Приятна неделя

Канадски паспорт може да получите ако имате канадско гражданство. Друг начин няма. Това че мъжа ви е канадец не ви дава канадско гражданство автоматично. Ако не живеете в Канада и нямате Канадско гражданство, съответно нямате и никакви задължения.Veni1961 написа:Здравейте, Не знам дали пиша на правилното място, но ако съм допуснала грешка моля за извинение. Омъжена съм от 2012 за канадец, но не живеем нито в Канада, нито в България поради работата на съпруга ми. Интересува ме какви права и евентуално задължения имам като такава, в смисъл медицински осигуровки, пенсия и т.н. за да съм по-спокойна за бъдещето си. Мога да ли да получа канадски паспорт без да живея в Канада в момента и друга полезна за мен информация. Благодаря предварително на тези, които ще имат желание и търпение да ми отговорят![]()
Приятна неделя
Ако съпруга ти е на държавна работа, например работи към някое от дипломатическите представителства на Канада в чужбина или пък е военен на мисия в друга държава, то тогава евентуално ти би могла да получиш статут в Канада без да сте в страната, доколкото той е пратен в чужбина от държавата.Veni1961 написа:Здравейте, Не знам дали пиша на правилното място, но ако съм допуснала грешка моля за извинение. Омъжена съм от 2012 за канадец, но не живеем нито в Канада, нито в България поради работата на съпруга ми. Интересува ме какви права и евентуално задължения имам като такава, в смисъл медицински осигуровки, пенсия и т.н. за да съм по-спокойна за бъдещето си. Мога да ли да получа канадски паспорт без да живея в Канада в момента и друга полезна за мен информация. Благодаря предварително на тези, които ще имат желание и търпение да ми отговорят![]()
Приятна неделя
Здравейте,Veni1961 написа:Омъжена съм от 2012 за канадец, но не живеем нито в Канада, нито в България поради работата на съпруга ми. Интересува ме какви права и евентуално задължения имам като такава, в смисъл медицински осигуровки, пенсия и т.н. за да съм по-спокойна за бъдещето си. Мога да ли да получа канадски паспорт без да живея в Канада в момента и друга полезна за мен информация.