Летище торонто
Летище торонто
Здравейте
Казвам се мони нуждая се от вашата помощ
Мисля да пътувам към торонто
СЪС EtA виза влизането ми НЕ гарнтирано-
СЪС тази виза ТАКА знам от мой познати на летището-
Са задавали МНОГО въпроси
И трябва да ги обедя ЧЕ ще се върна ВЪВ БЪЛГАРИЯ
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- optics
- Модератор
Re: Летище торонто
Никоя виза в никоя страна не е гаранция. Привилегия на всяка държава е да отказва да пусне чужди граждани.moniboy87 написа:Здравейте
Благодаря предварително.
Тъй че нищо ново няма в това. На въпросите трябва да се отговаря честно и разбрано. Всеки млад човек без
имоти, богатства, жена и дете които го чакат е потенциален имигрант. Аз като гражданин на Канада съм против,
такива млади хора да лъжат, да бъдат пуснати и после да останат нелегално. Включително и ако са българи.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Мони, така и не става ясно какво всъщност питаш?moniboy87 написа:Здравейте
Благодаря предварително.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Въпросът е ясен - "Как да убедя граничния служител, че не смятам да оставам в Канада след разрешения срок?"
Монибой, както аз усещам нещата, се надява да получи информация от минали по този път българи относно това какви конкретни въпроси се задават и евентуално какви отговори биха удовлетворили служителя.
Монибой, както аз усещам нещата, се надява да получи информация от минали по този път българи относно това какви конкретни въпроси се задават и евентуално какви отговори биха удовлетворили служителя.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- ablood
- Обратна връзка:
Да!moniboy87 написа:Здравейте
Благодаря предварително.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Ако действително идваш с цел временно посещение, което е единственото нещо позволено с "визата" еТА, колкото и каквито въпроси да ти задават, казваш им истината и нямаш проблеми.
Ако имаш други намерения, шансът да те надушат е много голям.
Ако имаш други намерения, шансът да те надушат е много голям.
Мони, няма се плашиш братчет, кво те плашат тия я , споко !moniboy87 написа:Здравейте
Благодаря предварително.
Само приготви една хилядарка, и веднага щете посрещнем на летището, ако искаш червен килим се заплаща допълнително !
ПП
пиши ми на лични, да се разберем и да ти кажа къде да пратиш парите !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
забрави как си лъгал и си мазал като млад да те пуснат в канада ама сега вече като стана канадец и ти порастна работата друга песен пеешoptics написа:Никоя виза в никоя страна не е гаранция. Привилегия на всяка държава е да отказва да пусне чужди граждани.moniboy87 написа:Здравейте
Благодаря предварително.
Тъй че нищо ново няма в това. На въпросите трябва да се отговаря честно и разбрано. Всеки млад човек без
имоти, богатства, жена и дете които го чакат е потенциален имигрант. Аз като гражданин на Канада съм против,
такива млади хора да лъжат, да бъдат пуснати и после да останат нелегално. Включително и ако са българи.
би смарт.мисли малко.ако няма такива нови мераклии като мони кой ще ти изкара пенцията бре

