o4ni medicinski pregledi

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nadi

o4ni medicinski pregledi

Мнение от nadi »

Nyakoi znae li kak proti4a pregleda pri o4niya lekar ako nosi6 le6ti?
Mersi predvaritelno.
liliapeeva

Мнение от liliapeeva »

Съпругът ми е с очила,и мина беэ проблем очните,лекарката каза,че канадците,за занишили изискванията относно проблема с диоптрите.УСПЕХ на прегледите.
IVO

Мнение от IVO »

Ще ти разкажа при нас как беше.Минахме прегледите на 07.04.2004г.Съпругата ми е с диоптър.Носи лещи.От форума бяхме чели преди ,че на прегледа имало случаи да им предлагат допълнителен преглед на компютър /за него се плаща допълнително/,за това жена ми си носеше последните прегледи ,които си е правила./рецепта за очила ,на която пише диоптрите/.Идеята ни беше да не даваме допълнително пари :wink: .При нас обаче очния лекар въобще не ни поиска и не ни предложи никакви допълнителни прегледи!Дори не пита жена ми колко диоптъра има!На въпроса на съпругата ми дали да си свали лещите преди да казва буквичките ,лекарката отговори -само ,ако искате да ви гледам на компютъра.А после пита -до кой ред виждаме буквите /цифрите/ и това беше.На мен ми показа една цифра ,в книжка да кажа ,коя е -мисля ,че се проверява далтонизъм така.И това беше .
Та като стана дума за медицински -другото ,което ни направи впечатление при прегледите-д-р Савчева изобщо не поиска цитонамазка на жена ми.Може да е забравила -нез нам ,но не ни я поиска.С две думи -при нас имам чувството ,че прегледите бяха по-скоро да "мине номера".Успех! Иво
matea

Мнение от matea »

И аз съм с лещи, минах без проблем във Вита. Лекарката ме пита колко диоптъра имам, от колко време съм с лещи, после провери как виждам, после ми даде рисунката с цифрата (която наистина е за далтонизъм), похвали лекарката ми, че много правилно ми е коригирано зрението и... това беше. Успех!
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

aс съм с очила - късогледство, минах медицински на 31.03 и не ми искаха никакви документи, от предишни прегледи.
питаха колко ми е диоптъра, туриха ми едни цайси, но се оказа че с тяха не въждам нищо на таблото, което мен много ме притесни, но проведения в последствие разговор ме убеди, че очната докторка е малко глуха :) и въобще не е разбрала какво съм и казала и ми беше сложила диоптър и половина по-малко
Заключено