NISHTO V MEDIITE v Canada za shestvieto za meditzite?!?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
atzo

NISHTO V MEDIITE v Canada za shestvieto za meditzite?!?

Мнение от atzo »

Zashto NIKOI ne otrazi NISHTO za tozi protest???
Niama nishto v mediite zashtoto prosto tia raboti ne se praviat TAKA.

Edin italianetz, s kogoto rabotih v Bg na vtoria den beshe nauchil KRILATATA FRAZA (nauchil ot bulgari estestveno) i koiato upotrebiavashe dori i za neshta, koito toi praveshe (v Bg)..."Hubava rabota, ama - bulgarska..."
pumpy

Мнение от pumpy »

поредния позитивно мислещ пишещ тук - защо не вземете да си направи клуб, а ?
Ти какво направи за да има отразяване в медиите ?
Като не се правят така тези неща би ли ни обяснил как се правят?
Може ли следващия път да ни дадеш ъкъл предварително, а не следварително, както казваше моята диригентка в детския хор : " диша се предварително, а не следварително, когато песентта вече е започнала " ?

хайде стига с гении тук, а ?
atzo

Мнение от atzo »

"sledvaritelno", zashtoto RESULTATA se vijda tochno togava.
"predvaritelno" - nali ima razni komiteti, organizatzii, organi...prosto horata, koito dvijat neshtata TRIABVA da znaiat kak se pravi. Zashtoto v sluchaia tuk ne e vajno da se obikoliat ulitzite, a TOVA da se VIDI ot kogoto triabva i kudeto triabva.

pozitivno (ili Ne), no - mislesht! NAli?!
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

atzo,

A kak se pravi spored teb...?
I ima li smisal da kritikuvash kogato ne mozesh s nisho da doprinesesh. Mislq che vsichki si davame smetka che tova che nqma nishto v mediite e losho i nqma nuzda prez den da se namira nqkoi da go natqkva... kakto se kazva ako ne mozesh da pomognesh, pone ne prechi - storenoto nikak ne e malko, mozeshe i poveche, no tova e... Moze bi ako se beshe vkluchil v organizaciqa ( ne znaq dali si go napravil, no ne zvuchish kato da si ) neshtata shtqha da stoqt drugoqche. :)
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
Botzo

Мнение от Botzo »

Ама хора не се карайте бе .....
Ако ви кажа че тук има един политически и зена да пиша за него какво ще ми кажете вие тук?
Стига с тая циганска страна. Какво ни интересува .........
Считайте че този отговор сте го получили о от канадците. За тях БГ е такава или в най-добрия случай е никаква и грам не ги вълнува и нямат мнение. Защо някой не земе да мине там по улиците по които мина демооснтрацията и да пита ак не минаващите то поне продавачите в магазините дали си спомнят темата на преминалата прреди няколко дни манифестация. Ще видите че повече от 90% са забравили, а останалите ще се серят че е било за някакви мед.сестри и нищо повече.
Получаането на гласност в такива моменти много зависи от политическото реноме на дадена държава. И в дадения случай такова липсва, факт доказващ се непрестанно ........

А за поговорката:
..... хубава работа ама българска .....
според мен грам не и е мястото тук защото не се касае за някаква издънка от страна на организаторите а за тотална издънка на държавата.
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

Botzo,

Ne se karame ( nadqvam se ) Prosto obelqzvam kak az vizdam neshtata... Az, ako si spomnqsh oshte v temata v koqto pitashe kak e minalo, pisah che ne sam vidql medii - spor nqma che tova ne e dobre, no naistina veche vze da stava dosadno da se povtarq...

