Лицензиран електротехник в Монтреал.
Лицензиран електротехник в Монтреал.
Търся лицензиран електоротехник живеещ в Монтреал (за работа става въпрос). Един телефон за свръзка на лично съобщение.
Живей както желаеш, но не пречи.
Re: Лицензиран електротехник в Монтреал.
Едно уточнение Българин да е.
Живей както желаеш, но не пречи.
-
И аз търся лицензиран ел.техник за Монреал.Моля да ми пише ако има някой.
DCS 17-11-2011
VIENNE 22-11-2011
Ouverture de votre dossier-05.06.2012
TCFQ-B2,B2
Писмо за вкл.в лист за интервю-09.07.2013
Интервю-02.06.2014г-Успешно
Документи Нова Скотия-02,07,2014г.
Баркодове получени-15,09,2014г.
VIENNE 22-11-2011
Ouverture de votre dossier-05.06.2012
TCFQ-B2,B2
Писмо за вкл.в лист за интервю-09.07.2013
Интервю-02.06.2014г-Успешно
Документи Нова Скотия-02,07,2014г.
Баркодове получени-15,09,2014г.
- Pyrelight
- Напуснал форума
Защо трябва да е българин? На мен също ми е нужен електротехник, но никога не бих наел българин.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
Епа нормално е за теб, нали и ти си българка, съдиш за другите по себе сиPyrelight написа:Защо трябва да е българин? На мен също ми е нужен електротехник, но никога не бих наел българин.

- MrGeek
- Путлер Капут
Като не ти трябва българин, що се обаждаш тогава бе, Бистре, или не можеш да устискаш на генетично заложения ти инстинкт да си на всяка манджа мерудия?Pyrelight написа:Защо трябва да е българин? На мен също ми е нужен електротехник, но никога не бих наел българин.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Ако е научил разликата между ток и напрежениеIFF написа:Аблоод
THE LAST LINE OF DEFENSE
Здравейте,
Може да се провери ,но има разлика между лицензиран електрисиен и лицензиран електротекнисиен....не знам ,кой какво търси?
Благодаря
Може да се провери ,но има разлика между лицензиран електрисиен и лицензиран електротекнисиен....не знам ,кой какво търси?
Благодаря
"В живота не винаги можем да имаме това, което искаме,но нищо не се знае"
- klisurov
- Обратна връзка:
Правя нова кухня и трябва да се сменят местата на контактите, както и да се изградят нови.
Трябва да се пусне нов кабел от електрическото табло за вградена фурна.
Трябва ми и нов кабел до втори бойлер.
Някакви предложения за техник?
Нямам претенции за националност и народност - справям се с двата официални езика за Канада + руски.
Българският ми е бащин език, майчиният ми е арменски
На ЛС и/или на телефон
(514) 623-6038
Трябва да се пусне нов кабел от електрическото табло за вградена фурна.
Трябва ми и нов кабел до втори бойлер.
Някакви предложения за техник?
Нямам претенции за националност и народност - справям се с двата официални езика за Канада + руски.
Българският ми е бащин език, майчиният ми е арменски

На ЛС и/или на телефон
(514) 623-6038
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Като изключим глупостите по темата .... за каква работа става дума.
Ако не е комерсиален обект, а частен то опцийте, които дава RBQ стават много повече.
Инааче на който и да било с лижензия че фактурира на час по $ 75.00 от момента на тръгването си към вас плюс Allocation pour l'utilisation d'un véhicule à moteur $ 0.55
Казано по-посто за 4 часа работа у вас ако платите в брой ще е около $ 200.00, ако искате фактура + 15%
Ако не е комерсиален обект, а частен то опцийте, които дава RBQ стават много повече.
Инааче на който и да било с лижензия че фактурира на час по $ 75.00 от момента на тръгването си към вас плюс Allocation pour l'utilisation d'un véhicule à moteur $ 0.55
Казано по-посто за 4 часа работа у вас ако платите в брой ще е около $ 200.00, ако искате фактура + 15%
Не е нужно да прекараме 5 години по коридорите на ВУЗ-а за да разберем, че сметките се плащат с пари!
Е това не го разбрах:KamPomme написа:Като изключим глупостите по темата .... за каква работа става дума.
1. 4 часа работа у нас и пътуването отгоре, това са около 5 часа поне или 375+парите за колата
2. 4 часа общо за път и работа - 300 кинта + парите за колата.
За плащането кеш и 15% го разбрах, но все не мога да стигна до 200 кинта за 4 часа ?