa i posle q puskat w rekite - kato kompensaziq na ulowenata. I tam razpitwax podrobno kak , kade ,i kakwo ima w rekite na BC-i imam dostata4no informaziq.
Sando ami ne znam dali si w BG ili Ca - no kakto se kazwa - nasluka :-)
speedy

Мнение от speedy »

bp_de написа: A ina4e waobste ne sam saglasen s g-n Balkanski - 4e Siomgata bila poluumrqla. mnogo si e xubawa. ima si na4ini kak da lowisch takiwa koito oste ne sa si xwarlili xaiwera - i towa sa ribi deto sa si napalno xubawi i zdrawi. e ako na nqkoi ne mu xareswa siomga -nikoi ne go kara da q qde.
В Онтарио има само изкуствено развъдени тихоокенски сьомги, които никога не са помирисвали море. Хвърлят си хайвера в реките и после слизат в езерата да пораснат. Вкусът им е по-различен, но ако ги закачиш, теглят добре
valentin_niagolov

Drujte se ribi

Мнение от valentin_niagolov »

I nie sme se zaputili kum Toronto.Az sushto sum mnogo zapalen po ribolova i niamam turpenie da hvurlia vudizata v edin ot mnogobroinite vodoemi v Canada, za koito samo sum slushal.Mojem da si spretnem edna ribarska drujinka po podobie na nashite lovni drujini.Onzi den na4upihme safrida i zargana na raiskia zaliv v Sozopol 8) .Taka 4e jivot i zdrave shte gi vidim i onezi tam ribi kanadskite :) :) :) Do skoro i na sluka :beer: :beer: :beer:
Valentin
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

do BP

tuk siomgite bez lodka gi hvashtash pochti vinagi poluumreli
vij, pastarva moje da hvashtash po rekite kato se zastudi
Заключено