Има ли и други "подминати " от медицинските?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ari

Има ли и други "подминати " от медицинските?

Мнение от ari »

Първо честито на всички получили и успех по- нататък!
Нашите данни: заведено досие 07.07.03
днес 16.09.03- медицински още няма! :(
Някой смята ли това за нормално? Има ли и други, на които румънците така успешно им късат нервите? :evil: :evil: :evil:
Вие как постъпвате? ...
Daniela

Мнение от Daniela »

Приятелят ми и аз си изпратихме документите някъде към края на юли. Той плучи баркодовете в края на август. За жалост, аз не получих нищо. Но с това писмо или без него, медицинските трябва да дойдат. Датата на която са му завели досието не помня, но в писмото пишеше, че сега започват разглеждането на досието и 3 месеца да не ги безпокоим. Приятели минали по този път, ме успокояват, че медицинските ще дойдат по-рано. Но ако, уви това не стане, ще се чака, няма как.
Айде горе главата и да си запълним полезно времето докато чакаме :)
marinaro

Мнение от marinaro »

Здравей ари, нашето досие за сведение е заведено на 27.07 и преди една седмица получихме медицинските. Доста бързо. Има случаи на други кандидати които получават медицинските на 3-тия та даже и на четвъртия месец. Май че напоследък взеха да пращат медицинските по-бързо. По спомените ми от предишни постинги във форума, хората чакаха 3-4 месеца. Не се притеснявай, ще ти ги изпратят, само смело напред и късмет!!! :lol:
Клара

Мнение от Клара »

Здравей!
И ние сме в отбора на подминате.Щях да изчакам още малко и да сверя часовника със съфорумниците.
Интервю-17.06
Документи за Букурещ-24.06
Заведено досие-02.07.
Баркодове-18.07.
И сега-притеснение много голямо :?
Чакам до 02 октомври и започвам комуникация с Букурещ.
Good luck!
Аватар
nasa

Мнение от nasa »

Здравейте!
Знам със сигурност, че документите се разглеждат от няколко различни екипа в посолството. Мои познати, които пуснаха документите едновременно по едно и също време, на един ден, имаха по няколко месеца разлика в обслужването. Това, че едни са получили, а други още чакат не е толкова странно. Ще дойдат и вашите медицински, споко. Нашите дойдоха вече, но ако не бяха дошли бях решил да изчакам два месеца и половина от документите и да подкарам запитванията.
Успех!
niky
Обратна връзка:

Мнение от niky »

Здравейте!!
И аз се чувствам пренебрегнат :(
Ето и моите данни:
Интервю-11.06
Документи за Букурещ-27.06
Заведено досие-03.07.
Баркодове-26.07.
И сега чаканееее