БЪЛГАРИЯ ЛИКУВА! 600 ЕВРО МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОТ 2017
БЪЛГАРИЯ ЛИКУВА! 600 ЕВРО МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОТ 2017
Европейската комисия прие постановление, което може да преобърне тотално икономическите процеси в България. Става въпрос за предложение, което не е ново, но досега не е било поставяно на дневен ред по време на заседанията на комисията. Според това постановление, всички страни членки на съюза са задължени да въведат в срок от три месеца от датата на приемане на постановлението, минимално заплащане за положен труд, в размер на 600 евро на месец. В сутрешния блок на програма „Хоризонт“ на БНР, комисарят отговарящ за заетостта, социалните въпроси и социалното включване, г-н Ласло Андор, даде специално обширно интервю по темата.
http://elanor11.blog.bg/novini/2016/03/ ... ro.1441136"
http://elanor11.blog.bg/novini/2016/03/ ... ro.1441136"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Re: БЪЛГАРИЯ ЛИКУВА! 600 ЕВРО МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОТ 2017
Мммдааа, трай коньо за зелена тревица...........
Ако това все пак някога стане - мога да си представя какви съкращения ще настанат и каква инфлация...
Но важното е човек да има мечти, мечтиии...
Ако това все пак някога стане - мога да си представя какви съкращения ще настанат и каква инфлация...
Но важното е човек да има мечти, мечтиии...
The worst mistake people do is that they listen half, understand quarter and speak double...
Това със сигурност е първоаприлска шега ! 

DCS: 11.07.2011
CSQ: 12.09.2013
Sydney: 19.02.2015
Visa: 11.12.2015
CSQ: 12.09.2013
Sydney: 19.02.2015
Visa: 11.12.2015
Shenia написа:Това със сигурност е първоаприлска шега !

Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- optics
- Модератор
Финала е накефващ 

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Честит 1 Април на всички! Пожелавам ви весел и успешен ден! И да си пожелаем може би чак през 2027 г. минималната заплата наистина да стане 600 евро. Не че и тогава няма да врънкаме, че е малко и не стига

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
-
Гого,много църен умор!
Шефа на ДАИ продава книжки,
полицаи продават наркотици,
граничари прекарват бежанци,
професори чукат студентки,
кметове станаха наркопласьори....
Все едно е 1-ви април, ама цяла година!
facebook.com/BraTcheda
За пореден път експериментират до къде издържат българите на опън и на напън и доказват, че ние сме народ без граници... търпим на всичко... включително и подобни гаври, било то по радиото или по телевизията, без никакво значения в коя от медиите, но мине не мине и се пускат подобен род подигравки, абе сеир да става... "Като нема леб, да ядат пасти!" казала кралицата майка, те това е... То това предложение не е ново, да всички знаем... не боло поставяно на дневен ред и това го знаем, ама видите ли до 3 м. от приемането трябвало да бъде въведено, ама ще е чак от 2017 г., което ще рече никога, ама народа се отказа вече да чете подобни глупости между редовете или даже казани в прав текст... Вече подобен род простотии зливащи медийния ефир взеха да бъдат нещо нормално от ежедневието и бита на българина и това не му прави впечатление. 

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
През 2005 година минималната заплата е била 150 лева, сега е 420 лева- 2.8 пъти увеличение. Това означава, че при същия темп на увеличение през 2025 г. ще бъде около 1176 лева или към 590-600 евро. Поживем-увидем, както казват руснаците.ivalin написа:За пореден път експериментират до къде издържат българите на опън и на напън и доказват, че ние сме народ без граници... търпим на всичко... включително и подобни гаври, било то по радиото или по телевизията, без никакво значения в коя от медиите, но мине не мине и се пускат подобен род подигравки, абе сеир да става... "Като нема леб, да ядат пасти!" казала кралицата майка, те това е... То това предложение не е ново, да всички знаем... не боло поставяно на дневен ред и това го знаем, ама видите ли до 3 м. от приемането трябвало да бъде въведено, ама ще е чак от 2017 г., което ще рече никога, ама народа се отказа вече да чете подобни глупости между редовете или даже казани в прав текст... Вече подобен род простотии зливащи медийния ефир взеха да бъдат нещо нормално от ежедневието и бита на българина и това не му прави впечатление.
Отчиташ ли инфлацията за тези минали 10 години, както и отчиташ ли че за да стигне 600 евро икономиката трябва да започне да нараства с доста по-високи темпове.joro написа:През 2005 година минималната заплата е била 150 лева, сега е 420 лева- 2.8 пъти увеличение. Това означава, че при същия темп на увеличение през 2025 г. ще бъде около 1176 лева или към 590-600 евро. Поживем-увидем, както казват руснаците.ivalin написа:За пореден път експериментират до къде издържат българите на опън и на напън и доказват, че ние сме народ без граници... търпим на всичко... включително и подобни гаври, било то по радиото или по телевизията, без никакво значения в коя от медиите, но мине не мине и се пускат подобен род подигравки, абе сеир да става... "Като нема леб, да ядат пасти!" казала кралицата майка, те това е... То това предложение не е ново, да всички знаем... не боло поставяно на дневен ред и това го знаем, ама видите ли до 3 м. от приемането трябвало да бъде въведено, ама ще е чак от 2017 г., което ще рече никога, ама народа се отказа вече да чете подобни глупости между редовете или даже казани в прав текст... Вече подобен род простотии зливащи медийния ефир взеха да бъдат нещо нормално от ежедневието и бита на българина и това не му прави впечатление.
Пари има достатъчно за всичко, ако не ни продават на безценица, а в повечето от случаите и направо подаряват... на парче.
"
"

Теория на конспирациятаivalin написа:Пари има достатъчно за всичко, ако не ни продават на безценица, а в повечето от случаите и направо подаряват... на парче.
"

Практика на конспирацията скъпи мой... практика вече почти 30 г. един смислен човешки живот, иначе казано едно поколение да го кажем.joro написа:Теория на конспирацията![]()
![]()

Измислените проблеми отклоняват хората от решаването на истинските проблеми.ivalin написа:Практика на конспирацията скъпи мой... практика вече почти 30 г. един смислен човешки живот, иначе казано едно поколение да го кажем.joro написа:Теория на конспирацията![]()
![]()
А такива като теб дето си заравяте главите в пясъка бол...
Теориите за “големите златни залежи“ дето ще ни направят за един ден Швейцария, стига да изгоним “лошите, които са ни ги взели“ не би трябвало да занимават хора с достатъчно количество интелект за емиграция и устройване в Канада.

Ако в България има залежи на злато за 1 трилион долара, колко ли залежи на злато има в Канада със 100 пъти по-голяма територия?