A tova za " bulgarskata rabota si go ima, obache mislq che tochno shestvieto e edin primer, koito go oprovergava. Ako bqha se poqvili 20-30 choveka samo, zaradi muzei i t.n., togava shteshe da stane "bulgarska rabota" :)
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
Botzo

Мнение от Botzo »

agaton написа:Ako bqha se poqvili 20-30 choveka samo, zaradi muzei i t.n., togava shteshe da stane "bulgarska rabota"
Е то само това остааше. :metro:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

мен пък една мед сестра ме попита- вие не бяхте ли теророистична страна? та какво очакваш, ако некой е чувал за нас то май е все лошо :roll:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Botzo

Мнение от Botzo »

sasho71 аз някаде бах казал ама ще повторя. тука един ме пита:
България ... това отбора по футбол от коя страна беше
Та от такива примери може да се направи един малък портрет на страната. А в подкрепа на това което са ти казали ще дам няколко примера:
- Георги Марков
- костите на Чарли Чаплин
- Папа Йоан Павел II
...... и какво ли още не.
Тук има един канал History Channel и имаше преди около 3 месеца серия за развитиет на световния тероризъм и за БГ имаше отделено завидно място.

Та такива ми ти работи ......
survivor

Мнение от survivor »

Веднъж случайно попаднах на една демонстрация на хаитяни, които много гръмогласно призоваваха за свалянето на тогавашния им президент и против геноцида срещу хаитянския народ. Викаха оглушително. И ако мислите че на другия ден някой беше написал нещо във вестниците, много се лъжете. Тук май такива демонстрации се правят често, гледала съм шествие дори по случай рождения ден на пророка Мохамед, и на местната преса не й прави впечатление. Така че според мен абсолютно незаслужено се обвиняват организаторите.
Botzo

Мнение от Botzo »

survivor написа:....
Еми да, значе такива събития стават често, но много не ги интересуват. Това е ........
И аз съм съгласен че няма нищо общо с оргаганизирането на мероприятието.
atzo

"organizatziata

Мнение от atzo »

Prav si Botzo da ne se karame, ama tia durjavata se pravi ot Horata...ta kakvito te - takava im i durjavata...(i rabotata)

Ne znam dali imat obshto s "organizatziata. slednite neshta:

-Zaduljitelno se pravi PRESKONFERENTZIA predi Subitieto, na koiato se kaniat vsichki medii
-Press RELEASE - izprashta se na vsichki medii!!!
-Otraziava se subitieto sus sobstvena technika i se izprashtat materiali
-Po vuzmojnost se tursiat vutreshni hora (razbirai poznati jurnalisti), koito da "pobutnat" temata otvutre

TOVA se seshtam za sega..nai-malkoto...
I vse pak - nie POSOLSTVO v TAia durjava niamame li?!?
S-T-A-L-K-E-R
Обратна връзка:

Мнение от S-T-A-L-K-E-R »

Prav e choveka da otbeleji grеshkite...
Makar che vse pak triabva da budem snizhozditelni - tova se pravi za purvi put...
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

S-T-A-L-K-E-R написа:Prav e choveka da otbeleji grеshkite...
Makar che vse pak triabva da budem snizhozditelni - tova se pravi za purvi put...
Tochno taka. Za sefte ni beshe. Obache sam absolutno ubeden che mediite sa bili pokaneni predvaritelno. Prosto tia hoboti canadtsite ne iskat da si narushavat spokoistvieto na week-end zaradi niakakvi si BG-i. Nishto. Ako prodaljavame taka shte pochnat da ni zabeliazvat. Ne zabraviaite che stavame vse poveche ipoveche i skoro shte sme sila...az sam ubeden v tova. Samo da ne stane obratnoto...
Greshki imashe. Obache az iskam da polucha otgovor ot niakoi
ZASHTO T.N. BALGARSKO DRUJESTVO NE PODKREPI SHESTVIETO. ZASHTO SI NAPRAVIHA NEDELEN TSARKOVEN BAZAR. ZASHTO NE SE IZPOKRIHA V MISHITE SI DUPKI, A PRODALJAVAT DA SE RAZHOJDAT GORDO SRED NAS. SRAM NIAMAT LI...Ako edno vreme hodeh na tsarkva veche niama da stapia tam. AKo edno vreme hodeh po sabitia organizirani ot tia smeshnitsi narichashti sebe si BG drujestvo- poveche niama da stapia tam...e tova naistina beshe BG-ska rabota. Mopje da sam emotsionalen, no ako niakoimoje da mi dade logichno obiasnenie shte se izvinia lichno na vsichki zasegnati
Заключено