Никога не бях и сънувал даже че ще мога да гледам групи като Ролинг Стоунс, Гес Ху и ЕйСи/ДиСи на живо

Защо да не са и за такива впечатления - все пак и това е част от живота на имигранта. Например, на същото място където беше концерта снощи (това е едно старо, вече неизползвано военно летище) миналото лято имаше литургия на Папата - тогава присъстваха към 800,000 души.amborshash написа:Gledai ia pak tazi gospoja na kakvo se radva.Po princip forumite sa za polezni ne6ta,a ne za vpe4atlenia ot koncerti,piknici,djambureta i maaneta.
Andi написа:Жестоко !!!
Никога не бях и сънувал даже че ще мога да гледам групи като Ролинг Стоунс, Гес Ху и ЕйСи/ДиСи на живоА бяхме "само" около половин милион зрители
Зависи кой концертира, но в общи линии е така. За тоя концерт обаче понеже беше на открито и билетите нямаха места просто нямаше как да свършат. Присъствуваха близо половин милион народ, но ако беше в края на седмицата сигурно щяхме да сме 2-3 пъти повече.ssttoo написа:Анди, завижадам ти яко! И благородно, представяш ли сиАз като кацнах миналата година тук, в Монтреал, имаше концерт на Стоунс май около Нова година. Пробвах да си взема билети, ама уви, късно, имаше само зад сцената
![]()
Оттогава каквито концерти ме интересуват, в деня, в който пуснат билети съм на касата, или на Admission.com.
В Торонто също ли така бързо свършват билетите като тука, имаш ли наблюдения? Тук една седмица след като пуснат билетите и няма места вече.