Писмо за визиииии :) но ми възникна въпрос

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Писмо за визиииии :) но ми възникна въпрос

Мнение от p4eli4ka »

Дойде и нашето писмо за визите :dance: :beer2: :dance:
Медицински правихме на 13-ти септември, а писмото получихме вчера, на 25-ти октомври :thumbsup:
Искам да попитам нещо. Когато си изпращаме паспортите, трябва ли да прилагаме копие на полученото писмо? Бях чела преди време във форума, че някои пращат такова копие :roll: Но никъде не пише, че го искат. Пише само да пратим паспортите и оригинала на бележката за платена такса.
Мерси предварително за отговорите :D
Късмет на всички :wink:
Последно промяна от p4eli4ka на Вто Окт 26, 2004 1:15 pm, променено общо 1 път.
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
ЗОРИ

Мнение от ЗОРИ »

Най-напред честито! Много се радвам за вас! :D
Непременно изпратете това писмо заедно с паспортите. Някъде пишеше, че трябва да го приложите. (Ние обаче от вълнение пропуснахме тази подробност и им го пратихме на следващия ден по факс.)
Успех и късмет занапред!
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

brawo uspeh :wave:
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

Честито!

И да НЕ пращате паспортите със СПИДИ - ще ви скъсат нервите... а може и да ви загубят пратката (не дай боже никому)!
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :D :D :D :D :D
Както не може да има човек без лице, без образ, така и душата не може без вяра.
mimka71
Обратна връзка:

Мнение от mimka71 »

Chestito i uspeh! :beer2:
Aries

Мнение от Aries »

Честито и от мен :thumbsup:
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Благодаря на всички ви за честитките :D
Но на мен ми възникна още един въпрос. В списъка с нещата, които трябва да изпратим, не ми е ясна следната точка:
Votre taille et la couleur de vos yeux, ainsi que celles de vos personnes a charge.
То ясно че искат да им напишем ръстовете и цвета на очите ни, но къде да го напишем това нещо? На отделен лист ли?
Помогнете моля :roll:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Aries

Мнение от Aries »

Мисля, че на гърба на снимките, ама нека някой, който е пращал да каже.
LaRue

Мнение от LaRue »

А за ЛаРю ... не знам какво да ти кажа. Аз просто прескачам мненията му, които ми се струват глупави
Тъй като, не съм от детската градина ще си позволя да споделя малко личен опит и да напиша поредното глупаво мнение, което не те задължавам да четеш -> На гърба на снимките, които се изпрашат в Букурещ тряба да се напише следната информация:
-Име, фамилия
-ръст
-цвят на очите
Ако го беше направила сега нямаше да ти искат тази информация. Ако не са ти върнати снимките, можеш да го направиш на отделен лист.
Успех!!!!!

ПП Ника ти на 100% отговоря на твоето трудолюбие :idea: :beer: :beer: :beer: Ти си в състояние да изхраниш неограничен брой търтеи и другите разновидности на мързеливите кандидати да емигрират в Канада. :idea:

Много успехи и за в бъдеще!!!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

ЛаРю, това твое мнение не е глупаво :wink: Но ние като пращахме снимките в Букурещ си направихме труда да си напишем на гърба им трите имена, ръста и цвета на очите (на всяка снимка). Сега снимки не ни искат и не са ни ги върнали. Затова ми стана чудно, че пак искат тази информация, която вече сме им дали. Но може би ще напишем това на отделен лист, тъй като няма къде другаде.
Благодаря за съветите. Късмет на всички :wink:
Аватар
gerchev
Обратна връзка:

Мнение от gerchev »

Дойде и нашето писмо за визите
Честито!!!!
Tова събитие няма да мине без наздравици. :beer: :beer: :beer:

Ей и е време да станете повече от двама :lol: :lol: :lol:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

LaRue написа:
А за ЛаРю ... не знам какво да ти кажа. Аз просто прескачам мненията му, които ми се струват глупави
Тъй като, не съм от детската градина ще си позволя да споделя малко личен опит и да напиша поредното глупаво мнение, което не те задължавам да четеш -> На гърба на снимките, които се изпрашат в Букурещ тряба да се напише следната информация:
-Име, фамилия
-ръст
-цвят на очите
Ако го беше направила сега нямаше да ти искат тази информация. Ако не са ти върнати снимките, можеш да го направиш на отделен лист.
Успех!!!!!

quote]
LaRue - shto drunkash bez da znaesh! Pak ti iskat informaciata i triabva da si napishesh dannite na otdelen list. Vnimavaite kato si izpisvate imenata, a sushto taka i vnimavaite kato poluchite vizite - da niama greshki ot tiahna strana.
Uspeh!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
cal

Мнение от cal »

CHESTITO P4ELI4KA!!!!!!

A SEGA SMELO NAPRED I MNOGO KASMET I ZDRAVE!!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Благодаря Елия :) Май само ти разбра за какво точно питам.
Как изкарахте на празненството на именника снощи :beer:
Късмет :wink:
Заключено