Sre6ta w Burgas 5.06.2004

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
gogo

Sre6ta w Burgas 5.06.2004

Мнение от gogo »

Hajde na ser6tata!
Sybota, 5.06.2004, 17:30, 4asownika do syweta (ygyla na nowata gradinka do h-l "Bylgariq"). Ako ima nqkoj protiw datata, 4asa i mqstoto na sre6tata, da kaje ili da zamyl4i.....................................dryn, dryn, dryn....dokato smyrtta wi razdeli. Gor4iwo! Opa, towa be6e ne6to sywsem drugo. Do sybota!
Zdrawe i kysmet na wsichki!
Аватар
Татяна

отговор

Мнение от Татяна »

Мястото и времето са подходящи, а и щом младите се обичат нека се вземат. Ние ще дойдем за да споменем геройски заминалите за Канада наши съграждани и за да се сбогуваме с предстоящите жертви, които ще дадем на 11.06.
Аватар
Todd

Мнение от Todd »

Жертвите също ще присъстват! (надявам се) 8) :beer: :beer:
gogo

Мнение от gogo »

Pisha tezi redowe, za da izbutam temata malko po-nagore w "klasaciqta" i tezi burgazlii, koito ne sa q zabelqzali, da q widqt. Do utre!
Аватар
snake

Мнение от snake »

Az imam protiv miastoto shtoto mi e malko dale4ko v momenta :lol: :lol: :lol: ama 4asat e dobre pijte po edna Kamenitza i za men :beer: :beer: :beer:
gogo

Мнение от gogo »

He, he, snaaaaaaaaaaaaaake! Zelen i otrowen :wink: . Oshte li si tam? Q byrzo da idwash, che nqma da namerish takawa kamenica nikyde drugade(koeto moje bi e za dobro).
Заключено