зимно яке - от къде?
зимно яке - от къде?
здравейте, аз пристигнах преди около 2 седмици и имам следния въпрос: от къде може да се купи хубаво зимно яке, и по възможност, не много скъпо.
в спорт експертс са около мин. 300$ и малко ми се свиди, в уинърс има и за 200, в Уолмарт за 70, но не мога да разбера дали едно яке е подходящо или не.
мисля, че за всички които сега идват, и не за изкарали една зима, това е много важно
в спорт експертс са около мин. 300$ и малко ми се свиди, в уинърс има и за 200, в Уолмарт за 70, но не мога да разбера дали едно яке е подходящо или не.
мисля, че за всички които сега идват, и не за изкарали една зима, това е много важно
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
probvai v L'equipeur:
http://marks.com/ctwnew/mwwhweb.nsf
edno vreme imashe gotini ako se poraztarsish a i vseki moment shte ima niakav sale
http://marks.com/ctwnew/mwwhweb.nsf
edno vreme imashe gotini ako se poraztarsish a i vseki moment shte ima niakav sale
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
- Обратна връзка:
За студените зимни дни задължително си вземи дълго яке до към коленете с пълнеж от птичи пух (duvet/down), но те са още далеч – миналата зима почнаха през януари. До тогава ще има доста разпродажби с намаления – особено коледните. $300 са много. Намира се за 150-200 (в Итън център в магазините от веригата Сенкием авеню). През пролетта пада и на $50 (пак там), но по обясними причини не можеш да дочакаш. Предполагам, че имаш и по-леко яке - като за българските зими.
Прогнозата за времето
......................
Последно промяна от nobleman на Пон Фев 14, 2005 5:52 am, променено общо 1 път.
Пак да напомня...
Миналата година писах по темата за якетата и ако този въпрос още ви интересува - погледнете ТУК.
Дано информацията да е все още актуална (складът да е там и да предлага добра продукция на добри цени)...
Аз съм доволен от якето, което купих от там - наистина пази от студ и от вятър, пък е и лекичко.
Вярно, не е суперелегантно, но пък през зимата (при -40°C и режещ вятър) въпросът с елегантността не е основният, нали?
Пожелавам ви да се сдобиете хубаво и топлещо яке!
От личен опит ви казвам - не подценявайте и ветроустойчивостта му.
Даниел
Дано информацията да е все още актуална (складът да е там и да предлага добра продукция на добри цени)...
Аз съм доволен от якето, което купих от там - наистина пази от студ и от вятър, пък е и лекичко.
Вярно, не е суперелегантно, но пък през зимата (при -40°C и режещ вятър) въпросът с елегантността не е основният, нали?
Даниел
blagodaria momcheta, veche imam yake
tuk mai jenite sa po-skoro shiroki otkolkoto visoki
, zastoto az vupreki moia rust ot 172 si vzeh detsko za godini 14/16, i to e po evtino ot damskoto takova. tova me "ambicira" i poobikolih magazinite, spokoino moga da si kupuva yaketa i polarcheta ot detskite standove - super a
laRue s tazi kartinka ne triabva li da se prekrustish na Elbi
tuk mai jenite sa po-skoro shiroki otkolkoto visoki

сега ако споделиш с нас какво и от къде си си купила ще е супер за да се възползваме и ние от информация ат, която се обменя в публичното пространство.Agi написа:blagodaria momcheta, veche imam yake
tuk mai jenite sa po-skoro shiroki otkolkoto visoki, zastoto az vupreki moia rust ot 172 si vzeh detsko za godini 14/16, i to e po evtino ot damskoto takova. tova me "ambicira" i poobikolih magazinite, spokoino moga da si kupuva yaketa i polarcheta ot detskite standove - super a
за якето, аз пак опрях до спортс експертс, ходих и до L'equipeur и там има доста хубави неща, но бяха малко скъпи за моя джоб и нямаше нищо намалено, само едни якета полар - M, L, XL, а аз на размер М се налагам 2 пъти
това което си взех е на колумбия за 149 и се води пярка няк'ва си, и е доста прилично защото освен, че топли ми покрива и задника (е ако бях висока 160 см, щеше да покрива 12 см повече, но и така става), а повечето дамски якета от същия вид са по-къси и по-скъпи, тези които бяха под дупето почваха от около 270 дали не беше и повече.
