ЗДР,
аз съм отдавна тук .... и не съм идвал по тия програми, но сега мои роднини искат да дойдат.
Аз само да питам дали тая програма работи още. В смисъл тука зли езици (съседи) казват че била спряна.
Ще съм благодарен за малко упътствания.
Френската Програма
- Мъхеста Брада
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Френската Програма
Ено Рауд: Маншон, Полуобувка и Мъхеста Брада
Re: Френската Програма
Хайде сега опитай се да си зададеш въпроса по разбираем начин, за да можем да ти помогнем тия които сме "там"
- Мъхеста Брада
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Съжелявам нямаше ме. Работа какво да се прави. Явно не съм задал както трябва и ще се опитам да конспектирам.hrisito1 написа:Хайде сега опитай се да си зададеш въпроса по разбираем начин, за да можем да ти помогнем тия които сме "там"
- имам роднини които искат да дойдат по кебекарската програма
- аз разпитвах, но казаха че мога да им помогна само като заявя там някъде че сме роднини. Носило точки.
- съседи разправят че програмата била спряна.
Въпроси:
- работи ли програмата още?
- къде е това място в нета където автоматично се оценяват кандидатите?
Сега защо аз не мога да помогна. Аз не съм идвал по никаква програма. Аз съм различен случай и за това си нямам и на идея къде какво и как.
Надявам се да е станало малко по-ясно.
Има тема която може да бъде полезна на вашите роднини http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... &start=165 която е за подаване на документи през 2015 година. Програмата не е спряна просто все още не са отворени квотите за 2015 година и ще има промяна в начина на подаване на документите. Там може да се видят и линкове къде да се намери повече информация. Има online тест за това дали събираш точките който се намира тук:Мъхеста Брада написа:Съжелявам нямаше ме. Работа какво да се прави. Явно не съм задал както трябва и ще се опитам да конспектирам.hrisito1 написа:Хайде сега опитай се да си зададеш въпроса по разбираем начин, за да можем да ти помогнем тия които сме "там"
- имам роднини които искат да дойдат по кебекарската програма
- аз разпитвах, но казаха че мога да им помогна само като заявя там някъде че сме роднини. Носило точки.
- съседи разправят че програмата била спряна.
Въпроси:
- работи ли програмата още?
- къде е това място в нета където автоматично се оценяват кандидатите?
Сега защо аз не мога да помогна. Аз не съм идвал по никаква програма. Аз съм различен случай и за това си нямам и на идея къде какво и как.
Надявам се да е станало малко по-ясно.
http://www.form.services.micc.gouv.qc.c ... ageCode=fr"
Оттук може да се види кое какви точки носи :
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... nthese.pdf"
Конкретно за този казус освен ако роднините не са ви брат, сестра т.е. от първа линия(незнам дали така се нарича

Famille au Québec => Cjt, pr, mr, fr, sr, fils, fille, gp, gm => 3
Надявам се да съм била полезна, но все пак е хубаво да се прегледат темите, както и официалните източници защото всяка година има различни промени в процедурата. Така или иначе ние подадохме документи 2014, така че не съм следила дали има новости в изискванията... Успех

Edit: това се отнася за програмата за travailleurs qualifiés...
https://www.youtube.com/watch?v=WnaAGftWqn8" onclick="window.open(this.href);return false;
- Мъхеста Брада
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Еми благодаря много. Аз всичко ще предам.
п.п. Съжелявам че питам така .... ама аз идея си нямам от тия процедури. Така се случи с мен.
Благодаря.
п.п. Съжелявам че питам така .... ама аз идея си нямам от тия процедури. Така се случи с мен.
Благодаря.
Френска процедура в бг канада, кое пък не е ясно толкова?hrisito1 написа:Хайде сега опитай се да си зададеш въпроса по разбираем начин, за да можем да ти помогнем тия които сме "там"
Човекът пита дали още се имигрира по нея, ясно до немай къде.
- Мъхеста Брада
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ми и аз си мислих че е ясно, но явно не на всички е било така.
Благодаря на отговорилите, колкото и млако да са и на тези с личните съобщения.
Благодаря на отговорилите, колкото и млако да са и на тези с личните съобщения.