Моля профила ми да бъде премахнат. Нагледах се и се начетох на помия и омраза. Не мога да понеса повече от хора без мозък, страдащи от душевна самота, изливащи негативната си енергия, поради некадърност да създадат нещо позитивно и смислено, и мислещи единствено как да оклепат другите, защото собственото си щастие или го нямат или са го изтървали безнадеждно. Пожелавам ви да сте здрави и да си помагате.
Не забравяйте, вие сте българи, колкото и да ви е неприятен този факт, той си остава факт... сърдете се на родителите си, а не на непознати хора по форумите.
Останете си със здраве
Абе аз си направих труда да поразгледам назад в тоя форум до колкото ми издържаха нервите .....
Това с премахването на профилите заради интриги тук май е нещо като запазена марка на форума !!!
Профили не се премахват във форума. На когото му е писнало поради някаква причина, просто спира да си използва профила.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.