Правите ли още срещи в торонто?
-
Правите ли още срещи в торонто?
виж горе
Re: Правите ли още срещи в торонто?
Не, и то от много време.KolioBalkanski2.0 написа:виж горе
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
и да правите, не каните, избирате си определени хора от форума- послушковци и подмазвачи !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Какво ти пречи или те спира ти да започнеш да организираш подобни сбирки?myhata II написа:и да правите, не каните, избирате си определени хора от форума- послушковци и подмазвачи !
Be yourself - no one else is more qualified.
оооо ,не съм спрялKoko написа:Какво ти пречи или те спира ти да започнеш да организираш подобни сбирки?myhata II написа:и да правите, не каните, избирате си определени хора от форума- послушковци и подмазвачи !

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Мухи като правехте валентинката с бай Гошо довечера кой носи роклята?
бяхме наели една китайка ,щото е най лесна и евтина и при вас ли така ?Marto написа:Мухи като правехте валентинката с бай Гошо довечера кой носи роклята?

Стефан Цанев
Стефан Цанев
И кой си поканил от форумаmyhata II написа:оооо ,не съм спрялKoko написа:Какво ти пречи или те спира ти да започнеш да организираш подобни сбирки?myhata II написа:и да правите, не каните, избирате си определени хора от форума- послушковци и подмазвачи !

miteto написа:И кой си поканил от форумаmyhata II написа:оооо ,не съм спрялKoko написа:Какво ти пречи или те спира ти да започнеш да организираш подобни сбирки?myhata II написа:и да правите, не каните, избирате си определени хора от форума- послушковци и подмазвачи !Нали ревеш че другите сбирки подбирали определени хора, а да видим кой ще се обади че е бил на твоята сбирка!
мите спомням си преди няколко години за едни сбирки ,ама не в торонто,а на ил перо.това е един събърбън на монтреал където потребителя в тоя форум ползващ името маргинал беше домакин на много съфорумци,като честа гостенка му беше бистра.
мухата беше много пъти канен на тия сбирки ,но доколкото си спомням така и не ги уважи.даже бистра му беше подготвила персонален подарък,по памет някаква метална склуптура на муха която държеше да му я поднесе лично,но мухата така и така след много обещания не се явяваше на тия сбирки организирани от маргинал и бистра
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
нищо бе митьо, нали и аз това ти казвам, какво може да си кажеш със лизачи и подмазвачи ?miteto написа:И кой си поканил от форумаmyhata II написа:оооо ,не съм спрялKoko написа:Какво ти пречи или те спира ти да започнеш да организираш подобни сбирки?myhata II написа:и да правите, не каните, избирате си определени хора от форума- послушковци и подмазвачи !Нали ревеш че другите сбирки подбирали определени хора, а да видим кой ще се обади че е бил на твоята сбирка!
идеята е да си паснеш със човека по душа, а това се случва само в реалния живот, а не по разни форуми и фейсбуци !
Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
хм...бе то май вица за блгарския казан в ада ще се окаже верен. Аз липсвах няколко години и съм неприятно изненадан от атмосерата. Има някои свежи полъси но не разбирам защо са толкова горчиви много от потребителите.
ужас са, похвалиш се че си пиеш водката и си правиш кефа щото немаш моргидж, и после те изкарат алкохолик !KolioBalkanski2.0 написа:хм...бе то май вица за блгарския казан в ада ще се окаже верен. Аз липсвах няколко години и съм неприятно изненадан от атмосерата. Има някои свежи полъси но не разбирам защо са толкова горчиви много от потребителите.

Стефан Цанев
Стефан Цанев