Двама от вас се обиждат и докладват взаимно - отговор
Двама от вас се обиждат и докладват взаимно - отговор
Значи, не знам защо са тия въпроси, ако няма възможност за отговор.
Аз не се оплаквах, докато не ми беше отправено предупреждение. Смятам го за безсмислено, защото считам, че се толерира и дори поощрява обиждането, изнасянето на лични данни, клевети и лъжи, включително и от модератор.
Затова след отправеното ми предупреждение използвах опцията за докладване и докладвах навярно десетина поста напълно аналогични на този за който бях предупреден, включително и писани от модератор.
Толерирането на проповядването на хомофобия, ксенофобия и престъпни идеологии като комунизЪма, включително на масов убиец като Сталин изглежда на никой вече не прави впечатление.
Разбира се изборът е ваш - харесва ви Сталин, комунизмът, ксенофобията, изнасянето на лични данни,, клевети и лъжи естеСтвено е да ме баннете.
Хайде много ви здраве!
Аз не се оплаквах, докато не ми беше отправено предупреждение. Смятам го за безсмислено, защото считам, че се толерира и дори поощрява обиждането, изнасянето на лични данни, клевети и лъжи, включително и от модератор.
Затова след отправеното ми предупреждение използвах опцията за докладване и докладвах навярно десетина поста напълно аналогични на този за който бях предупреден, включително и писани от модератор.
Толерирането на проповядването на хомофобия, ксенофобия и престъпни идеологии като комунизЪма, включително на масов убиец като Сталин изглежда на никой вече не прави впечатление.
Разбира се изборът е ваш - харесва ви Сталин, комунизмът, ксенофобията, изнасянето на лични данни,, клевети и лъжи естеСтвено е да ме баннете.
Хайде много ви здраве!
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Двама от вас се обиждат и докладват взаимно - отговор
Забавно е какви щуротии може да изпише човек в стремежа си да вземе последната дума.Ivan1007 написа: Хайде много ви здраве!
И ако има подобен опонент...
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Банването, ако го има, ще бъде именно заради грубиянщина, обиди, клевети, лични нападки и откроени простотии, с които заливаш потребителите, имащи различно мнение от твоето. Ако имаше и съответната власт, би ги натирил от форума, че и от Канада дори, пращайки ги обратно в България, в Магадан и къде ли не. А може би директно в концлагер или газовата камера.
Чисто по комунистически, отказваш да разбереш, че идеи се борят с идеи, а не с насилие и забрани. А грубиянщината ти печели привърженици единствено сред тебеподобните. Нормалните потребители ги отвращава.
Чисто по комунистически, отказваш да разбереш, че идеи се борят с идеи, а не с насилие и забрани. А грубиянщината ти печели привърженици единствено сред тебеподобните. Нормалните потребители ги отвращава.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- optics
- Модератор
И продължи в същия дух, например цитирам: "пУтполковниика"Ivan1007 написа:Значи, не знам защо са тия въпроси, ако няма възможност за отговор.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Искаш ли да пуснеш търсачка, колко пъти към мен е използван а квалификация "сондьор", обикновено придружена с "тъп"?optics написа:И продължи в същия дух, например цитирам: "пУтполковниика"Ivan1007 написа:Значи, не знам защо са тия въпроси, ако няма възможност за отговор.
Аз съм толкова сондьор, колкото agent Ozo е пУтполковник.
Принципа "убий глупака" с мълчание не работи.
Глупаците нямат срам и не млъкват.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
- ablood
- Обратна връзка:
Работи и още как!Ivan1007 написа:Принципа "убий глупака" с мълчание не работи.
Преди много години спрях да подхвърлям курабийки на Мухата, Батката и Озо.
- optics
- Модератор
Принципът "По-умният спира пръв" винаги работи, тъй като винаги единият е по-умен.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Ами аз я пуснах за себе си и търсачката даде 7 (седем) резултата, от които само 1 (един) път придружена от "тъп".Ivan1007 написа: Искаш ли да пуснеш търсачка, колко пъти към мен е използван а квалификация "сондьор", обикновено придружена с "тъп"?
А ти искаш ли да пуснеш търсачка колко пъти си употребил квалификацията "фатмак" ? Аз ще ти кажа - цели 137 пъти, от които в съчетание с "тъп" - 12 пъти.
А ти искаш ли да пуснеш търсачка колко пъти си употребил само квалификацията - "тъп" - 54 пъти.
А ти искаш ли да пуснеш търсачка колко пъти си употребил квалификацията "вдлъбнат" - 24 пъти
А ти искаш ли да пуснеш търсачка колко пъти си употребил квалификацията "комунист" - 123 пъти
А ти искаш ли да пуснеш търсачка колко пъти си употребил квалификацията "пУтполковник" - 9 пъти
А ти искаш ли да пуснеш търсачка колко пъти си употребил квалификаците: "зелен, отвътре червен", "червенотиквеничковчета"? Или пък откроерни мръсотии и простотии като прословутото ти - "облиза си пръста, който току-що си извадил изотзад"
И всичко това, при положение, че сума ти постове са ти изтрити от модераторите. Иначе резултатите щяха да още по-впечатляващи.
