Vupros4e

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
NiaDino

Vupros4e

Мнение от NiaDino »

Imam o6te edin vupros.Ima li slu4aj na iavil se na IELTS koito da e odobren za okolo 3 godini a ne zavetnite 48 meseca ili 5 godini 4akane.Vaob6te IELTS dava li predimstvo v nasoka po-burzo razvitie na procedurata??? :D
Имам си една мечта!
Аватар
Rainmaker

Re: Vupros4e

Мнение от Rainmaker »

NiaDino написа:Vaob6te IELTS dava li predimstvo v nasoka po-burzo razvitie na procedurata??? :D
Ne moje da se kaje che e predmistvo zashtoto
IELTS e zaduljitelen po federalnata programa.
Osven za hora jiveli v anglogovoriashta strana niakolko godini. :beer:
bp_de

Мнение от bp_de »

IELTS e za bednite priqtelu. :-)
wzemi i dokavi(ama dokazatelstwoto trqbwa da e velezno-move i da lavesch -ama mnogo xubawo trqbwa da e :-) ) na tiq
ot Bukorest 4e ste wnesesch 50 000 CAD(ili powe4e) s tebe kato immigrirasch w Ca i 99% ti kazwam 4e nqma da te pitat minal li si
IELTS ili nesto drugo.

togawa i srokowete ste sa drugi i taka natataka....

waprosa e da sa sigurni 4inownizite (tiq w posolstwoto) 4e NQMA da iskasch kinti ot CAnada.

Na Canada i trqbwat xora deto da wnasqt pari -ne da polu4awat.:-)

towa e glawnoto sito na Canadaskata imigraziq - drugoto e ala baba.
NiaDino

Мнение от NiaDino »

E nali 10000 CAD e re6ava6tata suma?Az sum ia predstavila ama nepomrudvam.Za smetka na tova mi izpratiha pismo da se iavia na IELTS...ta zatova pitam.Failovijat nomer mi e ot January 2004
Имам си една мечта!
Аватар
Lemony

Мнение от Lemony »

bp_de написа:IELTS e za bednite priqtelu. :-)
wzemi i dokavi(ama dokazatelstwoto trqbwa da e velezno-move i da lavesch -ama mnogo xubawo trqbwa da e :-) ) na tiq
ot Bukorest 4e ste wnesesch 50 000 CAD(ili powe4e) s tebe kato immigrirasch w Ca i 99% ti kazwam 4e nqma da te pitat minal li si
IELTS ili nesto drugo.

togawa i srokowete ste sa drugi i taka natataka....

waprosa e da sa sigurni 4inownizite (tiq w posolstwoto) 4e NQMA da iskasch kinti ot CAnada.

Na Canada i trqbwat xora deto da wnasqt pari -ne da polu4awat.:-)

towa e glawnoto sito na Canadaskata imigraziq - drugoto e ala baba.
50 000$ niama da mu svarshat rabota, triabvat mu 500 K za taia rabota. :lol:
bp_de

Мнение от bp_de »

ne stawa duma za biznes imigraziq ili inwestitor.
logikata e slednata:
oniq ot Bukorest wivda 50 000 i si kazwa -toq go puskame kato skiled worker -i toi otiwa w Ca.
ami za da ti dadat sozial ili waobste kinti
ot darvawata -ste trqbwa da dokavesch MNOGO UBEDITELNO 4e si poxar4il 50 000.
ama ne da si kupisch SLK Mercedes ili nesto takowa. :-)
a da poxar4isch 50k ( za qdene ili nesta deto ste ti gi priznaqt) dosta ste se ozorisch.
wseki pat ste ti pokazwat -ama ti imasch pari -ne dei da isakasch ot nas.
towa e
elementarno i prosto.

a za 10 000 - si e napisano -qsno -4e te sa za da ima garanziq 4e parwite 6 mesza li besche -Immigranta ste se izdarva sam.

:-)
borbata e za pari -kakto winagi. :-)
koito ne go e razbral si e za negowa smetka.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

NiaDino написа:E nali 10000 CAD e re6ava6tata suma?Az sum ia predstavila ama nepomrudvam.Za smetka na tova mi izpratiha pismo da se iavia na IELTS...ta zatova pitam.Failovijat nomer mi e ot January 2004
След като си подала документи през 2004, то тогава за теб са валидни новите правила (от юни 2002 насам), т.е. трябва да докажеш че знаеш английски по документи и взет с добър резултат IELTS е най-добрия начин за това.
След като са ти го поискали изрично, то според мен единственото което ти остава е наистина да се явиш на теста. Не се наемам да прогнозирам колко време би отнела процедурата, но в твоя случай ако не представиш резултат от IELTS е доста вероятно да получиш отказ.
Rossitza Atanassova

Мнение от Rossitza Atanassova »

A zashto samo IELTS?! Mozhe da se vzeme i TOEFL! Na nas ni izpratiha savet da vzemem TOEFL! Eto to4no napisanoto:
"1.To submit written evidence of language proficiency such as extensive studying/working in English, TOEFL/Cambridge score report
2.To take a language test by an organization approved by Citizenship and Immigration Canada (CIC)
NiaDino

Мнение от NiaDino »

Zdrasti!Tezi v Bukuresht praviat kakvoto si iskat!Az polu4ih podoben text o s IELTS....s 2 dumi iavaiavaite se.....az imam TOEFL i SAT no
im e iztekal 2-godi6nijat period.Iaviavaite se na tova koeto vi iskat,edinstvenoto dokazatelstvo 4e vi obrabotvat kandidaturata a ne sa ia ostavili da otlejava
Имам си една мечта!
Cvetan

Мнение от Cvetan »

Аз чаках от Декември 2000,през Май 2003 се явих на IELTS в София,сдадох го на 6.00,след два месеца се ожених и да видиш как бързо ме викнаха на интервю след няколко месеца.Според мен трябва да се изпълняват стриктно изискванията им и постоянно да им се напомня за това,че сте подали документи.Минете ли интервюто,след 3 месеца визата ви е готова,ако не се мотаете.И вие ще прескочите като всички останали,дойдете ли веднъж тук,всичко лошо се забравя.
Заключено