Търся хладилник, печка, пералня и сушилня
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Търся хладилник, печка, пералня и сушилня
Здравейте!
Наши приятели са пристигнали от България и нямат хладилник, печка, пералня и сушилня.
Искат да си купят - нови или 2-ра ръка, но по-евтини.
Моля ви от тяхно и от мое име за съвет - къде да търсим?
Благодаря ви!
Наши приятели са пристигнали от България и нямат хладилник, печка, пералня и сушилня.
Искат да си купят - нови или 2-ра ръка, но по-евтини.
Моля ви от тяхно и от мое име за съвет - къде да търсим?
Благодаря ви!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Ami tazi obiava ne ia li vidia
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=5680
Ili ve4e ne vagi.
Ili ve4e ne vagi.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Видях я, ама...не става...IRA написа:Ami tazi obiava ne ia li vidia
Ili ve4e ne vagi.

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Haidu
ako horata imat dostatachno pari moiat savet e da si kupiat nova tehnika. po-nadalavera e, a shte imat i garancia za neia. ako kupish komplekt - moje da ti napraviat i otstapka (zanachitelna) v cenata a i transporta e vkluchen sashto. taka che niamash griji.
otvori jaltite stranici i vij po-golemite prodavachi na tehnika. no shte otidat pone 2 000 za tezi udovolstvia. taka che umanata.
ako horata imat dostatachno pari moiat savet e da si kupiat nova tehnika. po-nadalavera e, a shte imat i garancia za neia. ako kupish komplekt - moje da ti napraviat i otstapka (zanachitelna) v cenata a i transporta e vkluchen sashto. taka che niamash griji.
otvori jaltite stranici i vij po-golemite prodavachi na tehnika. no shte otidat pone 2 000 za tezi udovolstvia. taka che umanata.
-
- Местоположение: Канада, а след следващия референдум - в Свободен Квебек
Съвсем скоро купих на старо печка и хладилник за 175 $ (garage sale) много добре запазени, работят идеално. Сравнително чистички, но за всеки слуай - 25$ за дезинфектанти - по 2 шишета на машина. Пералня обаче възнамерявам да взема нова - на изплащане са достъпни даже немските - Bosch, Braun.
В момента навсякъде има много обяви за на старо.
В момента навсякъде има много обяви за на старо.
- St.Anger
- Some Kind of Monster
Kolko gradusa e? Ima edna Carling Black Label 10% Alk. vol. Pie6 2 4a6i i spi6 kato kapan. Ei tova e strongest!sasho71 написа:Ivane,
абе направо може да открием форум за комунално-битови въпросиама ти с това лого more beer ме утрепа, тук си купувам една strongest дето е 2.80$ , бая дебело ако почнем да пием като българи
![]()
To Live Is To Die
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Честно казано, като изключим петъчните сбирки в "Бохеми", в България почти не пиех бира - да ми се е събирала средно по 1 седмично...sasho71 написа:Ivane,
абе направо може да открием форум за комунално-битови въпросиама ти с това лого more beer ме утрепа, тук си купувам една strongest дето е 2.80$ , бая дебело ако почнем да пием като българи
![]()
Така че тук определено пия повече (поне по 3 кутийки седмично)!

А силната бира я пих веднъж и ми стана гадно - все едно бира с малко водка вътре - наковаваш се, ама аз вече не пия за това!

Много ми харесва Coors Light - вярно, че си е слабичка (май беше 4%), но като е студена влиза супер!
А, и Гролш - холандска бира - никак не е зле!
Ама бирата си е хамалогия, друго си е да му удариш 2-3 троянски сливовки...или пък силистренска кайсиевка ракийка...бургаска мускатовка...бисерна ракийка...сливенска перла...
Аре стига, че така ми се допи, че ще хвана самолета до БГ да му сръбна юнашки!

истината е във виното
Червеното вино може да се получи само от грозде с тъмночервен до тъмносин цвят на ципата.
Самото вино притежава цветова гама, варираща от светло червения цвят с оранжеви оттенъци през рубинено червения до почти черното гранатено червено, понякога с виолетови оттенъци.
Производството започва с отделянето от гроздовите зърна от чепките. ..... http://www.vinoto.com/display.php?page=red

но без печка и хладилник, че и барбекю няма да стане работата

Червеното вино може да се получи само от грозде с тъмночервен до тъмносин цвят на ципата.
Самото вино притежава цветова гама, варираща от светло червения цвят с оранжеви оттенъци през рубинено червения до почти черното гранатено червено, понякога с виолетови оттенъци.
Производството започва с отделянето от гроздовите зърна от чепките. ..... http://www.vinoto.com/display.php?page=red

но без печка и хладилник, че и барбекю няма да стане работата

Това абсолютно не е вярно-аз съм много опитен зяпач и черноработник по правенето на вино-всяка година баща ми и дядо ми лека му пръст си затваряха поне по половин тон(аз съм бил на минимум 15 реколти събирач и носач)-от там съм виждал и са ми обяснявали-цвета на виното зависи от продължителността на престоя на изцедения сок в материала,от който е изцеден-може да се направи бяло вино от червено грозде и обратното-червено вино от най-бялото грозде.Червеното вино може да се получи само от грозде с тъмночервен до тъмносин цвят на ципата.
hubava tema peralnia, pechka, hladilnik i ... bira, rakia, vino
poneje i diado mi pravi vino na selo ta ne moga da vi lisha ot tova koeto sqm nauchil ot nego. ta toi ne priznava bialoto vino za vino, na selo sa taka horata samo cherveno. po ironia na sqdbata loziata mu sa samo s misket. i dokato toi pravi vinoto - melene, machkane cedene , me prastashe po polianite da bera ...bqz. da znaete kvo ubavo cherveno vino stava.
. ta tova za chepkite e verno, no ne che ste stane bash karmqzq vino.

poneje i diado mi pravi vino na selo ta ne moga da vi lisha ot tova koeto sqm nauchil ot nego. ta toi ne priznava bialoto vino za vino, na selo sa taka horata samo cherveno. po ironia na sqdbata loziata mu sa samo s misket. i dokato toi pravi vinoto - melene, machkane cedene , me prastashe po polianite da bera ...bqz. da znaete kvo ubavo cherveno vino stava.