Кой за какво идва За да Прави ПАРИ или За ПОСТОЯННО ЖиВЕЕНЕ
Кой за какво идва За да Прави ПАРИ или За ПОСТОЯННО ЖиВЕЕНЕ
тука всички идват да живеят ми каза веднъж един приятел за постоянно.
Оказа се вярно донякъде. Има и хора които са дошли да натрупат пари да си вземат канадския паспорт и после чао-беше ми приятно. все пак е важно ако с професията си човек да може да работи по-света не само тука в канада и в БГ
Оказа се вярно донякъде. Има и хора които са дошли да натрупат пари да си вземат канадския паспорт и после чао-беше ми приятно. все пак е важно ако с професията си човек да може да работи по-света не само тука в канада и в БГ
Re: Кой за какво идва За да Прави ПАРИ или За ПОСТОЯННО ЖиВЕ
Въпроса е супер неясен ?
Батката например направи "кинтите" и отиде да си върти синджирчето.
Други просто живеем там където искаме и работим това, което искаме.
Трети дойдоха, направиха кредитно досие, "фалираха" и се прибраха с контейнер с мебели обратно.
Хора разни.....
Батката например направи "кинтите" и отиде да си върти синджирчето.
Други просто живеем там където искаме и работим това, което искаме.
Трети дойдоха, направиха кредитно досие, "фалираха" и се прибраха с контейнер с мебели обратно.
Хора разни.....
Колко пари искаш да направиш? И как ще ги правиш? С каква работа?
Конкретизирай
Конкретизирай

Така въпроса ми харесва повече: аз искам 6М за следващите 25 годиниfighter написа:Колко пари искаш да направиш? И как ще ги правиш? С каква работа?
Конкретизирай
- roumensp
При положение че България вече е в ЕС, трябва да си пълен бунак, за да хабиш средства, усилия и нерви за имиграция и да чакаш 6-7 години за паспорт с единствената цел да изкараш малко пари и след това да се изнесеш.
За какво ти е всичко това, ако няма да живееш тука и можеш да бъдеш гастербайтер само с работна виза или дори без никаква (в Европа) ?
Нещата се промениха в последните години и в момента българите, които идват в Канада определено го правят, за да живеят тук, иначе няма никакъв смисъл. Ако някой по-късно се изнесе, то не е защото така е планирал отначало, а защото е намерил нещо по-добро след време или се е уср.л в Канада.
За какво ти е всичко това, ако няма да живееш тука и можеш да бъдеш гастербайтер само с работна виза или дори без никаква (в Европа) ?
Нещата се промениха в последните години и в момента българите, които идват в Канада определено го правят, за да живеят тук, иначе няма никакъв смисъл. Ако някой по-късно се изнесе, то не е защото така е планирал отначало, а защото е намерил нещо по-добро след време или се е уср.л в Канада.
93% идват заради природата и климата.Кой за какво идва За да Прави ПАРИ или За ПОСТОЯННО ЖиВЕЕНЕ
Имаш ли представа каква кутия отваряш със започване на такава тема?
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
speedy написа:93% идват заради природата и климата.Кой за какво идва За да Прави ПАРИ или За ПОСТОЯННО ЖиВЕЕНЕ

Хората на социал още работят та не са имали време да седнат пред компа и да захапят.
А тези, които работим имаме време да ръсим подгряващи глупости, докато в Кебек стане 5 pm
- roumensp
Аз съм от 7-те процента: дойдох, за да мога да гледам lumberjack shows на живо и да се наслаждавам на автентичната китайска кухня, която може да се намери във Ванкувър. А като направя достатъчно пари ще си купя собстено шоу или китайски ресторант (а може и двете) и ще се върна в Мало Бучино да си въртя синджирчето.speedy написа:93% идват заради природата и климата.Кой за какво идва За да Прави ПАРИ или За ПОСТОЯННО ЖиВЕЕНЕ
- ablood
- Обратна връзка:
Гастарбайтер в Канада ми звучи. като да си наемеш стая в мотел са да се изсереш. Да по-комфортно е, но адски сложно нерентабилно.
Аз дойдох заради спокойния живот. "Вълнуващият" климат беше бонус. Ненавиждах кишавата Софийска зима. Нямам проблем със студа, но лесно слънчасвам (главоболие+драйфане).
Аз дойдох заради спокойния живот. "Вълнуващият" климат беше бонус. Ненавиждах кишавата Софийска зима. Нямам проблем със студа, но лесно слънчасвам (главоболие+драйфане).
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- optics
- Модератор
IMO, заглавието звучи много тролско !speedy написа:93% идват заради природата и климата.Кой за какво идва За да Прави ПАРИ или За ПОСТОЯННО ЖиВЕЕНЕ
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- Bistra
- Напуснал форума
Постоянно живеене съвсем определено. Ето, тъкмо се връщам от парти на новото ми бюро...Какво да споделя?...Хубави хора и са ми съвсем по мярка. Имам и хубаво семейство. Какво му трябва повече на човек? Само да сме здрави! Всичко останало можем да си напазаруваме!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- Bistra
- Напуснал форума
Imfao е по-добре!...optics написа: IMO, заглавието звучи много тролско !

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
За ПОСТОЯННО ПРАВЕНЕ на ПАРИКой за какво идва За да Прави ПАРИ или За ПОСТОЯННО ЖиВЕЕНЕ

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
IMO vs Imfao
Павле ...

Павле ...
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
И аз дойдох за парите! 

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"