видях в сиърс и уолмарт полари за момченца, които ми стават идеално и са на цена от 12-24$, в сиърс днес има 30% намаление на доста неща има и много якета. в уолмарт намерих и яке без ръкави за момиченца, което ми стоеше супер за 9$, но вариантите бяха бяло и потресаващо розово и се отказах да си купя
сега спокойно мога да изкарам до коледните намаления и тогава ще се обзаведа с още якета
poumpy ако жена ти е слабичка, ориентирайте се направо към детско-младежките дрехи, е малко са по спортни, но като за първо време стават, а ако решиш да ходиш на фитнес, да не забравиш да се обадиш на grifon, тои ми се пада мъж
това което си взех е на колумбия за 149 и се води пярка няк'ва си, и е доста прилично защото освен, че топли ми покрива и задника (е ако бях висока 160 см, щеше да покрива 12 см повече, но и така става), а повечето дамски якета от същия вид са по-къси и по-скъпи, тези които бяха под дупето почваха от около 270 дали не беше и повече.
видях в сиърс и уолмарт полари за момченца, които ми стават идеално и са на цена от 12-24$, в сиърс днес има 30% намаление на доста неща има и много якета. в уолмарт намерих и яке без ръкави за момиченца, което ми стоеше супер за 9$, но вариантите бяха бяло и потресаващо розово и се отказах да си купя
сега спокойно мога да изкарам до коледните намаления и тогава ще се обзаведа с още якета
poumpy ако жена ти е слабичка, ориентирайте се направо към детско-младежките дрехи, е малко са по спортни, но като за първо време стават, а ако решиш да ходиш на фитнес, да не забравиш да се обадиш на grifon, тои ми се пада мъж
- St.Anger
- Some Kind of Monster
Re: Пак да напомня...
Вчера ходих до този склад, още си е там и работи. Якетата бяха между 140 и 230 CAD. Е има и по евтини и по-скъпи, но това са средния клас. Тъй като не ми е ясно та питам: как така са толкова тънки тези якета, топлят ли наистина? Не са с пух, ами някакъв изкуствен материал, но якето не е дебело и е много леко. Това разбира се е добре стига да върши работа!Dino написа:Миналата година писах по темата за якетата и ако този въпрос още ви интересува - погледнете ТУК.
Даниел
To Live Is To Die
Така е...
И аз като тебе се чудех...
Затова го попитах продавача и той ме увери, че няма да ми е студено. Попитах го и за вятъра и за мокрото - каза да не се притеснявам. Добави и "Ако се наложи някаква поправка в рамките на следващата година (цип, шев, копче и т.н.) - ела в склада и ще бъде безплатна."
Аз не съм ги шил тези якета и не мога да твърдя, че всичките ще са идеални. Мога да говоря само за моето и за личните ми преживявания. Всичко, което ми каза продавачът, е истина.
Хората, които ме познават ще потвърдят - не съм имал никакви проблеми с това яке, дори и в най-студените зимни дни (например, нощта на 15 срещу 16 януари, когато ми се наложи да вървя пеша в 2 след полунощ, в обилен снеговалеж и силен вятър - метеоданните бяха "с вятъра е -49°C").
Повтарям, якето ми е тънко и леко, но ме пази от студ, вятър и мокро.
Единственият недостатък е как изглеждам с него, но пък аз и без него не мога да мина за фотомодел.
Пък и по-важно е да ти е комфортно, отколкото да си шик, нали?
Който каквото си купи - пожелавам му да не го плаши зимата.
Даниел
Затова го попитах продавача и той ме увери, че няма да ми е студено. Попитах го и за вятъра и за мокрото - каза да не се притеснявам. Добави и "Ако се наложи някаква поправка в рамките на следващата година (цип, шев, копче и т.н.) - ела в склада и ще бъде безплатна."
Аз не съм ги шил тези якета и не мога да твърдя, че всичките ще са идеални. Мога да говоря само за моето и за личните ми преживявания. Всичко, което ми каза продавачът, е истина.
Хората, които ме познават ще потвърдят - не съм имал никакви проблеми с това яке, дори и в най-студените зимни дни (например, нощта на 15 срещу 16 януари, когато ми се наложи да вървя пеша в 2 след полунощ, в обилен снеговалеж и силен вятър - метеоданните бяха "с вятъра е -49°C").
Повтарям, якето ми е тънко и леко, но ме пази от студ, вятър и мокро.
Единственият недостатък е как изглеждам с него, но пък аз и без него не мога да мина за фотомодел.

Пък и по-важно е да ти е комфортно, отколкото да си шик, нали?
Който каквото си купи - пожелавам му да не го плаши зимата.
Даниел