dokumenti dcs
dokumenti dcs
pratih si dokumentite dcs vav viena na 1 dekemvri s vazdu6na posta prepora4ano pismo s obratna razpiska a oste niamam otgovor((
kolko vreme ste 4akam?
kolko vreme ste 4akam?
-
- Обратна връзка:
Можеш да им пратиш е-маил какво става, но писмата пътуват около 10дни в едната посока, така че е ранно да се върне обратната ти разписка, а по принцип от средата на декември почивали ... а и имат адм. причини поради които се бавят нещата около поканите за интервютата
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
-
- Обратна връзка:
Аз ги пратих с DHL затова и отговора до мен е стигнал по- бързо... не се притеснявай мисля че е хубаво да изчакаш още няколко дена и ако нямаш писмо да пишеш е-маил - ти не си получил/а писмо да не ги безпокоиш нали .. те отговарят бързо на е-маили - още същият ден или на следващия
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
ПРЕДСТОИ МИ ПРАЩНЕ НА ДОКУМЕНТИ- КОЯ ФИРМА БИХТЕ МИ ПРЕПОРЪЧАЛИ-БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ИЛИ ДРУГА КУРИЕРСКА ФИРМА. ПРИТЕСНЯВА МЕ ФАКТА, ЧЕ ГИ ИЗПРАЩАМ ПРЕДИ КОЛЕДА- ГОСПОДАТА ОТ ВИЕНА КОЛКО ЛИ ДЕНА ЩЕ Я ПРАЗНУВАТ? И КОГА ЛИ ЩЕ МИ ОТГОВОРЯТ? НЯКОЙ ИМА ЛИ ПРЕДСТАВА?
И ОЩЕ НЕЩО - БАНКОВИЯТ ПРЕВОД - зА КОЛКО ДЕНА "ПЪТУВА"(АКО ТАКА МОГА ДА СЕ ИЗРАЗЯ) ОТ БЪЛГАРСКА БАНКА, ЧРЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСКА БАНКА ДО ТАЗИ ПРОСЛОВУТА АВСТРИЙСКА БАНКА ПАРИТЕ, КОИТО ЩЕ ИМ ПРЕВЕДА?
ГОСПОЖАТА ОТ МОЙТА БАНКА НЕ ЗНАЕ КОЛКО ПАРИ ЩЕ ВЗЕМАТ ПОСРЕДНИЦИТЕ И АВСТРИЙСТАТА БАНКА. НЯКОЙ ДА ДАДЕ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ!!!!! БЛАГОДАРЯ! 
И ОЩЕ НЕЩО - БАНКОВИЯТ ПРЕВОД - зА КОЛКО ДЕНА "ПЪТУВА"(АКО ТАКА МОГА ДА СЕ ИЗРАЗЯ) ОТ БЪЛГАРСКА БАНКА, ЧРЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСКА БАНКА ДО ТАЗИ ПРОСЛОВУТА АВСТРИЙСКА БАНКА ПАРИТЕ, КОИТО ЩЕ ИМ ПРЕВЕДА?

- Дякон Игнатий
nobleman,брато аз бих ти препоръчал UPS струва 50-на лева.на 2-я ден са там,Коледата европеиците я празнуват 15-20 дни, отговор пращат 10-на дни след получаването на документите.Банковия
превод пътува 2-3 дни,ОББ вземат 35лв. за превода те работят с Роял Банк - Торонто за да купят CAD, и да ги преведат на Банк Аустрия Кредитансталт .Разходите на Роял банк и Банк Аустрия Кредитансталт са около 15-18 лв. и се поемат от тебе някъде 3-5 дни след превода имай предвид да си захранил сметката с достатъчно кинти да не станат инфекций.........и следва чакането
превод пътува 2-3 дни,ОББ вземат 35лв. за превода те работят с Роял Банк - Торонто за да купят CAD, и да ги преведат на Банк Аустрия Кредитансталт .Разходите на Роял банк и Банк Аустрия Кредитансталт са около 15-18 лв. и се поемат от тебе някъде 3-5 дни след превода имай предвид да си захранил сметката с достатъчно кинти да не станат инфекций.........и следва чакането
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Благодаря за съвета. ВЪЗПОЛЗВАХ СЕ ВЕЧЕ ОТ НЕГО! СЕГА МАЙ ЗАПОЧВА ГОЛЯМОТО ЧАКАНЕ.ignat dikovsky написа:nobleman,брато аз бих ти препоръчал UPS струва 50-на лева.на 2-я ден са там,Коледата европеиците я празнуват 15-20 дни, отговор пращат 10-на дни след получаването на документите.Банковия
Мадамата от мойта банка също ме посъветва да си оставя една по-прилична сума в сметката, заради комисионните, който ще вземат трите банки. Единствено ме притеснява факта, че изпратих точната сума, която трябва да пристигне по сметка на господата във Виена, но служителката ме увери, че тази сума ще бъде точно това, което трябва да се получи като краен резултат, а таксите по трансфера ги поема банката, след което същата си взема обратно парите от моята сметка. ТАКА ЛИ Е?
- Дякон Игнатий