Свободен АПАРТАМЕНТ 4 и 1/2
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Свободен АПАРТАМЕНТ 4 и 1/2
Преотстъпва се от 10.10.04 4стаен апартамент (2 спални, хол, отделна кухня, тераса, перално помещение в приземния етаж).
На 2 мин пеша от голяма плаца (Макси. Метро и пр.)
3 спирки станция на метро St Michael.
Наем 500$ - отоплението е включено.
За връзка: (514) 728 1181
Друмеви
На 2 мин пеша от голяма плаца (Макси. Метро и пр.)
3 спирки станция на метро St Michael.
Наем 500$ - отоплението е включено.
За връзка: (514) 728 1181
Друмеви
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
българска поговорка
anito написа:Стииига беНещо буболечки ли има, мухъл ли, черни или жълти ли

Да, и цветни няма...Абе супер са си, но малко дефицитни и не за новопристигащ...
Последно промяна от Joy на Нед Окт 03, 2004 2:29 am, променено общо 1 път.
anito написа:Как се казва кварталчето, че да си го турна в списъка за когато се преместим към ваше село?

Нужно е само за настаняването.После никой няма да те пита за колко работиш.
Питай, питай! Тези, за които аз знам са станали руско-български квартал. Апартаментите-с кон да се гониш! От кога ме уговарят, но не ми се напуска мое си село и ме кефи асансьора в блока...anito написа:Ааа, за такива жилища ли става въпрос? Ясно тогава... Абе всъщност не ми е много ясно и май ще взема да пусна една нова тема по този въпрос.

Влага се,Agi ! Това са специални жилища както обясних...
Но е права Анито,че разваляме темата на Хемоглобин.
Оферата му като за нормално жилище е много интересна. Като се има впредвид,че St Michael е на синята линия и значи близко до Ун-та, чак и аз се изкушавам да го видя. Цената и мястото определено си заслужава.
Но е права Анито,че разваляме темата на Хемоглобин.
Оферата му като за нормално жилище е много интересна. Като се има впредвид,че St Michael е на синята линия и значи близко до Ун-та, чак и аз се изкушавам да го видя. Цената и мястото определено си заслужава.