Quebec language policy
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
- DrJack
- Обратна връзка:
Naistina sa rednecks.Sushto taka sa sons of rednecks i prostitutes - celiq bokluk na Franciq izsipan na edno mqsto.
Problema oba4e ne e tolkobva ezikov - tova koeto tiq cigani govorqt trydno moje da mine za Frenski ezik:)
Prosto te mrazqt vsi4ki razli4ni ot tqh.
Problema oba4e ne e tolkobva ezikov - tova koeto tiq cigani govorqt trydno moje da mine za Frenski ezik:)
Prosto te mrazqt vsi4ki razli4ni ot tqh.
I am whoever I say I am, If I wasn't then why would I say I am....
- niki_70
- Експерт по жените
- Обратна връзка:
Are be! Na teb ne ti li pisna da pishesh edni i sashti gluposti.DrJack написа:Naistina sa rednecks.Sushto taka sa sons of rednecks i prostitutes - celiq bokluk na Franciq izsipan na edno mqsto.
.

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
George Carlin
George Carlin
Mnogo se smeja kato vidia v uchilisteto reklama na kurs za vuzrastni:
SAVOIR LIRE ÉCRIR ET COMPTER
A uchitelkata mi po frenski bez pritesnenie spodelia, che tia pishe raportite na sapruga si (serjant v armiata) zastoto toj pishel tova, koeto chuval. I tvardi, che mnogo ot zavurshilite sredno obrazovanie ne mogat da pishat.
A francuzite se oplakvat, che ne gi naemat za rabota svurzana s obstuvane s klienti, zastoto gi otbluskvali s "prevzetia" si frenski.
Ako tuk e subrana inteligenciata na kontinenta, ne mi se misli za drugite mesta
A uchitelkata mi po frenski bez pritesnenie spodelia, che tia pishe raportite na sapruga si (serjant v armiata) zastoto toj pishel tova, koeto chuval. I tvardi, che mnogo ot zavurshilite sredno obrazovanie ne mogat da pishat.
A francuzite se oplakvat, che ne gi naemat za rabota svurzana s obstuvane s klienti, zastoto gi otbluskvali s "prevzetia" si frenski.
Ako tuk e subrana inteligenciata na kontinenta, ne mi se misli za drugite mesta

"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Ami po statistika v Qc 36% ot ouvriers i 20% ot cadres imat trydnosti da 4etat i da redaktirat (pi6at pravilno) frenski text. Edin ot prepodavatelite ni obiasniava6e kak se nalojilo da praviat formation po 4etene i pisane na edin zavod v Qc za6toto kypili novi machines i rabotnitzite ne mojeli da pro4etat nadpisite vurhy tiah.ivandi написа:Mnogo se smeja kato vidia v uchilisteto reklama na kurs za vuzrastni:

"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)