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- optics
- Модератор
Батка, разбираемо е че си общувал само с хора дето са мазали и лъгали.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Преди години бях много впечатлен от работата на имиграционните на летището в Монреал. Прибираме се с жена ми от някъде, все още бяхме с ПР карти. На гишето служителя й задава простия въпрос (говорят си на английски) с какво се занимава. Нейния отговор е "уча". Следващия въпрос следва: "в МакГил ли ?". Тя се замисля една десета от секундата и отговаря "да".
Това беше истина, тоест относителна истина. Жена ми не беше студентка в МакГил, но си прекарваше по 8 часа на ден в тяхната библиотека, да се подготвя за изпити. И така от месеци. Тя реално учеше в библиотеката на МакГил.
Е тази една десета от секундата ни коства 30 минути интервю след това и всеки един път от там нататък, когато се прибирахме в Канада с картите. Днес вече просто чуваме "welcome home", което пък е супер смешно, защото го чувам и в двете посоки като минавам границата.
Аз лично вярвам в казването на истината на такива места. То и с истината понякога ти отнема 30 минути да минеш, какво остава ако се забъркаш в небивалици...
Това беше истина, тоест относителна истина. Жена ми не беше студентка в МакГил, но си прекарваше по 8 часа на ден в тяхната библиотека, да се подготвя за изпити. И така от месеци. Тя реално учеше в библиотеката на МакГил.
Е тази една десета от секундата ни коства 30 минути интервю след това и всеки един път от там нататък, когато се прибирахме в Канада с картите. Днес вече просто чуваме "welcome home", което пък е супер смешно, защото го чувам и в двете посоки като минавам границата.
Аз лично вярвам в казването на истината на такива места. То и с истината понякога ти отнема 30 минути да минеш, какво остава ако се забъркаш в небивалици...
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Зависи каква е истината.pumpy написа:Преди години бях много впечатлен от работата на имиграционните...
BTW, след като вече имате PR карти за какво ви питат такива неща?
Не питат ли какво внасяш и от къде пристигаш?
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Петров: "Миии, нося 5-6 кила кокаин"
Мисля, че като си с ПР, подпитват това-онова, за да проверят дали си изпълнявал резидентското задължение. Ако усетят, че нещо послъгваш, колкото и да е невинно, може да заподозрят нещо.
Не помня дали са ме питали за професията ми след като станах гражданин, но ако си бил в държава откъдето идват много наркотици например има логика да попитат. Ако си безработен или на минимална заплата, едва ли ще можеш да се изръсиш 2-3 хиляди за почивка на Карибите.
Мен много ме дразни като почнат да ме питат къде съм бил и защо... но последните няколко пъти откакто минаването на границата е полу-автоматично май не са ни питали почти нищо.
Не знам дали сте гледали предаването "Бордър Секюрити". Там редовно показват как спипват и връщат европейци, които идват уж на екскурзия. Граничарите тук определено не са балами.

Мисля, че като си с ПР, подпитват това-онова, за да проверят дали си изпълнявал резидентското задължение. Ако усетят, че нещо послъгваш, колкото и да е невинно, може да заподозрят нещо.
Не помня дали са ме питали за професията ми след като станах гражданин, но ако си бил в държава откъдето идват много наркотици например има логика да попитат. Ако си безработен или на минимална заплата, едва ли ще можеш да се изръсиш 2-3 хиляди за почивка на Карибите.
Мен много ме дразни като почнат да ме питат къде съм бил и защо... но последните няколко пъти откакто минаването на границата е полу-автоматично май не са ни питали почти нищо.
Не знам дали сте гледали предаването "Бордър Секюрити". Там редовно показват как спипват и връщат европейци, които идват уж на екскурзия. Граничарите тук определено не са балами.
Без никакви измишльотини, че ги разпознават. И както каза Пумпи, отговорите се дават без забавяне и чудене, щото инъче забавянето ще продължи известно време.
При мене си е рутина, аз знам какво ще ме питат и съм готов с отговорите и към канадците, и към американците. Много често американците даже не ми искат паспорта, още преди да съм угасил двигателя и американеца ми вика - "Last three digits of your trip number?". И като му ги изпея, нито паспорт ми иска, нито манифест, само ми пожелава приятен ден.
В тая връзка имам въпрос - ясно ми е че границата им е пълна със скенери и те ме знаят кой съм, какъв ми е товара и къде отивам, още преди да съм стигнал до "будката". Дали имат в системата си нещо като рейтинг, колко често минаваш, дали отговорите ти съвпадат с представените документи, и т.н.?
При мене си е рутина, аз знам какво ще ме питат и съм готов с отговорите и към канадците, и към американците. Много често американците даже не ми искат паспорта, още преди да съм угасил двигателя и американеца ми вика - "Last three digits of your trip number?". И като му ги изпея, нито паспорт ми иска, нито манифест, само ми пожелава приятен ден.
В тая връзка имам въпрос - ясно ми е че границата им е пълна със скенери и те ме знаят кой съм, какъв ми е товара и къде отивам, още преди да съм стигнал до "будката". Дали имат в системата си нещо като рейтинг, колко често минаваш, дали отговорите ти съвпадат с представените документи, и т.н.?
- optics
- Модератор
Е то смисъла на тайните е да не ги знаеш 

2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Ха, ха голям смях има в "Бордър Секюрити".Marto написа:Не знам дали сте гледали предаването "Бордър Секюрити". Там редовно показват как спипват и връщат европейци, които идват уж на екскурзия. Граничарите тук определено не са балами.
Граничарите не са балами, но ми се струва, че в такова предаване няма и да си позволят да ги изкарат такива.
Но определено някои пътници са големи балами. Обаче с някой за такива глупости се заяждат, че е направо трагично.
Една индийка венъж я разкостиха за брачния пръстен, че не била декларирала. Ровиха в снимките от сватбата и доказаха, че го е получила извън страната.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.