Здравейте,
Моля, ако има пътуващи за България и имат възможност да вземат чанта /23 кг/ за чекиране да помогнат. Багажът ще бъде доставен на летището в Монтреал, с 50$ за услугата. В София Ви чакат на летището. Съдържание/употребявани детски дрехи за наши приятели/. Ако има възможност за повече и една детска сгъваема кошара с 25$ за услугата, размерите са 80/25/25см. Може или само кошарата или само чантата с дрехите.
Пътуващи за България
Re: Пътуващи за България
Това сме го дискутирал и преди, колкото и да не звучи добре, но подобна услуга крие рискове и мисля че не всеки би се ангажирал с подобно нещо.Eagle написа:Здравейте,
Моля, ако има пътуващи за България и имат възможност да вземат чанта /23 кг/ за чекиране да помогнат. Багажът ще бъде доставен на летището в Монтреал, с 50$ за услугата. В София Ви чакат на летището. Съдържание/употребявани детски дрехи за наши приятели/. Ако има възможност за повече и една детска сгъваема кошара с 25$ за услугата, размерите са 80/25/25см. Може или само кошарата или само чантата с дрехите.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Всеки допълнително чекиран багаж се заплаща. Ако някой се съгласи да вземе багажа, вероятно ще му е втори куфар. От Луфтханза искат 100 долара за тази услуга http://www.lufthansa.com/mediapool/pdf/ ... 059672.pdf"
Една сгъваема кошарка сигурно струва толкова в България.
Една сгъваема кошарка сигурно струва толкова в България.
Благодаря, че ми актуализирате темата 
1. Никакви рискове няма приятелю Коко, когато багажа се провери преди евентуалното опаковане с фолио...Ако намекваш, че може да има зашито нещо и скрито, то вече си имате явно и драг дилър в този форум...Благодаря, ще падна от смях
2. Благодаря и на вторият ми помагач, но има ли възможност например някой да пътува без собствен багаж за чекиране и да ги вземе...Има, но кой да мисли! Колко струва кошарата в БГ и дали е изгодно, явно моято гледна точка е различна...
Както и да е, ако има някой да се обади на лични, ако няма здраве да е..
Предварително благодаря на следващите помагачи за актуализирането на темата ми

1. Никакви рискове няма приятелю Коко, когато багажа се провери преди евентуалното опаковане с фолио...Ако намекваш, че може да има зашито нещо и скрито, то вече си имате явно и драг дилър в този форум...Благодаря, ще падна от смях

2. Благодаря и на вторият ми помагач, но има ли възможност например някой да пътува без собствен багаж за чекиране и да ги вземе...Има, но кой да мисли! Колко струва кошарата в БГ и дали е изгодно, явно моято гледна точка е различна...
Както и да е, ако има някой да се обади на лични, ако няма здраве да е..
Предварително благодаря на следващите помагачи за актуализирането на темата ми

- ablood
- Обратна връзка:
Изпратих ти л.с.
Подпис: Гълъбин
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
ablood написа:Изпратих ти л.с.
Не ми трябва личното Ти съобщение! В случаят с Гълъбин, май ставаше въпрос за сменен куфар. В този форум съм регистриран от 9 години и модераторите по IP адреса могат да ми намерят името дори...Престанете да си избивате комплексите!
За мен лично е голям лукс да пътувам без чекиран багаж през океана.Eagle написа:....има ли възможност например някой да пътува без собствен багаж за чекиране и да ги вземе...Има, но кой да мисли!..
Винаги има какво да сложиш в куфара и в едната, и в другата посока...
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"