И той тръгнал да се оплаква, че някой го бил обидил, като го е нарекъл сондьор. Ами, че ти сам си описа как седиш и гледаш през прозореца сондата, която била на 30 м. от теб. Къде е тук обидата?
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Естествено, че не ми е присъщо да се заяждам с хора, които не се заяждат с мен.ablood написа:Работи и още как!Ivan1007 написа:Принципа "убий глупака" с мълчание не работи.
Преди много години спрях да подхвърлям курабийки на Мухата, Батката и Озо.
Да, заради това форума е като пропаганден сайт на БКП/КПСС, с открита пропаганда на масови убийства и ксенофобия.optics написа:Принципът "По-умният спира пръв" винаги работи, тъй като винаги единият е по-умен.
Аз не се обиждам от това, че поради неграмотност не можеш да разбереш разликата между сондьор и специалист по сондажна геофизика.agent Ozo написа:Ами аз я пуснах за себе си и търсачката даде 7 (седем) резултата, от които само 1 (един) път придружена от "тъп".Ivan1007 написа: Искаш ли да пуснеш търсачка, колко пъти към мен е използван а квалификация "сондьор", обикновено придружена с "тъп"?
А ти искаш ли да пуснеш търсачка колко пъти си употребил квалификацията "фатмак" ? Аз ще ти кажа - цели 137 пъти, от които в съчетание с "тъп" - 12 пъти.
А ти искаш ли да пуснеш търсачка колко пъти си употребил само квалификацията - "тъп" - 54 пъти.
А ти искаш ли да пуснеш търсачка колко пъти си употребил квалификацията "вдлъбнат" - 24 пъти
А ти искаш ли да пуснеш търсачка колко пъти си употребил квалификацията "комунист" - 123 пъти
А ти искаш ли да пуснеш търсачка колко пъти си употребил квалификацията "пУтполковник" - 9 пъти
А ти искаш ли да пуснеш търсачка колко пъти си употребил квалификаците: "зелен, отвътре червен", "червенотиквеничковчета"? Или пък откроерни мръсотии и простотии като прословутото ти - "облиза си пръста, който току-що си извадил изотзад"
И всичко това, при положение, че сума ти постове са ти изтрити от модераторите. Иначе резултатите щяха да още по-впечатляващи.
И той тръгнал да се оплаква, че някой го бил обидил, като го е нарекъл сондьор. Ами, че ти сам си описа как седиш и гледаш през прозореца сондата, която била на 30 м. от теб. Къде е тук обидата?
Можеш да продължаваш - не се оплаквам.
Ти защо се оплакваш тогава, от фатмак?
Защото няма нито такава професия - "фатмак", нито такова звание, нито нищо.
Понятието е жаргонно и е измислено единствено с цел да бъде използвано като обида. Докато сондьор си е съществуваща професия.
Аз не се обиждам, примерно на "правач на чарчавета", защото макар и да е казано с насмешка и с цел да обиди, аз наистина правя рамки за прозорци. Как може това да е обидно за мен, след като е вярно.
Понятието е жаргонно и е измислено единствено с цел да бъде използвано като обида. Докато сондьор си е съществуваща професия.
Аз не се обиждам, примерно на "правач на чарчавета", защото макар и да е казано с насмешка и с цел да обиди, аз наистина правя рамки за прозорци. Как може това да е обидно за мен, след като е вярно.
- ablood
- Обратна връзка:
Ама и ти като Бистра си го търсиш, а после ревеш, че си го намерил.Ivan1007 написа:Аз не се обиждам от това, че поради неграмотност не можеш да разбереш разликата между сондьор и специалист по сондажна геофизика.
Можеш да продължаваш - не се оплаквам.
Ти защо се оплакваш тогава, от фатмак?
Не можеш да мирясаш без да имаш последната дума, а?
И аз съм специалист по управление на тактически и оперативно тактически военни формирования, което ти поради неграмотност не можеш да разбереш. Но в момента работя като "правач на чарчавета" и това е самата истина, поради това няма как да е обидно за мен.Ivan1007 написа: Аз не се обиждам от това, че поради неграмотност не можеш да разбереш разликата между сондьор и специалист по сондажна геофизика.
То ти може и по космически технологии да се бараш специалист, ама работиш с екипа си на сондата. И не би трябвало това да те обижда.
Ми аз не се обиждам и никога не съм се обиждал- като не можеш да разбереш наричай ме сондьор.agent Ozo написа:И аз съм специалист по управление на тактически и оперативно тактически военни формирования, което ти поради неграмотност не можеш да разбереш. Но в момента работя като "правач на чарчавета" и това е самата истина, поради това няма как да е обидно за мен.Ivan1007 написа: Аз не се обиждам от това, че поради неграмотност не можеш да разбереш разликата между сондьор и специалист по сондажна геофизика.
То ти може и по космически технологии да се бараш специалист, ама работиш с екипа си на сондата. И не би трябвало това да те обижда.
Точно щото не мога да разбера що за специалист си те наричам фатмак. Ти защо се обиждаш и топиш?

Наричам те и комунист, какъвто ти си бил.
Това според теб не е обида, а дори повод да се гордееш.
Истината не е обида.