Прави ми впечатление че в много от темите се образуват лагери, най-вече на принцип "Симпатии". Атакуват се мнения единствено заради ника който ги е написал и поади това темите отиват по дяволите.
Аз лично открих, че някои от хардлайнерите тук, волю или неволю са доста либерални в отношенията си извън форума. Не ме интересува кое точно е истинското им "АЗ" и дали това е проява на лицемерие. Някой беше казал, че "В спора се ражда истината", но специално в този форум има пристрасност. И за да няма пристрасност, а да има принципност, аз искам да попитам следното нещо:
Възможно ли е да се създаде "стая", в която потребителят веднъж влязъл информацията става невидима - не се вижда ник нейм, не се вижда подпис, не се вижда брой мнения, не се вижда дата на регистрация. Всички ние имаме специфичен "почерк" (най-вече батката

Във въпросната "стая" ще могат да се обсъждат всякакви теми, но аз подозирам кои ще са най-обсъжданите. То ще си е като естествен подбор, което не е интересно ще получава по-малко отговори.
Благодаря.