Даниел Митов в HARDtalk по BBC
Даниел Митов в HARDtalk по BBC
Гледах го тази вечер в Канада - излъчването в BBC World News ще е на 25-ти октомври. Още го няма на нета.
http://www.bbc.co.uk/programmes/n3ct0c5m"
Останах с доста приятно впечатление от представянето му, което е наистина доста трудно срещу Stephen Sackur. Жалко, че е в това правителство.
http://www.bbc.co.uk/programmes/n3ct0c5m"
Останах с доста приятно впечатление от представянето му, което е наистина доста трудно срещу Stephen Sackur. Жалко, че е в това правителство.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
- optics
- Модератор
Re: Даниел Митов в HARDtalk по BBC
има го на мерезе, може да се изтегли
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Уф, половин час се чудя к'во е мерезе...
Правилното изписване е МеРеЗе
Правилното изписване е МеРеЗе

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Изслушах го но ми звучи повече като bullshit Talk от колкото "Hard Talk"
Toa па британеца кво се репчи и се прай на self righteous като точно неговата държава даде червен картон на ЕС най-вече заради мигрантите..
Нашият пък се оправдава като ученичка....
Толкова ли е трудно да каже че сме суверенна държава и имаме право да си защитатаваме границите.. Предполагам си траеше щото знаеше че ингилиза ще го контрира с "the vigilantes" И защо те вършат работата на гавърнмента.. тама той така или иначе пак го натисна за бабаитите по границите..
Политиците ни нямат достойнство и характер да се изрепчат... Само се правят на "дипломати" ама то дипломацията е двупосочна улица.. Не може ние да сме дипломатични пък останалите да се ебават с нас..
Toa па британеца кво се репчи и се прай на self righteous като точно неговата държава даде червен картон на ЕС най-вече заради мигрантите..
Толкова ли е трудно да каже че сме суверенна държава и имаме право да си защитатаваме границите.. Предполагам си траеше щото знаеше че ингилиза ще го контрира с "the vigilantes" И защо те вършат работата на гавърнмента.. тама той така или иначе пак го натисна за бабаитите по границите..
Политиците ни нямат достойнство и характер да се изрепчат... Само се правят на "дипломати" ама то дипломацията е двупосочна улица.. Не може ние да сме дипломатични пък останалите да се ебават с нас..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Ти като се представи за бежанец вързаха ли те и биха ли те реднеците?
Или Канада не е независима и няма право да си пази границите?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
ivandaman написа:Изслушах го но ми звучи повече като bullshit Talk от колкото "Hard Talk"
Ако е бил по-осведомен е могъл да затапи ингилиза, че в "страната с най-развитата демокрация" и най-голям съюзник на Англия - САЩ, не само, че виджилантите не са извън закона и яко тръшкат латиносите по границата, ами и са въоръжени с огнестрелно оръжие, не само със свински опашки. Като е ходил на обучение в щатите как да вика "йес сър" и да се дупи, къде е блеял?
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Не съм бил свидетел, но предполагам, че се е явил на граничния пункт и е обявил защо е там, не е минавал българо-канадската граница по кози пътеки и в късна доба.Ivan1007 написа:Ти като се представи за бежанец вързаха ли те и биха ли те реднеците?
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Aз на Бай Асан отдавна съм спрял да му се връзвам.. Повтаряме едно и също като развалени грамофони..
Злоупотребява с факта че бях откровен и споделих как точно съм дошъл в Канада. Нищо не ми пречеше да скрия този факт, но никога не съм се правил на нещо което не съм..
Злоупотребява с факта че бях откровен и споделих как точно съм дошъл в Канада. Нищо не ми пречеше да скрия този факт, но никога не съм се правил на нещо което не съм..
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS

Ако беше учил навремето вместо да въртиш куфарна търговия с кашкавал и копърка можеше да научиш, че няма българско-канадска граница.Павел написа:Не съм бил свидетел, но предполагам, че се е явил на граничния пункт и е обявил защо е там, не е минавал българо-канадската граница по кози пътеки и в късна доба.Ivan1007 написа:Ти като се представи за бежанец вързаха ли те и биха ли те реднеците?
Не съм бил свидетел,но почти сигурно това ставаше на времето като се взима билет за някъде си така че да има междинно кацане в Канада. След което се слиза незаконно от самолета и се иска статут на бежанец.
Което е на практика същото.
С тази разлика, че огромното мнозинство от преминаващите незаконно границите на ЕС идват от страни, в които има война, живота им наистина е в опасност, ако се върнат там и идват през страни в които има милиони бежанци, които живеят в нечовешки условия в бежански лагери.
Това за разлика от пристигналите чисто икономическо емигранти от България, които се правеха на преследвани, за да получат статут на бежанци.
Не е вярно. В мнозинството от писанията си тук се опитваш да се правиш, че си нещо повече от хора които не си виждал и чувал на основа на религия и/или националност.ivandaman написа: ....но никога не съм се правил на нещо което не съм..
- ivandaman
Бай Хасане... за това си абсолютно прав и чистосърдечно съм си го признавал многократно... Can we stop beating up the dead horse???Ivan1007 написа: Това за разлика от пристигналите чисто икономическо емигранти от България, които се правеха на преследвани, за да получат статут на бежанци.
Tвърдя че съм различен и не споделям техните варварски "ценности"..Ivan1007 написа: Не е вярно. В мнозинството от писанията си тук се опитваш да се правиш, че си нещо повече от хора които не си виждал и чувал на основа на религия и/или националност.
А заключението кой е по-добър или по-лош си стигнал сам до него..
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS

Писах че Бай Хасан е баща ти, който за съжаление не те възпитал, че всички сме различни, но че за хората се съди по делата им, не според това как изглежда и че човек прави името, а не обратното.
Това, което твърдиш не е подкрепено с нищо и не може да бъде подлрепено с нищо. След като не ги познаваш как може да твърдиш нещо за ценности, които наричаш варварски?
Това, което твърдиш не е подкрепено с нищо и не може да бъде подлрепено с нищо. След като не ги познаваш как може да твърдиш нещо за ценности, които наричаш варварски?
- ivandaman
Ей не се отазваш значи... Ще осереш и тази тема..
На Баща ми няма как да му кажа Хасан защото е истински Българин.. А до заключенията че радикализирание са варвари съм стигнал точно заради "делата" им а не заради това как изглеждат.. Дори и руси и синеоки като викинги да бяха пак бих казал че са варвари..
П.С.
Що ли пък споменах Викингите... Сеа сигурно ще ми дадеш уроци по история и те кви изцепки са вършили..
На Баща ми няма как да му кажа Хасан защото е истински Българин.. А до заключенията че радикализирание са варвари съм стигнал точно заради "делата" им а не заради това как изглеждат.. Дори и руси и синеоки като викинги да бяха пак бих казал че са варвари..
П.С.
Що ли пък споменах Викингите... Сеа сигурно ще ми дадеш уроци по история и те кви изцепки са вършили..
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS

Осираш темите ти с хейта си.
Преди две седмици арестуваха трима в САЩ наричащи себе си "Кръстоносците", подготвящи взривове срещу сомалийци. Това означава ли, че всички християни са терористи и варвари?
За викингите няма нужда да се връщаш по-назад от 2011та.
Преди две седмици арестуваха трима в САЩ наричащи себе си "Кръстоносците", подготвящи взривове срещу сомалийци. Това означава ли, че всички християни са терористи и варвари?
За викингите няма нужда да се връщаш по-назад от 2011та.
Ха, ха, ха...ама ти забрави ли за всички ужасии от времето на соца, за които тръбиш непрестанно?Ivan1007 написа: Това за разлика от пристигналите чисто икономическо емигранти от България, които се правеха на преследвани, за да получат статут на бежанци.
Че то при такива зверства у нас (дават на бабите апартаменти на 3-ия етаж без асансьор, искат открити листове за граничните райони, задължителни манифестации и прочие ужасии), канадските имиграционни би трябвало да дават визи на българите не на канадското летище, ами да ги разпространяват нелегално вътре в България.

„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)