shte se staraem, drugariu pretsedatel na TKZS-to. Ono i Vute iska da bara na golo (t.e da bade moderator). Moje li :krila:
Ama az sam pomiar. Koi li pak shte mi dade na mene da moderiram :nenam:
Прочети ме #2
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Горното съобщене е отговор в темата "Прочети ме" http://bgcanada.server306.com/pforum/vi ... php?t=6394
Сори, пуми, нищо лично ама това "прочети ме" трябваше да е нещо като служебна тема, както в много други форуми, а не да е дискусия. Моя грешка, ч съм пропуснал да я заключа, та съм те подвел да отговориш. Посипвам главата си с пепел.
Надявам се, че не се сърдиш.
Сори, пуми, нищо лично ама това "прочети ме" трябваше да е нещо като служебна тема, както в много други форуми, а не да е дискусия. Моя грешка, ч съм пропуснал да я заключа, та съм те подвел да отговориш. Посипвам главата си с пепел.

-
- Обратна връзка:
Stava be bate Stoiane (nali tai sia zovesh). Ti si pich i dori bez parvata bukva pak si pipch. Radvam se che ne si iztril beztsennoto mi mnenie
.Ne ti e lesno i na tebe s takiva kato mene. Pishem gluposti kade li ne. Sorry che pisah beshe mi iasno che ne triabva da sasipvam temata, ama ne se zdarjah 

Ima hora gotovi da braniat istinata dokato ot neia ne ostane nishto. (J.R.Openhimer)