Най-хубавият живот в България беше през 60-те.Небето над София беше синьо като коприна , а кола можеше да видиш рядко.Къщички , дворчета , цветя ...,а нас децата възпитаваха в добродетели ,родителите ни бяха приятели ...съседът беше повече от брат...Имаше ред и законност във всичко,а за храната да не говорим -всичко беше вкусно и произведено по стандарт.А сега - изпитвам ужас от храните и отровите в месо ,пилета ,риба ,вафли и т. н. Седнал някъкъв политик да ми говори , че тогава имало само един вид луканка .Абе той тогава е бил на 1-2 годинки и вече знаел всичко .Я стига...
axinia59 написа:Най-хубавият живот в България беше през 60-те.Небето над София беше синьо като коприна , а кола можеше да видиш рядко.Къщички , дворчета , цветя ...,а нас децата възпитаваха в добродетели ,родителите ни бяха приятели ...съседът беше повече от брат...Имаше ред и законност във всичко,а за храната да не говорим -всичко беше вкусно и произведено по стандарт.А сега - изпитвам ужас от храните и отровите в месо ,пилета ,риба ,вафли и т. н. Седнал някъкъв политик да ми говори , че тогава имало само един вид луканка .Абе той тогава е бил на 1-2 годинки и вече знаел всичко .Я стига...
Извинявай за любопитството, ама ти на колко си години? 70?
Тази е моя, мисля че е Ахтопол, някъде 86-та може би
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Също моя - от 87-ма.
Да се познае кои са тия двамцата на паметника и къде се намират - мисля, че не е трудно за всеки който е минал от там поне веднъж.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
optics написа:Тази е моя, мисля че е Ахтопол, някъде 86-та може би
Тогава висяхме по опашки (Еквивалента на сегашният фейсбук и форуми ) а сега висим пред компютрите на работа или в къщи..
Не съм сигурен кое е по-доброто или по-лошото.
Доста "експерти" вече са на мнение че технологиите които трябваше да направят живота ни "по-лесен" всъщност го правят по-труден и ни отчуждават един от друг.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
optics написа:Също моя - от 87-ма.
Да се познае кои са тия двамцата на паметника и къде се намират - мисля, че не е трудно за всеки който е минал от там поне веднъж.
Карл Маркс и Фридрих Енгелс са чичовците, а мястото е Берлин точно в района на бившия дворец на Републиката, който го разрушиха преди няколко години.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Между другото за първи път съм бил в този парк няколко години преди да направиш твоята снимка, но нямам кой знае какви спомени от тогава, защото съм бил доста дребен. След това вече като доста по-голям отново минавах от там няколко пъти.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Наскоро си говорехме с един колега, който е ходил мнооого (включително и на северния и на южния полюс) за Стената. Само че аз бях я виждал само от нашата срана на Берлин, а той и от двете. Тая година е ходил "по пътя на коприната", следващото му ходене е някъде в Намибия.