Също така от Canada post не са сметнали за нужно да го обявят официално на сайта им.Пълен професионализъм ,от каквато и гледна точка да го погледнеш !

Ааа, няма да мрънкаш!davidT написа:За тези който пращат някви документи от БГ към Канада.Canada post спира тракинга на входящи международни препоръчани пратки и малки пратки от ЦЯЛ СВЯТ на територията на КА.Нещо което и пощите на Мозамбик смятат за нещо нормално в една от "уж" от най-развитите държави в света ,вече е мираж !
Също така от Canada post не са сметнали за нужно да го обявят официално на сайта им.Пълен професионализъм ,от каквато и гледна точка да го погледнеш !
Canada Post, като държавна организация е изключително зле управлявана. Профсъюзите държат здраво и е трудно да се намаляват разходите, където наистина може да се оптимизира та нищо чудно да се спират някои услуги. По този начин също се спестява раздразнението да гледаш как регистрираната поща от Хамилтън до Торонто минава през Мисисага, след това Едмънтън, пак Мисисага, Монктън, Мисисага, Съдбъри, Мисисага, докато накрая стигне в Торонто.Track is not available for Registered Mail™ International, Small Packet™ - USA and Small Packet – International.
If your package was mailed from the U.S. or internationally, check the foreign postal web site for shipping details before it arrives in Canada.
Как да ти го дам ,като КП не са го дали?martin_1 написа:Дайте официалния линк за инфото.
Вярно е ,но не са го обявили официално на сайта им.Канадски абсурдиmartin_1 написа:Ако е вярно те трябва да са го обявили и да пише от кога влиза в сила.
Ето и още инфо:Благодарим за Вашия е-мейл.
Проследяването на препоръчани писма и малки пакети за Канада в сайта на Канадския пощенски оператор Canada Post е преустановено. „Български пощи”ЕАД е наясно с важността на проследяването и търси варианти за решаване на казуса
За мен увеличение на цената / намаление на качеството / функциите/ количеството са абсолютно едно и също нещо.pumpy написа:В днешния дигитален свят няма нужд да ходиш до Мозамбик - достатъчно е да ползваш услугата на техните пощи или на пощите, от където ти идва пратката и да си я проследиш оттам.
И което ми е супер интересно, непрекъснато се оплакват някои че в Канада е скъпо - ето КП е намерила начин да не увеличава цената на предлаганата услуга, но пак има недоволни.
Някога да сте се замисляли, че всъщност КП са супер прее..ни - неворятна територия за покриване и много малък пазар реално. Ако погледнете щатските пощи, имат по-малка територия да покрият и 10 пъти повече консуматори...За Мозамбик не знам как е, да кажат специалистите.
Ако пък се огледате за полуголия ни нов примиер и запалите една от неговите и проблемите в КП ще ви се видят песен
Пари има бол ! Давят се в пари.pumpy написа:з съм чувал за един девиз " пари нема, действайте"
Няма да ти излезе. Миналата седмица имах пратка от САЩ проследих я до границата с Канада и след това пишеше, че е предадена на местен доставчик и че не се проследява повече. След няколко дни я получих от КП.martin_1 написа:В момента имам пуснато писмо с проследяване и трябва на 24.10 да излезе в тяхната система както и до сега винаги е излизало. Ще разберем до няколко дена........
Имах пратка, която получих вчера. До границата я следих с USPS. След това ми пратиха трак номер от Канадски пощи и си я проследих до вратата. Не знам от кога е влязло в сила, но за мен си работи с пълна сила. Снощи пратих пакет и ми дадоха номер за проследяване, така че който го е е казал е добре да сподели някакъв източник, макар че както казах - системата си работи.5kov написа:Няма да ти излезе. Миналата седмица имах пратка от САЩ проследих я до границата с Канада и след това пишеше, че е предадена на местен доставчик и че не се проследява повече. След няколко дни я получих от КП.martin_1 написа:В момента имам пуснато писмо с проследяване и трябва на 24.10 да излезе в тяхната система както и до сега винаги е излизало. Ще разберем до няколко дена........