подаръци и цветя до бг (от тук) и други

Само за полезни връзки
Заключено
Аватар
sara
Рошава гарга

подаръци и цветя до бг (от тук) и други

Мнение от sara »

ако искате да зарадвате някого в бг ето как можете :)
ot opit - за софия си е ок... изненадата е по-голяма ако не се обаждат, а направо доставят и ако ви няма - оставят на съседите (или в офиса ви цъфват при даден служебен)

и малко други линкове тук , но не всички стават за Канада.. no cwetiata - da :)
sub0

Мнение от sub0 »

Да бе ? Сериозно ли бачка добре за софия - дай подробности като точни ли са и тн.
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

sub0 написа:Да бе ? Сериозно ли бачка добре за софия - дай подробности като точни ли са и тн.
da be! аз съм получавала навремето в бг...
и днес са получили моя поръчка.. аз се притесних, че има проблем, че нямаше никаква реакция нещо да е станало 9ам тукашно време, но ... са доставили цветя и бонбони/вино.... оставили на съседите нещата и всичко си е ок :) с изненада приятна :)
наистина съм и красиви букетите (като ми пратят снимка да видя колко отговаря на показания - ще кажа )

като плащаш в кад - ползваш виза или мастер.. за провинцията не знам колко са точни но след някой и друг месец ще ги пробвам :)

ако имаш питане им пишеш и веднага отговарят и може да посикаш да направиш комбинация друга и можело да ти я направят! няма майтап!
bestbuy

Re: подаръци и цветя до бг (от тук) и други

Мнение от bestbuy »

И аз съм ги ползвал поне 2 пъти www.flowerstobulgaria.com, но за Пловдив и съм много доволен. Имаше само един път проблем - нямаха кремави рози, и ги смениха с двойно повече червени + безплатно бонбони защото било за рожден ден. :lol: Ако не се сещаш в последния момент - нямат проблем.
pantata

Мнение от pantata »

аз веднъж съм ползувал тези: http://www.margaritaflowers.com/
и съм доволен, всичко бе доставено както го исках.
освен това правят снимка в момента на доставката и веднага ти я пращат по е-майла.
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

chuval sam dobri neshta za www.bgmagazin.com ama ne sam gi probval
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено