Който още не си е инсталирал Файърфокс, моля, моля, време е вече.
След като си го инсталирате, свалете си и спелчекър (такъв дет ви проверява правописа) за него. Ще може да си проверяте за печатни грешки докато пишете в интернет, например във форума. ГолЕма далавера, во истина ви казвам
Напра'о!
Ама не бе, то щот е готско и много му се кефя. Вече като пусна Експлорър и 'се едно се чувствам с вързани ръце . А днес го открих тоя спелчекър и много ми допадна идеята.
a kak si praite updati na windowsa ili ste s linux?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
с Уиндоус съм Кольо. Ама то ИЕ не го деиснталираш, колкото за един Уин Ъпдейт може да го ползваш. Ама то нали има и Вин Ъпд като отделна програмка, май не е задължително да е с браузър.
За ФайърФокс най-добрия начин за преценка е - ползвайте го един ден. След това едва ли ще се върнете към ИЕ, само заради таб-четата най-малко. Да не говорим за секюрити, прайвъси и пр. goodies
Още и още допълненийца... FlashGot интегрира Firefox с download manager-ите на компа. Поддържа 10-15, така че ако няма точно вашия, направо ми е чудно откъде е той ?!? При мен са Флашгет (виндозе) и Downloader 4 X (linux). Повече инфо тук.
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
ssttoo написа:...За ц най-добрия начин за преценка е - ползвайте го един ден...
Пробвах го. Добре изглежда, ама в него не работят клавиатурните шорткъти: ctrl-c, ctrl-v и т.н. Що тъй? Аз много си ги обичам .
при мен си бачкат
Бачкат, ама когато си на латиница. В момента съм отворил форума с ФайърФокс и съм включил Кредор бутончето на фонетична кирилица. Ако си маркирам нещо в прозореца където пиша и натисна Ctrl-C, ми изписва "ц". Ако си копирам нещо отнякъде другаде и се опитам да го сложа в прозореца в който пиша натискайки Ctrl-V, ми изписва "ж". Що тъй?
VanBC, това е от Кредор-а нещо, на мен и преди ми го правеше кат се борех с Нетскейп 7.
А Съб0, аз пак 1/2 час маам по Хоум и Енд и си бачкат, тяхната !@#$. Ако си с някоя от бетите или рилийз кандидатите, пробай се да ъпгрейднеш. Деге.