Dokumenti na interviuto
Dokumenti na interviuto
Zdraveite,iskam da popitam ima li problem na interviuto da se pokazat i dokumenti koito ne sa izprateni s osn.paket,naprimer voennata mi knizka sigurno shte ia iskat,sashto taka triabva li da prevezdam dok. ot angliiski na frenski,rabotia v chuzda kompania i preporakite sa mi na angliiski,i posleden vapros kolko dni predi interviuto da izvadia izvlechenie ot smetkata si zashtoto tia shte se prevezda ot BG na FR.
Ние показахме доста допълнителни документи, които не бяха във втория пакет.Някои от тях(разни сартификати) които са на агглийски в оригинал, не сме превеждали на френски , и се приеха нормално. Не е необходимо банковото извлечение да е от последните дни , предполагам ,че от порядъка на две -три седмици преди датата на интервюто , е един приемлив период , поне при нас беше така.
Късмет.
Късмет.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Никой няма да ти иска военната книжка на интервюто.
Документи добавяй смело, щом смяташ, че ти е нужно...
А банковата референция (що ли и казват референция) трябва да е не по-стара от 6 месеца преди интервюто.
Успех!
Документи добавяй смело, щом смяташ, че ти е нужно...
А банковата референция (що ли и казват референция) трябва да е не по-стара от 6 месеца преди интервюто.
Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!