quebec ili alberta

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
zahari

quebec ili alberta

Мнение от zahari »

privet na vsi4ki .ma4at me njakolko vaprosa na koito ne moga da si dam ednozna4en otgovor.ta po vaprosa :
1. moje li s viza za quebec da otidesh v angliiskata 4ast napravo.,i ako e vazmojno pravjat li njakakv problem na letishteto ili v posledstvie
2 moje li njakoi da napravi sapostavka mejdu quebec i ostanalata 4ast ot canada i po spetsialno edmonton ,alberta
blagodarja na vsi4ki koito shte si napravjat truda da se zanimajat s moite terzanija :D
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Bonjour Zahari! :lol:

Ti yavno si nov vav foruma, zashtoto po teya vaprosi e pisano dosta, no nyama losho, kato tryabva shte se povtarya, nali uj kazvat, che povtorenieto e mayka na znanieto. :lol:
1. Ti nyamash viza za Quebec, a viza za Canada, zashtoto Quebec si e samo edna kanadska provinciya, kolkoto i da im se iska na nyakoi spearatistcheta neshtastni da ne e taka. Sledovatelno, mojesh da hodish kadeto si iskash v Canada. Az poznavam lichno hora, koito sas Certificate za selekciya na Quebec si jiveyat v angliyskata chast i nikoy ne gi bara. Da ne mislish, che v alberta im puka, che si preebal les Quebecois. vsashtnost im puka, daje moje da te pocherpyat, che si im napravil secheno na frankofonite. :P
2. Mnogo slojen vapros i po nego ima sumati temi vij gi. Az lichno ne sam hodil v Edmonton, samo v Yujna alberta sam bil-Calgary, Banff, Canmore, a ot Quebec imam mnogo begli vpechatleniya, taka che ne moga a komentiram, no moga da ti kaja, che vsichko e vapros na lichni predpochitaniya i vkusove. Zavisi kakv tip grad iskash, kakv nachin na jivot, klimat, rabota te ustroyvat, kakv ezik predpochitash, angliyski ili frenski, dali imash nyakakvi priyateli, poznati nyakade, taka che porazgleday foruma i dano da vzemesh the right decision for you! :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Заключено